Forum » Zvok in slika » Casting na projektor
Casting na projektor
belo mleko ::
Pozdravljeni!
Trenutno imam na projektor priklopljen Tanix TX6 Android box. Zadeva pije vec zivcev kot serija napadov ledvicnih kamnov. Redke stvari tecejo brez problema. Tezava je tudi, ker wi-fi ni ravno najboljsi.
Zato iscem nasvet za alternativo, preden spet klump nabavim. Razmisljal sem o chromcast. Daljinca ne rabim, ker je projektor za mojim hrbtom in to je vir novih tezav. Najrajsi bi problem resil s kablom, ampak tudi tam so tezave s kompatibilnostjo. Projektor uporabljam za stremanje filmov z NASa, netflix, predvajanje albumov fotografij etc. Je Mi TV stick ali firestick boljsi?
Trenutno imam na projektor priklopljen Tanix TX6 Android box. Zadeva pije vec zivcev kot serija napadov ledvicnih kamnov. Redke stvari tecejo brez problema. Tezava je tudi, ker wi-fi ni ravno najboljsi.
Zato iscem nasvet za alternativo, preden spet klump nabavim. Razmisljal sem o chromcast. Daljinca ne rabim, ker je projektor za mojim hrbtom in to je vir novih tezav. Najrajsi bi problem resil s kablom, ampak tudi tam so tezave s kompatibilnostjo. Projektor uporabljam za stremanje filmov z NASa, netflix, predvajanje albumov fotografij etc. Je Mi TV stick ali firestick boljsi?
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg
nejcek74 ::
jaz mam Firestick, predvsem zato ker sem hotel imeti daljinca in minimalno skatlo, ker je vse skupaj obešeno na strop in ni prostora za kak večji box, pa napaja se direkt iz projektorja. Na vse skupaj imam priključene zvočnike. Plex, Netflix delujeta b.p, sem pa zamenjal Firestick ca eno leto nazaj, prejšnji iz starejše generacije se je zatikal. Poslušanje muzike je nekoliko manj priročno, ker moram prizgat projektor, startat muzko, potem pa dat projektor v "eco mode" torej brez prižgane žarnice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70978 (3867) | matobeli |
» | TV brez tv tunerja/sprejemnikaOddelek: Zvok in slika | 1228 (634) | radmannsdorf |
» | Nakup projektorja (wifi, android)Oddelek: Zvok in slika | 4243 (3359) | matobeli |
» | HDMI kabel ne deluje (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9696 (7648) | deejay2 |
» | HTPC - Gradnja domačega kina kaj kupiti?Oddelek: Zvok in slika | 9728 (9132) | Blindeye |