Forum » Elektrotehnika in elektronika » toggle switch in momentary switch ???
toggle switch in momentary switch ???
IceIceBaby ::
Jo,
a mi zna kdo povedat kaj pomeni toggle switch in kaj momenraty switch ? Je pa to pri avtomobilu eno stikalo za lučke odpirat pa zapirat. Jaz morm kupt momentary switch in NE toggle switch pa da nebom kej zažgal rajš vprašam :)
a mi zna kdo povedat kaj pomeni toggle switch in kaj momenraty switch ? Je pa to pri avtomobilu eno stikalo za lučke odpirat pa zapirat. Jaz morm kupt momentary switch in NE toggle switch pa da nebom kej zažgal rajš vprašam :)
Highlag ::
Toggle ima dve fiksni stanji -> kot npr. stikalo za prižiganje luči.
Momentary ima eno fiksno pozicijo, ki je ponavadi Off -> takšno je stikalo za zvonec pri vhodnih vratih. Je vklopljeno samo toliko časa kolikor ti držiš na njem prst potem se vrne v prvotno stanje.
Momentary ima eno fiksno pozicijo, ki je ponavadi Off -> takšno je stikalo za zvonec pri vhodnih vratih. Je vklopljeno samo toliko časa kolikor ti držiš na njem prst potem se vrne v prvotno stanje.
IceIceBaby ::
hvala. That makes sense.
A mogoče veš kako se zadevi reče po "štromarsko" da nebo treba v trgovini razlagat na dolgo pa kje bi imeli veliko izbiro različnih al pa vsaj kakšne dokaj lepe gumbe ?
A mogoče veš kako se zadevi reče po "štromarsko" da nebo treba v trgovini razlagat na dolgo pa kje bi imeli veliko izbiro različnih al pa vsaj kakšne dokaj lepe gumbe ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RX 480 porabi preveč energije (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 39026 (31916) | D3m |
» | Nemško prizivno sodišče razveljavilo Applov patent odklepa z gestoOddelek: Novice / Tožbe | 7127 (4379) | HupChup |
» | StikaloOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2397 (2008) | lovro535v2 |
» | DIY led nadmizna lučOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1943 (1562) | TheOvertaker |
» | Cable(1 statični IP) + switchOddelek: Omrežja in internet | 1324 (1222) | jelencb |