» »

Pasovi za pametne ure

Pasovi za pametne ure

Poring ::

Torej imam apple watch SE moja prva ura do zdaj in je res super, sploh ker sem se navadil da obvestila dobivam na uro razni sms, whatsapp ig opozorila kar je samo eden od plusov ki jih lahko naštejem.

Že od malega sem asmatik in imam razne alergije na cvetni prah itd.. zato imam tudi zelo občutljivo kožo, pozimi recimo takoj dobim od mraza kraste po rokah če redno ne nosim rokavic in jih ne mažem z kremo.

No sedaj je problem ker imam od apple watcha originalen silikonski pas ki je bil zraven in se mi po zapestju delajo kraste in me srbi, verjetno zato ker si kdaj umijem roke in pride med pas in pašček vlaga, slišal sem tudi da naj bi bilo to tudi zato ker naj bi imel preveč "zategnjeno" na roki. . Na material pasa nisem alergičen 100%.

Mene sedaj zanima če ima kdo podobne izkušnje? kakšen pasek priporočate iz kakšnega materiala? Za foro sem naročil tale pas če bo kaj bolje https://tinyurl.com/1n9n797p

Eni po drugi strani zelo hvalijo silikonske pase ker pravijo da ko je malo uporabljen postane tako prožen da sploh ni več občutka kot da bi nosili uro.

Lonsarg ::

Nosim ure že vse življenje, prej navadne zdaj pametne. Ampak ko sem pol leta nazaj odkril ta pašček, sem odkril nov nivo udobja:
https://www.amazon.de/gp/product/B08HL1...

Zadeva je udobna, zračna, lahka. Pa še zaradi magnetnega zapiranja si lahko do milimetra natančno naptimaš kakor ti paše. Ta na linku ima sicer standardni priključek , ampak te braided magnetne so popularne, se pomoje najde tut verzija za Apple.

Oxford ::

Glede na to, da ima očitno OP precej občutljivo kožo, zna biti, da mu bo nikelj v nerjavnem jeklu povzročal reakcijo. Ni pa nujno ...
Je pa ta pas res verjetno zadosti zračen, da se vlaga sproti suši.

Poring ::

hvala za odogovore, bom najprej sprobal tega ki sem ga že naročil potem pa naročim še tega jeklenega.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Kaj kupiti
1078162427 (2900) GupeM
»

Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14441956 (2726) GupeM
»

Par vprašanj okoli Apple Watch...

Oddelek: Mobilne tehnologije
446306 (1302) gregor_m

Več podobnih tem