Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri mreži, oddaljenem dostopu in še čem
Pomoč pri mreži, oddaljenem dostopu in še čem
noob96 ::
Imam eno idejo, samo ne znam izvesti, ker ne vem niti kje bi se lotil.
Na lokaciji A, kjer živim imam internetno povezavo 20/1. Deluje ni pa nevem kaj.
Na lokaciji B, kjer imam 100% dostop in nadzor imam povezavo 200/20.
Kako bi postavil sistem, ki bi mi omogočil, da bi iz lokacije A oddaljeno sprožil prenos določene vsebine (torrent) na lokaciji B, ki bi se tako hitro prenesla in bi mi potem omogočilo, da bi na lokacijo B samo streamal to datoteko, kar pa bi mi hitrost 20/1 omogočala.
Na lokaciji A, kjer živim imam internetno povezavo 20/1. Deluje ni pa nevem kaj.
Na lokaciji B, kjer imam 100% dostop in nadzor imam povezavo 200/20.
Kako bi postavil sistem, ki bi mi omogočil, da bi iz lokacije A oddaljeno sprožil prenos določene vsebine (torrent) na lokaciji B, ki bi se tako hitro prenesla in bi mi potem omogočilo, da bi na lokacijo B samo streamal to datoteko, kar pa bi mi hitrost 20/1 omogočala.
pegasus ::
To počnem že par let, deluge ima split med torrent downloaderjem in guijem zanj ter nekakšen api med njima. Downloadaš kjer lahko, nadzoruješ kjer si. Ko je download končan, preneseš k sebi.
Bizkit45 ::
stream iz svoje točke B na točko A preko že downloadanega videa, je isto, kot če bi prvotno na točki A stremal določen torrent..ali se motim? Se pravi tvoja rešitev je, kot je opisal Gejspodar, ali pa v utorrentu (streamURL) pod files, ki ti isto začne sekvenčno DL-at in predvajati v tvojem najljubšem predvajalniku :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj imajo Radijske postaje več frekvenc?Oddelek: Zvok in slika | 12916 (11273) | Scorpia |
» | Point-to-point internet po optiki ali bakruOddelek: Omrežja in internet | 1390 (1232) | Bakunin |
» | CCTV - ne vidim ga prek zunanjega IPjaOddelek: Omrežja in internet | 1314 (1058) | SmeskoSnezak |
» | Prekinjanje VPN povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2381 (2031) | ircr |
» | IP TV ROUTEROddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1229) | butec |