Forum » Omrežja in internet » CCTV - ne vidim ga prek zunanjega IPja
CCTV - ne vidim ga prek zunanjega IPja
SmeskoSnezak ::
Imam tale Cisco EPC3295 nastavlen kot router, v njega je direkt priklopljen cctv sistem. Na intranetu lahk vidim intranetno stran. A prek zunanjega IPja nikakor noce. Sn odprl porte na routerju. CCTV ima vse IPje in DNSe vpisane. A je treba se kaj narediti? Ker drugace bom vrno vse skup nazaj podjetju, ki mi je prodalo vse vkup.
@ Pusti soncu v srce... @
Zakaj mi od doma gre odpret, na mrezi pa ne? A ni vseeno, ce je notranji ali zunanji IP?
Hayabusa ::
A mogoče pišem po Kitajsko da ne moreš odgovoriti ?
Ker je vmes najmanj router s svojim nat-om.
Zakaj mi od doma gre odpret, na mrezi pa ne?
Ker je vmes najmanj router s svojim nat-om.
No, saj ni tezava ni v tem, da od doma ne bi videl cctv kamer...
zanima me, kako to da na lokaciji, kjer je cctv direkt prikloplen, ne gre odpreti zunanjega IP-ja... vsaj kolikor gledam youtube posnetke, bi moglo bit mozno videt obe verziji.
Videt kamere prek internega ip-ja in zunanjega ip-ja.
zanima me, kako to da na lokaciji, kjer je cctv direkt prikloplen, ne gre odpreti zunanjega IP-ja... vsaj kolikor gledam youtube posnetke, bi moglo bit mozno videt obe verziji.
Videt kamere prek internega ip-ja in zunanjega ip-ja.
darkolord ::
Slabo si razložil težavo, še vedno ne razumem(o) čisto.
Ti si na lokaciji A in bi rad iz iste lokacije dostopal do CCTV sistema prek notranjega in zunanjega IPja?
Iz lokacije B bi pa do CCTV sistema na lokaciji A prek zunanjega IPja lokacije A?
Ti si na lokaciji A in bi rad iz iste lokacije dostopal do CCTV sistema prek notranjega in zunanjega IPja?
Iz lokacije B bi pa do CCTV sistema na lokaciji A prek zunanjega IPja lokacije A?
Hayabusa ::
SmeskoSnezak je izjavil:
A ima to doloceno vezo s tezavo? Vprasam samo...
Ja, lahko ima.
T2 srednja varnost npr.
Slabo si razložil težavo, še vedno ne razumem(o) čisto.
Hayabusa, this. O tem se gre...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadzorne kamere WIFIOddelek: Kaj kupiti | 10640 (6071) | TOP |
» | Prekinjanje VPN povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2385 (2035) | ircr |
» | Free program za videonadzor IP kamerOddelek: Programska oprema | 5955 (5088) | mauzer |
» | Remot desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1987 (1834) | Omelo |
» | Lan/Wlan IP kamera z sliko "v živo"; kje, kako?Oddelek: Omrežja in internet | 5100 (4805) | KoMar- |