» »

Pomoč: Onemogočite več omrežnih povezav in izklopite premostitev

Pomoč: Onemogočite več omrežnih povezav in izklopite premostitev

WallSreet ::

Nekaj me zanima, ali morda kdo ve kje pod nastavitvami najdem opcijo da povezavo svojega računalnika ne delim z ostalimi člani v hiši? Gre predvsem zato da mi youtube algoritem neprestano meče vem posnetke, ki jih gleda nekdo drug v hiši in me ne zanimajo saj je vse skupaj precej moteče. Glede nato da youtube algoritem ve da nekdo gleda tovrstne posnetke, me Zdaj zanima če obstaja opcija kjer nekako disablam tovrsten način tako da algoritem ne bo povezoval vse računalnike skupaj?

Sicer sem šel pod nadzorno ploščo vendar nimam pojma če je to ta prava funkcija:

Nadzorna plošča - omrežje in internet - središče za omrežje in skupno rabo - spreminjanje dodatnih nastavitev skupne rabe - in potem sem pod "zasebnost odkrivanje omrežja" spremenil iz "vklopi odkrivanje omrežja" v "izklopi odkrivanje omrežja".

Funkcija pravi: " ko je odkrivanje omrežja vklopljeno, lahko računalnik vidi druge omrežje računalnike in naprave, ti pa lahko vidijo njega"

Ali s tem onemogočim povezovanje?

starfotr ::

Oni gledajo IP naslov, nimaš tu kaj naredit lokalno.

starfotr je izjavil:

Oni gledajo IP naslov, nimaš tu kaj naredit lokalno.

Ampak včasih takšnih problem nisem imel, da bi mi youtube vsiljeval posnetke nekoga drugega. Precej moteče vse skupaj.

_Denny_ ::

Naredi Google račune za vse uporabnike, če jih še nisi. Z materjo si deliva isto povezavo in med mojimi predlogi še nikoli nisem videl njenega vedeževanja, izdelovanja nakita in schlager glasbe, ona pa med njenimi ne mojih serverskih, diy elektronike in retro PC zadev.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

pegasus ::

Še ena opcija pa je VPN, ki te bo internetu predstavil kot da prihajaš iz drugega IPja.

DegenGambler ::

+1 za zadnji nasvet. Google account bo rešil tvoje probleme.

Edit: no predzadnji nasvet*
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish

Zgodovina sprememb…

darkolord ::

pegasus je izjavil:

Še ena opcija pa je VPN, ki te bo internetu predstavil kot da prihajaš iz drugega IPja.
... in dobivaš suggestione od neznancev, ki uporabljajo isti VPN?

No bom upošteval predlog @Dennya o google računu, pa da vidim če bo delovalo...hvala.

mihagr ::

Pozdrav,
Ja le naredi račun za yiutube, vendar ti ni treba za vsakega,
ampak samo za sebe tako, da ne boš dobival predlogov od drugih.

Lp miha

Šimpanz ::

Točno tako samo logiraj se v YT pa bojo težave zginile. Samo sem se tako rešil Lepe Afne in podobnih, ki jih gleda moja tamala.

Machete ::

Mogoče je čas, da si za trenutek starš. Take, ki gledajo afne, bi morala obiskati socialna.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

@mihagr @Šimpanz Pa to dejansko deluje? Ker v mojem primeru bi rekel da ne, ker ko poslušam kakšno novo glasbo na youtubu mi potem brat naslednji teden predvaja to isto glasbo na svojem računalniku pa imava oba vsak svoj yt račun. To je še ena stvar ki me izredno moti. Nisem povsem prepričan, če to z yt računi dejansko drži...

DegenGambler ::

Zagotovo drzi. Tvoj racun, tvoje preference videov. Racun od nekoga drugega, od tistega drugega prefeerenxe videov.

Ce pa oba poslusata glasbo, ki je trenutno popularna, pa to ne pomeni, da to ni res.
"Up until you lose, you are winning" - DegenGambler
"It does not matter what we want, once we get it, then we want something else."
- Petyr Baelish

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VPN (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7414139 (6956) Tidule
»

domače omrežje ni vidno v Win 10

Oddelek: Omrežja in internet
7941 (766) borča
»

Mozilla bi v Firefoxu prodajala VPN (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
8124011 (19400) b3D_950
»

Povezava z oddaljenim namizjem

183686 (2492) slitkx
»

težave z linksys ruterjem

261019 (708) RejZoR

Več podobnih tem