Forum » Zvok in slika » priklop LCDja na laptop
priklop LCDja na laptop
robinzon ::
Na laptopu imam vga prikljucek. To, da lahko prikljucim monitor preko VGA prikljucka mi je jasno.
Zanima me ali bo slika, ce prikljucim LCD monitor na laptop iste kvalitete, kot ce bi bil LCD prikljucen na navaden racunalnik.
Torej ce se pri tem, ko gledas v bistvu na dva ekrana, na drugem(LCD) slika kaj pokvari?
Rad bi namrec kupil LCD monitor (zelo dosti casa prezdim za ekranom), ker je monitor na laptopu premalo svetel in kontrasten.
A je monitor na laptopu lahko pol ugasnjen, ce gledam preko LCDja al, bo pol na LCDju tud samo crno?
Zanima me ali bo slika, ce prikljucim LCD monitor na laptop iste kvalitete, kot ce bi bil LCD prikljucen na navaden racunalnik.
Torej ce se pri tem, ko gledas v bistvu na dva ekrana, na drugem(LCD) slika kaj pokvari?
Rad bi namrec kupil LCD monitor (zelo dosti casa prezdim za ekranom), ker je monitor na laptopu premalo svetel in kontrasten.
A je monitor na laptopu lahko pol ugasnjen, ce gledam preko LCDja al, bo pol na LCDju tud samo crno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hoferjev 23,6" TFT monitor! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 21761 (10790) | lola0000000 |
» | HDMI ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 6136 (5071) | Alessio983 |
» | Monitor ne zazna Grafične kartice !Oddelek: Pomoč in nasveti | 2865 (2476) | Siddh |
» | Prenos slike iz pc-ja na prenosnik je možno?Oddelek: Zvok in slika | 3671 (3528) | tempoFlow |
» | Laptop in zunanji monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 4255 (4055) | ant |