Forum » Pomoč in nasveti » pc - to slow
pc - to slow
Icely ::
Fantje in dekleta ali mi lahko pojasnite tole:
Imam racunalnik amd xp1700+, 256DDR Ram 333mhz, hdd maxtor 80GB 5200rpm.
Imam obcutek da mi dela prepocasi, od cajta do cajta kar neki melje za brezveze itd. Sistem je nenavit, operacijski sistem je win2k(prej je bil winxp), programi pa niso lih omembe vredni.
Pri kolegu, ki ima podobno konfiguracijo, racunalnik deluje veliko bolje in ne vidim logike v cem je point. Nova instalacija nic ne pomaga, software pa tudi ni kriv, saj kot sem rekel ni gor nic posebnega, se najmanj pa spyware programckov. Gonilniki so vsi zadnji, a mi tudi kontroler za disk ne dela kot bi mogel(epox-8rda). 700 MB file mi kopira cca 5minut, ceprav mi je ze enkrat ratalo nastavit in je snemalo 2-3minute (DMA imam vklopljen, prav tako so gor zadnji driverji)
hvala
Imam racunalnik amd xp1700+, 256DDR Ram 333mhz, hdd maxtor 80GB 5200rpm.
Imam obcutek da mi dela prepocasi, od cajta do cajta kar neki melje za brezveze itd. Sistem je nenavit, operacijski sistem je win2k(prej je bil winxp), programi pa niso lih omembe vredni.
Pri kolegu, ki ima podobno konfiguracijo, racunalnik deluje veliko bolje in ne vidim logike v cem je point. Nova instalacija nic ne pomaga, software pa tudi ni kriv, saj kot sem rekel ni gor nic posebnega, se najmanj pa spyware programckov. Gonilniki so vsi zadnji, a mi tudi kontroler za disk ne dela kot bi mogel(epox-8rda). 700 MB file mi kopira cca 5minut, ceprav mi je ze enkrat ratalo nastavit in je snemalo 2-3minute (DMA imam vklopljen, prav tako so gor zadnji driverji)
hvala
- zaklenil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod na XPje mogoč tudi z Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8557 (6260) | MrStein |
» | Vista SP1 ali XP SP3? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6015 (4733) | Revenant |
» | Kaj delam, ko se namesca moj operacijski sistem? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4462 (2609) | G-man |
» | Kako pa vi vzdržujete računalnikOddelek: Strojna oprema | 1993 (1324) | Tomay |
» | pc - to slowOddelek: Pomoč in nasveti | 1093 (894) | icecube |