Forum » Loža » Prijava dohodka iz naslova delnic preko eToro
Prijava dohodka iz naslova delnic preko eToro
Dromar ::
Pozdravljeni,
kolikor sem se uspel pozanimati, je potrebno do konca meseca oddati na FURS papirje glede poslovanja na eToru. Ker mi preko maila niso odgovorili z drugim kot linkom do splošnih informacij, kjer odgovora za sebe ne najdem, bi prosil, če mi kdo obrazloži proceduro prijave teh poslovanj. Ali pa da me vsaj usmeri do kakega ustreznega dokumenta, da si sam preberem.
kolikor sem se uspel pozanimati, je potrebno do konca meseca oddati na FURS papirje glede poslovanja na eToru. Ker mi preko maila niso odgovorili z drugim kot linkom do splošnih informacij, kjer odgovora za sebe ne najdem, bi prosil, če mi kdo obrazloži proceduro prijave teh poslovanj. Ali pa da me vsaj usmeri do kakega ustreznega dokumenta, da si sam preberem.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bankomati na vsakem koraku? Kako pol cashless? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12482 (10396) | perci |
» | Stečajni postopekOddelek: Loža | 1912 (1633) | Aston_11 |
» | Pravno vprašanje -- semantika v soglasju za poslovanjeOddelek: Loža | 1415 (1064) | lopov |
» | Sony (skoraj) prepovedal udeležbo v skupinskih tožbahOddelek: Novice / Konzole | 7315 (5151) | Ziga Dolhar |
» | Pri kateri banki ustvariti bančni račun? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10277 (8261) | vasquez |