Forum » Elektrotehnika in elektronika » JBL brezžične slusalke
JBL brezžične slusalke
makucv ::
Sin ima od julija lani brezžične slušalke JBL Tune 220TWS. Obljubljajo delovanje do 19ur s polno škatlico.
Trenutno slušalke delajo samo še 20min, tudi če se polni celo noč.
Po mojem bi to morala bit garancija. Roba je kupljena v BigBangu.
Kaj menite?
Trenutno slušalke delajo samo še 20min, tudi če se polni celo noč.
Po mojem bi to morala bit garancija. Roba je kupljena v BigBangu.
Kaj menite?
gddr85 ::
magar greš tja ine rečeš stvarna napaka oz. če si naročil online pač vrneš v roku 14dni
sicer pa https://www.techradar.com/news/jbls-new...
sicer pa https://www.techradar.com/news/jbls-new...
Cveto ::
Saj veš kako je izračunanih teh 19 ur? Baterije v samih slušalkah trajajo okoli 3 ure (realno 2 uri), v škatlici pa jih lahko še 5x napolniš (skupaj cca 19 ur, realno in po testih 13,8 ure).
Te slušalke so sicer po večini testov dobile slabo oceno za trajanje baterije.
20 minut je seveda v vsakem primeru premalo, razen če so bile res uporabljane vsak dan po dlje časa. Jaz imam model FreeX in mi zdrži brez problema 2+uri. V bistvu jih nisem še nikoli izpraznil, tako da ne vem. Upam da jih niste imeli stalno na polnilcu?
Reklamiraj.
Te slušalke so sicer po večini testov dobile slabo oceno za trajanje baterije.
20 minut je seveda v vsakem primeru premalo, razen če so bile res uporabljane vsak dan po dlje časa. Jaz imam model FreeX in mi zdrži brez problema 2+uri. V bistvu jih nisem še nikoli izpraznil, tako da ne vem. Upam da jih niste imeli stalno na polnilcu?
Reklamiraj.
Uporabnik ::
Jaz mam sony, že ene 4 leta, pa še vedno zdržijo par dni (mogoče teden) po nekaj ur na dan :) Takrat so bile top of the top model. Vem da je pri določenih produktih garancija za baterijo krajša.
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere bluetooth slušalke? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35976 (10403) | dope1337 |
⊘ | Ask Tomson (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 70604 (44530) | bluefish |
» | Telefoni s prepogljivimi zasloni so naposled tu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27491 (21713) | MrStein |
» | Mobilni telefoni (verjetno) ne povzročajo raka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 16725 (15347) | HeMan |
» | Nakup iPODOddelek: Kaj kupiti | 2942 (2535) | mescaline9 |