Forum » Pomoč in nasveti » Serial ATA Maxtor 120gb
Serial ATA Maxtor 120gb
sazo ::
Imam en velik problem plata A7N8X Deluxe noče prepoznati diska na nobeden način nemorem
namestitev WIN XP v biosu mi ga prepozna potem dam disketo z driverji vse lepo ko pa hočem razdeliti disk na particije zamrzne na drugem računalniku imam plato Abit NF7 II
pa dela disk čisto normalno lahko ga tudi Particion Magic razdelim na particije ko pa ga priklopim na Asusko pa mi zbriše particije.
ima gdo serial ata na tej plati
namestitev WIN XP v biosu mi ga prepozna potem dam disketo z driverji vse lepo ko pa hočem razdeliti disk na particije zamrzne na drugem računalniku imam plato Abit NF7 II
pa dela disk čisto normalno lahko ga tudi Particion Magic razdelim na particije ko pa ga priklopim na Asusko pa mi zbriše particije.
ima gdo serial ata na tej plati
sazo ::
točno po tej strani sem delal bios upgrade in driver za disk pa nišlo
verzija plate 1.04.
dal bios -Deluxe/1004D-Uber-SATA in driver za disk SATA/Si3112r_10029
verzija plate 1.04.
dal bios -Deluxe/1004D-Uber-SATA in driver za disk SATA/Si3112r_10029
ERGY ::
A ne opazite, da so vsak dan vec al manj samo asuske s problemi na tem forumu. BTW isti model pr vsh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | koliko particij priporočate imeti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12420 (7901) | carota |
» | Počasno kopiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13300 (10714) | hojnikb |
» | sata disk (Hitachi 7k250), namestitevOddelek: Strojna oprema | 3273 (2297) | Blind |
» | IDE in SATAOddelek: Strojna oprema | 2050 (1578) | Fizikalko |
» | 2xMaxtor 120GB(2MB) v RAID-0 *Nooro*! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 14329 (9933) | matrix2 |