Forum » Mobilne tehnologije » Huawei Watch GT 2e
Huawei Watch GT 2e
Morison ::
Kupil sem v naslovu omenjeno uro. V škatli je polnilna postaja, ki se lahko priključi le v usb vtičnico.
Vedno nimam možnosti polnit preko usb vtičnice. Ali bo kaj narobe, če polnim s polnilcem od telefona P30 pro.
Vedno nimam možnosti polnit preko usb vtičnice. Ali bo kaj narobe, če polnim s polnilcem od telefona P30 pro.
Anney ::
Ne, se bolje je ker bo hitreje napolnjena.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Morison ::
Ja to vem. Samo mal me skrbi, ker preko usbja se polni z približno 0,5A. Polnilec pa da ne vem 2A - 5A.
Je to dobro za baterijo na dolgi rok. Pa še ali je polnilna postaja predvidena za to?
Je to dobro za baterijo na dolgi rok. Pa še ali je polnilna postaja predvidena za to?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Morison ()
Ales ::
Vse kar je važno je, da nimaš slabotnejšega polnilca, kot ga polnilna postaja zahteva kot minimum. V tem primeru bi lahko skurilo polnilec.
Če pa imaš zmogljivejši polnilec pa ne bo polnilo nič hitreje. Polnilna postaja bo vlekla le toliko toka, kot ga zmore, pa četudi bi polnilec bil 100x močnejši.
Je pa zelo verjetno, da polnilna postaja zmore več, kot sicer dobi preko navadnega USB porta. Pravzaprav je zelo verjetno, da so pri načrtovanju računali prav na to, da bodo lastniki imeli polnilec od telefona. Poglej v navodila...
Če pa imaš zmogljivejši polnilec pa ne bo polnilo nič hitreje. Polnilna postaja bo vlekla le toliko toka, kot ga zmore, pa četudi bi polnilec bil 100x močnejši.
Je pa zelo verjetno, da polnilna postaja zmore več, kot sicer dobi preko navadnega USB porta. Pravzaprav je zelo verjetno, da so pri načrtovanju računali prav na to, da bodo lastniki imeli polnilec od telefona. Poglej v navodila...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()
Anney ::
Jaz jo polnim preko hitrega polnilca od p20 pro. Cca 1 uro je napolnjena pa drzi skoraj 2 tedna, mešane porabe. Z malo več GPS kamot teden dni plus.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
;-) ::
Vseeno je s cim polnis meni ze dela dolgo casa, baterija drzi kot prvi dan, pa filam s cim pride najpogosteje s kitajskimi hitrimi polnilci slabe kvalitete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overcharge in polnilne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12834 (5030) | int47 |
» | Tesla odpira patentni portfelj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 30310 (26646) | iosox |
» | Prototip baterije, ki se napolni v pol minute (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 33918 (28699) | Redneck |
» | Polnilec za PMR walkie-talkieOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1355 (1099) | ToniT |