Forum » Mobilne tehnologije » Baterija telefon
Baterija telefon
simone ::
Zdravo
Na mojem samsungu j7 2016 sem kupil baterijo in sedaj opazam po parih polnjenjih da baterija sploh ne zdrzi dolgo pa imam vse funkcije na min.nenormalno hitro jo porablja.kaj bi to lahko bilo?aplikacij nimam veliko nalozenih
Na mojem samsungu j7 2016 sem kupil baterijo in sedaj opazam po parih polnjenjih da baterija sploh ne zdrzi dolgo pa imam vse funkcije na min.nenormalno hitro jo porablja.kaj bi to lahko bilo?aplikacij nimam veliko nalozenih
toro69 ::
Nekakovostno baterija in ne sprazniš jo do 0% ter napolniš do 100%, posledično se spominskj celici zmeša.
toro69 ::
Probaj ene 4x spraznit do izklopa in polnjenje do 100% + dodatno uro pusti v polnilcu.
Drugače original baterija oz. ceneje nov telefon.
Drugače original baterija oz. ceneje nov telefon.
Samael ::
Nekakovostno baterija in ne sprazniš jo do 0% ter napolniš do 100%, posledično se spominskj celici zmeša.
Ah, kje. Saj nismo 1995 leta... Z NiCad baterijami v telefonih.
Li-ionove celice nimajo memory efekta. Še vec, litijeve baterije se dolgorocno obnasajo celo bolje, ce jih ne polnes do konca, izpraznes je pa itak nikoli ne na nulo zaradi overdischarge zascite. Ce bi bila na nuli je precej verjetno ne bi vec ozivel.
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Elektrika in avto in to (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8321 (7102) | looser |
» | Polnjenje 16850 battery packaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4460 (3694) | jest10 |
» | ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2560 (2194) | sočan |
» | Li-ion mobile batterije vezavaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3233 (2816) | Ludilo |
» | Microsoft: baterije niso problemOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13631 (11548) | Bor H |