Forum » Pomoč in nasveti » Prenosni disk in TV
Prenosni disk in TV
lisaac ::
Živjo,
Imam prenosni disk 1TB katerega mi televizija ne zazna več ko ga priključim preko USB vhoda. Delal je nekje dobro leto brez težav zdaj ga pa ne zazna. Sprva sem mislil da je težava v disku a ko ga priključim na prenosnik dela brez težav.. tudi formatiral sem ga danes pa ni nič boljše. Drugi USB ključki delajo na televiziji brez težav, kot tudi en stari (pokvarjen) prenosni disk se tud brez težav poveže .., tako da tud v televiziji ni težava. Kaj bi lahko bilo to?
Lp
Imam prenosni disk 1TB katerega mi televizija ne zazna več ko ga priključim preko USB vhoda. Delal je nekje dobro leto brez težav zdaj ga pa ne zazna. Sprva sem mislil da je težava v disku a ko ga priključim na prenosnik dela brez težav.. tudi formatiral sem ga danes pa ni nič boljše. Drugi USB ključki delajo na televiziji brez težav, kot tudi en stari (pokvarjen) prenosni disk se tud brez težav poveže .., tako da tud v televiziji ni težava. Kaj bi lahko bilo to?
Lp
Han ::
Kateri disk, katero ohišje? Verjetno dobi premalo energije čez TV USB, vzrok je lahko tudi predolg ali poškodovan kabel.
lisaac ::
Sem probal tudi z drugim (krajšim) kablom in tud ni uspeha.
Disk je WD Elements SE 1TB, WDBEPK0010BBK-0B
Disk je WD Elements SE 1TB, WDBEPK0010BBK-0B
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Boot ne zazna USB-jaOddelek: Operacijski sistemi | 975 (882) | legice |
» | Usb ključa ne prepoznaOddelek: Pomoč in nasveti | 12504 (10678) | BlaY0 |
» | Ne zazna zunanjega trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 5838 (5559) | MrStein |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5576 (3152) | Bevcan |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2416 (1882) | itsmeanthony |