Forum » Pomoč in nasveti » Zaščita glasbenega CD-ja
Zaščita glasbenega CD-ja
Keyser Soze ::
Pred kratkim sem kupil CD RH-. In ko sem si hotel narediti kopijo sem naletel na težave. CD ima zaščito.
Kako naj si sedaj naredim kopijo? Kajti pri meni imajo CD-ji to slabo lastnost, da imajo zelo kratko življensko dobo. Sploh pa glasbeni CD-ji, ki jih uporabljam v avtu.
Dajati v pol leta za dva ista cd skoraj 8000 tisočakov je pa že preveč kruto.
Kako naj si sedaj naredim kopijo? Kajti pri meni imajo CD-ji to slabo lastnost, da imajo zelo kratko življensko dobo. Sploh pa glasbeni CD-ji, ki jih uporabljam v avtu.
Dajati v pol leta za dva ista cd skoraj 8000 tisočakov je pa že preveč kruto.
OM, F, G!
- zaklenil: gkovac ()
TylerDurden ::
Glede na to, da imaš original, si lahko iz interneta preneseš kopijo na svoj računalnik ter posnameš kopijo na duplikat. Pozor, tega ne smeš narediti iz komericalnih namenov ter več kot 1x. Če nimaš dovolj hitrega linka pa boš verjetno moral ali lepiti izolirtrak po CDju ali pa poiskati koga, ki ima lite-on pekač.
Let\'s make some soap ...
Keyser Soze ::
Heh jaz mam Liteona.
Sicer je star pomoje že ene tri leta(mislim, da je 24* zapisovanje) ampak bi vseeno rad izvedel ta recept. Da ga preizkusim še na svoji pečki.
Mam pa dialup, tako da....
Sicer je star pomoje že ene tri leta(mislim, da je 24* zapisovanje) ampak bi vseeno rad izvedel ta recept. Da ga preizkusim še na svoji pečki.
Mam pa dialup, tako da....
OM, F, G!
Slowenc ::
Probaj z debelim črnim flomastrom pofarbat notranji rob CDja. Tam ko se čez vidi.
Skiny gate.
gkovac ::
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | presnemavanje originalnih CDjev, seveda za lastno uporaboOddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (1029) | eDDi |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9997 (6321) | jastreb |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13016 (7533) | Geronimo11 |
» | Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 6012 (4818) | Trancedeejay |
» | Kopija originala - kako?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1196 (877) | root987 |