» »

24ur

24ur

turist1 ::

ima še kdo težave, če gleda video na 24ur, da vsake nekaj sekund video prekine in te vrže ven iz videa, in moraš vsakič od začetka gledat video?+reklame.

pa me zanima ali so res na 24ur tako nesposobni, da ne znajo uredit predvajalnika video brez prekinitev? ali so namerno naredili da te meče ven iz videa, da 7x pogledaš en video dolg 4min, in to vsakič z oglasom dolgim skoraj pol minute.? da lahko rečejo naročnikom, da je bil video ogledan 1500x, čeprav vsi naročniki potem sovražijo izdelek, ki se reklamira.(Mu cuisine, Pedigre, citroen ipd..)

video dolg 1min sploh ne odpiram, da e 2x ven vrže ni vredno živcev.

drvo ::

Pa ne samo to, reklama se ponavadi zavrti, posnetek zaradi katerega si na strani pa se ne zažene. ?

enemon ::

Nimam težav, ker ne gledam 24ur greznice. Če bi bili ti videi njihova največja težava bi bilo še dobro... Tako pa morje tračev o nekih nepoznanih estradnikih, ne hvala.

hr_natakar ::

kere fore. Najprej pod njihovimi clanki cim vec potrolajo, z namenom, da postane greznica. Potem pa povedo, da je tam greznica in da tega ne berejo. lol kera dobra taktika. Drugac pa po mojih izkusnjah, se v komentarjih da ponavad vec zvedet od navadnih drzavljanov iz prve roke, kot pa iz propagandnih clankov. Zato pa vrjetno imajo dezurne trole, ki skrbijo, da so komentarji cim bolj neberljivi in da odvrnejo marsikaterga bralca od te greznice. Ampak vseen, ce imas cas, lahko izluscis plevel komentarjev.

showsover ::

Čemu bi vlagal čas v razumevanje tistega, kar vsi po vrsti tam gnojijo? Pogledaš enkrat in imaš za nekaj let dovolj.

Ves, niso cist vsi komentarji napisani s strani trolov. Ni cisto vse greznica, cetudi bi nekateri radi naredili taksen vtis. Ne kupim tega. Tudi ce je samo 1 procent odlicnih komentarjev, je vcasih vredno prebrati vse.

showsover ::

Ja, ne vem, lej, jaz sem preprost človek, če ni (širša) družina, g'nar, biznis ali pa kakšna ljubica, ne berem.

Drugac pa se strinjam, da portal kot tak, prevec propagandnih clankov je noter in jih skoraj nikol ne berem. Redko kdaj.

Zgodovina sprememb…

turist1 ::

ok nekaj odziva je bilo na temo, torej če sem vas pravilno razumel, mislite da je težava v flash vtičniku?

KTr1sk ::

a še komu ne delajo video posnetki na 24ur?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

vnetidebater ::

turist1 je izjavil:

ima še kdo težave, če gleda video na 24ur, da vsake nekaj sekund video prekine in te vrže ven iz videa, in moraš vsakič od začetka gledat video?+reklame.

pa me zanima ali so res na 24ur tako nesposobni, da ne znajo uredit predvajalnika video brez prekinitev? ali so namerno naredili da te meče ven iz videa, da 7x pogledaš en video dolg 4min, in to vsakič z oglasom dolgim skoraj pol minute.? da lahko rečejo naročnikom, da je bil video ogledan 1500x, čeprav vsi naročniki potem sovražijo izdelek, ki se reklamira.(Mu cuisine, Pedigre, citroen ipd..)

video dolg 1min sploh ne odpiram, da e 2x ven vrže ni vredno živcev.

pomojem namerno jebejo ljudi ki uporabljajo kakšen addblock.

KTr1sk je izjavil:

a še komu ne delajo video posnetki na 24ur?

ja, add-block ozirom ublock sta kriva (oziroma 24ur, ki najbrž namerno blokira take uporabnike, ki jim ne more prikazat oglasa).

Zgodovina sprememb…

@eventyr: hvala, bil je ublock vzrok, ne vem kako se nisem spomnil na to...kakorkoli je kakšen drug adblock ki ga lahko imaš vklopljenega pri 24ur?

xseki ::

Pred nekaj tedni sem napisal kratki "tutorial" kako blokirati vse oglase na 24ur: https://slo-tech.com/forum/t651546/p722...

Video posnetki tudi delajo z adblockom.

@xseki: hvala :)
sem pa ugotovil da z "AdBlocker Ultimate" deluje video in blokira ostale oglase
https://chrome.google.com/webstore/deta...

našel sem ga tukaj
https://www.guru99.com/best-ad-blockers...

Leko ::

Halo! A na 24 ur res nimajo ene "boljše" voditeljice kot je ta nafilana z boteksom in vsa "popravljena" Petra Krčmar.
Tako je grda, da samo zaradi nje ne morem več gledat teh poročil.
Tolk mladih luštnih sposobnih voditeljic pa kr to tlačijo pred zaslon. Komu ga vleče? Čakramišu?
V klet v skladišče jo naj dajo delat ne pa pred zaslon.

xseki ::

1.029.139 uporabnikov! Hvala za zaupanje
Spletna stran 24ur.com je v maju zabeležila največ obiskov v obdobju enega meseca.
https://www.24ur.com/novice/znanost-in-...

mtosev ::

Čestitke.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

eriCartman ::

parkrat letno pogledam začetno stran da preverim če refleks za bruhanje še deluje

Blinder ::

Pa kaj je s tem folkom v komentarjih na 24ur? Kako naša država lahko sploh funkcionira, če takšni ljudje imajo volilno pravico?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Daniel ::

Manjka link...

Blinder je izjavil:

Pa kaj je s tem folkom v komentarjih na 24ur? Kako naša država lahko sploh funkcionira, če takšni ljudje imajo volilno pravico?

Sem vprašat o čem se gre, ker komentarjev tam ne berem?

OutOfTheBox ::

verjetno ruski troli/plačanci oz. boti ki podpirajo rusko agendo. V času covida pa nasprotniki cepiv oz. zanikovalci virusa.

Zgodovina sprememb…

Nisem dal linka, ker je pod vsemi članki isti vzorec komentarjev. Nerazgledani ljudje, pro-ruski, verniki teorij zarot, proti EU, proti NATO.
Npr., na tem forumu je nekdo napisal, da kaj bi Rusija proti Evropi, ker Rusija ima 150 m prebivalcev, Evropa 500 m (točnejši podatek 750 m). Na 24ur se bere, da bi Rusija brez težav v vojni premagala Evropo

Velik odstotek ljudi je zabitih. Žal. Živimo v takšnem svetu.

Ganon ::

Najboljšo potezo je naredil Siol. Komentarje so ukinili.

fikus_ ::

Poleg novic, vas motijo še komentarji?! Pojdite živet v svoj mehurček, ustvarite si svoj svet, da vas ne bo vse motilo.

Ljudje smo različni in ni katastrofe, če se s kom ne strinjaš.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

OutOfTheBox ::

Problem so boti, ki potem s thumbs upi in komentarji, dajejo bralcem vtis drugačnega splošnega mnenja kot dejansko je (in na tak način tudi potem splošno mnenje spreminjajo).

Zgodovina sprememb…

Jaz se strinjam, da pod novicam ne bi bilo potrebno, da so komentarji. Že na Facebooku je dosti smeti

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

mtosev je izjavil:

Jaz se strinjam, da pod novicam ne bi bilo potrebno, da so komentarji. Že na Facebooku je dosti smeti

Potem takem tudi tvoj komentar ni potreben?!

mirator ::

Blinder je izjavil:

Nisem dal linka, ker je pod vsemi članki isti vzorec komentarjev. Nerazgledani ljudje, pro-ruski, verniki teorij zarot, proti EU, proti NATO.
Npr., na tem forumu je nekdo napisal, da kaj bi Rusija proti Evropi, ker Rusija ima 150 m prebivalcev, Evropa 500 m (točnejši podatek 750 m). Na 24ur se bere, da bi Rusija brez težav v vojni premagala Evropo

Moraš tudi vsebinsko razumeti, kaj piše. Ni važno število prebivalcev ampak enotnost. In Evropa kot unija držav, niti slučajno ni enotna in je zato izredno ranljiva.

fikus_ je izjavil:

Poleg novic, vas motijo še komentarji?! Pojdite živet v svoj mehurček, ustvarite si svoj svet, da vas ne bo vse motilo.

Ne sprenevedaj se, točno veš, o čem je govora. Da ne plačujejo tudi tebe za klofanje komentarjev pod desetimi različnimi imeni?

skumpl ::

mtosev je izjavil:

Velik odstotek ljudi je zabitih. Žal. Živimo v takšnem svetu.

To se strinjam

Miki N ::

Ja no logično, da so same budale tam, če smo pa vsi tapametni tukaj, duh!

"Slotech, dom brihtnih mamojebcev!"

Ganon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Ne sprenevedaj se, točno veš, o čem je govora. Da ne plačujejo tudi tebe za klofanje komentarjev pod desetimi različnimi imeni?

Namesto argumenta, obtožba v odgovoru!

Glede na tvoje pisanje, ti jaz na tvoj način lahko napišem, da si za cenzuro. Torej si za isto stvar, za kar obtožuješ npr. Kitajsko.

Današnja družba se vedno bolj deli v smislu, če nisi za nas, si proti nam. Čakaj, kje in kdaj smo to že slišali?!
Pa ne se sprenevedat, da si za svobodo govora.

Kodi ::

Ganon je izjavil:

Najboljšo potezo je naredil Siol. Komentarje so ukinili.

Po tvoje najboljš, da še tukaj ukinejo komentarje, ker na žalost niso po tvoje.

hojnikb ::

Skrajni čas, ja.
#brezpodpisa

Kodi ::

fikus_ je izjavil:

Ganon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Glede na tvoje pisanje, ti jaz na tvoj način lahko napišem, da si za cenzuro. Torej si za isto stvar, za kar obtožuješ npr. Kitajsko.

Današnja družba se vedno bolj deli v smislu, če nisi za nas, si proti nam. Čakaj, kje in kdaj smo to že slišali?!

Ja itak. Saj vsi vemo, da je največji žvižgač foruma, poleg štaina in matobelija, ki imajo največ komentarjev v temi pritožbe in opozori moderatorja: špeckahle, špiceljni, ovaduhi, špijuni, vohljači, udbovci, izdajalci...

gruntfürmich ::

Blinder je izjavil:

poglej komentarje na nora24 in se še bolj čudi...:))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

A tam je še slabše? A je to sploh možno? :D

Machete ::

gruntfürmich je izjavil:

Blinder je izjavil:

poglej komentarje na nora24 in se še bolj čudi...:))

Ponavadi ima čas in voljo komentirat najbolj donkrugerjevsko dno populacije.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

denabiker ::

Samo če bi ukinili, ne bi bilo toliko ogledov strani, klikov, prikazanih oglasov in se bi zelo poznalo, oglais le denar prinesejo...vsak klik šteje...
zdaj ne vem koliko je res, eni so baje plačani, da imajo več nickov in nabijajo z resnicami ali lažmi za določeno politično stran

fikus_ je izjavil:

Čakaj, kje in kdaj smo to že slišali?!

Ni bilo tako, kot ljudje pravijo. Bush je takrat samo rekel, da kdor ni proti terorizmu je pač "za" terorizem.

fikus_ je izjavil:

Ganon je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Ponovno se sprenevedaš in nakladaš. Dobro veš, kje tiči problem. Očitno si del tega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

spletni mediji in komentiranje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
534434 (2926) Malidelničar
»

24ur ni več najbolj obiskana spletna stran (strani: 1 2 )

6110904 (7624) korenje3
»

Inteligenca in razgledanost "novinarjev" 24UR

182541 (1697) PaX_MaN
»

Microsoft kljub šibki prodaji novih računalnikov sklenil odlično poslovno leto

Oddelek: Novice / Rezultati
4623694 (20942) noraguta
»

Moderatorski poskus -- začasna sprememba pravil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
19639348 (31693) Mavrik

Več podobnih tem