» »

spletni mediji in komentiranje

spletni mediji in komentiranje

1
2
»

starfotr ::

Kot da si ti kaj prebral.

Gagatronix ::

Glugy je izjavil:

Vsaka stran si bo moderiranje komentarjev razlagala po svoje in občutila krivičnost. To je posledica tega da je kr vsak dons strokovnjak za vse in da ima vsak svoj prav ( dober indikator tega je kaj se dogaja po šolah in vrtcih na sestankih staršev: https://lokalec.si/novice/otrok-brcnil-... ). Vse to je posledica snežinkarstva. Da ima vsak ki mu nekaj ni všeč ima po privzetem prov in da imajo drugi narobe. V takem sistemu vrednost nikoli ne bo pravice ker si jo vsak tolmači in izkrivlja po svoje.

Dejansko folku nikol ni nič prav. Nikol. Daš komentiranje, jim ni prav zarad moderiranja, ne daš moderiranja in folk tepta osnovne človekove pravice ,spet ni prav, imaš polhn kufer vsega, ukinš komentiranje, spet ni prov. zakaj so ukinil ravno zdej?

Vedno se najde ene argumente ko KARKOLI NAREDIŠ NIČ NI PRAV. Jz tega ne razumem kako so ljudje lahko tako nečloveški.


Ne, ti samo ne razumes koncepta "Lahko se deres karkoli hoces, ampak ne v mojem peskovniku", obicajna hiba desnicarjev.

Gregor P ::

hendriks je izjavil:

starfotr je izjavil:

Nič ne bo padlo.


In to je tvoj edini argument? Razloži zakaj ne bo padlo? Pa se ti sploh zavedaš (zakona ki bo vstopil v veljavo najbrž sploh nisi prebral), da katerakoli vlada bo na oblasti (tudi JJ ja), bo lahko mirno nastavila svoj svet RTV?! Dam roko v ogenj, da bomo 2026 spet gledali kolesarje :D

… zakon, vsaj ne v celoti, ne bi smel pasti že zaradi tega, ker so ustavni sodniki sedaj odpravili začasno zadržanje zakona. Ker sicer bi tako po nepotrebnem povzročili dodatno škodo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Malidelničar ::

c3p0 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:


Kar se tiče forumov je bil VRHUNSKI FORUM v Sloveniji Finance.si. Politične debate so bile relativno zmerne, ogromno je bilo pa izjemno kvalitetnih finančnih debat, gor so komentirali znani ljudje, Tomaž Štih, legendarni 'shaman' oz. pokojni direktor Smart Coma Rajko Novak. Kolumnisti so bili top, Stanislav Kovač, Tadej Kotnik, VRHUNSKI SO BILI. Bil sem aktivni član foruma Financ po mojem več kot 10 let. Sedaj je pa forum zamrl.


Finance, eni prvih, ki so ukinili +- komentarje. Se pa strinjam, da je včasih to bil en bolj kvalitetnih forumov.

lynxslo5 je izjavil:


Stavim pa sto ojrov, da bodo tudi na MMC ukinili komentarje na članke sedaj, ko je Golob osvobodil to RTV hišo in bo dobila vodstvo prave barve. Že Vanč je nekoč rekel "zdej, ko je svoboda, moramo paziti kaj govorimo".


Edini razlog zakaj še kdaj pridem tja, se malo nasmejat nad komentarji. Potem pa kako povem kot je in svojega komentarja nikoli niti ne vidim. Top cenzura.

starfotr je izjavil:


Ni res, ker lažeš. Dokaz za to je lakirnica. Lahko zgradiš marsikaj, še pomoč države dobiš. Samo na prave ljudi se moraš obrnit. Ali pa moraš biti šerif in tudi delaš kar ti paše.


Na prave se obrnit in prit z dovolj debelo kuverto. Saj je tisti mafijozo pravilno povedal, SLO je top država.


Glede foruma Financ: meni se tudi zdi, da prvi padec navzdol glede kvalitete je bila ukinitev + ter - ocen. Tisti 'feature' je bil kar zanimiv, ker je lepo pokazal na res kvalitetne komentarje in na to kateri komentar ima koliko odmeva.

Morda še ena zanimivost: Na Redditu sem zadnjič v eni debati malce "oglaševal" Slo-Tech forum, da je kvaliteten in da ga priporočam.
Dobil sem odgovor, da je Slo-Tech za en klinac :)):))
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anketa: Ali lahko fizik komentira politiko? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19926700 (15304) Vajenc
»

Alternativa Rtvslo.si

Oddelek: Loža
429043 (6843) m4cer
»

24ur onemogoča nočno komentiranje, po novem sistemu (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7718431 (14888) Kenpachi

Več podobnih tem