Forum » Programska oprema » Rad bi PLAY-al zasciten CD
Rad bi PLAY-al zasciten CD
kolesar ::
Pred kratkim sem v dar dobil glasbeni CD, ki pa ima to ogabno pomanjkljivost, da je zasciten pred ripanjem, s tem pa tudi pred predvajanjem na racunalniku.
Ker poslusam CD-je le na racunalniku in pa v prenosnem playerju (ki na zalost podpira tudi mp3-je in se zato vede kot racunalnik) me zanima ali obstaja kak programcek, ki omogoca PLAY-anje teh CD-jev?
Vem da se zripati pac da, mp3-je s tega CD-ja tudi ze imam, pa vendar - zanalasc.
Ker poslusam CD-je le na racunalniku in pa v prenosnem playerju (ki na zalost podpira tudi mp3-je in se zato vede kot racunalnik) me zanima ali obstaja kak programcek, ki omogoca PLAY-anje teh CD-jev?
Vem da se zripati pac da, mp3-je s tega CD-ja tudi ze imam, pa vendar - zanalasc.
gumby ::
obstajajo načini... tule je debata o takem problemu
drugič pa lepo bojkotiraj zaščitene cd-je. iz principa
drugič pa lepo bojkotiraj zaščitene cd-je. iz principa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9349 (7555) | charly5650 |
» | Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13143 (7660) | Geronimo11 |
» | Glasbeni cd-jiOddelek: Pomoč in nasveti | 2392 (1912) | icek |
» | peka cd-jevOddelek: Programska oprema | 2173 (1829) | azeed |
» | kako presnet zakljenjen audio-cd?Oddelek: Zvok in slika | 1988 (1578) | AngelOfDeath |