Forum » Strojna oprema » Intel
Intel
Mitja 34 ::
Popravek:
Kot je nekdo spod napisu.
Samo sn pozabo ime kdo.
p.s.
Blo mi dugcajt ker sn mogu svoj win že 9999999..... reinštalirat.
Kot je nekdo spod napisu.
Samo sn pozabo ime kdo.
p.s.
Blo mi dugcajt ker sn mogu svoj win že 9999999..... reinštalirat.
- spremenilo: Mitja 34 ()
Huey P ::
A to naj bi žalilo AMD al Intel???
P.S.
Nekoč so rekli; "V Ložo!"
P.S.
Nekoč so rekli; "V Ložo!"
..::DOOM III: The Legacy::..
Huey P ::
Sam piše IDIOTS OUTSIDE. Potem bi moralo pisati "Intel inside, idiots intel" al neki...
..::DOOM III: The Legacy::..
Loki ::
kaj pa za serverje, resne delovne postaje?
Intel inside, AMD as far away as possible.
Pokaz mi en server (v ceniku od kaksne priznane rac. firme), k ma AMD, mchrec in ostali.
Intel inside, AMD as far away as possible.
Pokaz mi en server (v ceniku od kaksne priznane rac. firme), k ma AMD, mchrec in ostali.
I left my wallet in El Segundo
Morpheus ::
Ja to pa pac zato k intel ma za serverje prou proce(Xenium), k jih pa AMD nima, to je prblizn tko kt to, da majo usi serverji Win NT, k so posebi za serverje
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
Morpheus ::
Ups, moje tipkanje kombinirano z utrujenostjo in istimenskim mobitelom me je zmedlo. Sorci ane.
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!
CCD ::
Bo AMD že izdal svojo serversko izdajo procesorja, počakte da se orenk osvobodi izpod Intela.
Kar se tiče prodajalcev so pa itak k*. Zadnje cajte hodim k prjatlom k majo stare računalnike, kao pentiume 1. Veste kaj je not? AMD seveda. Sem še pri sebi preveril - hvala bogu je notr P1, ker kakšen star AMD mora bit pa res grozen (ala Cyrix).
Kar se tiče prodajalcev so pa itak k*. Zadnje cajte hodim k prjatlom k majo stare računalnike, kao pentiume 1. Veste kaj je not? AMD seveda. Sem še pri sebi preveril - hvala bogu je notr P1, ker kakšen star AMD mora bit pa res grozen (ala Cyrix).
MadMax ::
Serversko, ja...
Pa bo rabil svojo nuklearko pa hladilni vodni stolp v velikosti silosa....
Ze tisti kao pentiumi (K5 - le od kod jim ta oznaka) so imeli probleme s pregrevanjem, pa AMD ze dolgo dela CPUje (386).
Pa bo rabil svojo nuklearko pa hladilni vodni stolp v velikosti silosa....
Ze tisti kao pentiumi (K5 - le od kod jim ta oznaka) so imeli probleme s pregrevanjem, pa AMD ze dolgo dela CPUje (386).
Pretorijanec ::
Ta novi Hammerji bodo delani v 0.13 mikronski tehnologiji, če se ne motim, kar bo tudi zelo vplivalo na (ne)pregravanje!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E8600Oddelek: Kaj kupiti | 1408 (1040) | M-XXXX |
» | Imperij vrača udarec: Intel Core 2 Duo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 11309 (8182) | Jan987 |
» | Slabosti in prednosti AMD 64 in Pentium-a 4 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5019 (3946) | tiborrr |
» | Zmagoslavje AMD64 bo moralo še počakatiOddelek: Novice / Procesorji | 3124 (3124) | Mr.B |
» | Vsa najboljše Intel!Oddelek: Novice / Procesorji | 2505 (2505) | BigWhale |