Forum » Loža » Najdaljši stavek iz 2-črkovnih besed
Najdaljši stavek iz 2-črkovnih besed
McHusch ::
Poskusimo sestaviti najdaljši pravilni stavek iz besed, ki imajo samo po 2 črki.
Za začetek:
In ne ve se še, če bi on že.
Kdo zmore dlje?
Za začetek:
In ne ve se še, če bi on že.
Kdo zmore dlje?
Neon87 ::
Facebook dev ::
On ga je, če ga pa še ni, ga pa še bo.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.
you don't deserve me at my best.
Baja ::
prleška 2c.
ka pa te ti tu, ke si te ne še ša na Ig? Ne, ne še, se mi še ne da, pa en 3. je že ša.
ka pa te ti tu, ke si te ne še ša na Ig? Ne, ne še, se mi še ne da, pa en 3. je že ša.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Baja ()
Okapi ::
msjr ::
od tu do tu je to da je tu tu in tu tu, če ni tu je pa tu, če ne ve da je tu, je pa to to in to je to.
GupeM ::
Nočem bit parti brejker, ampak večina zgornjih primerov ne ustreza pravilom igre. Stavek in poved nista isto. Povedi so lahko večstavčne, in točno to so zgornji primeri.
Me je pa ta primer spomnil na uganko, kako 5 zaporednih in-ov (5x beseda in) dati v poved, ki je povsem pravilna?
Me je pa ta primer spomnil na uganko, kako 5 zaporednih in-ov (5x beseda in) dati v poved, ki je povsem pravilna?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
Nočem bit parti brejker, ampak večina zgornjih primerov ne ustreza pravilom igre. Stavek in poved nista isto. Povedi so lahko večstavčne, in točno to so zgornji primeri.
Ninin in Inin ...
dild0idis ::
To je št. 123456......789.
Pa vmes med 6 in 7 lahko daš poljubno število številk, ekola najdaljši stavek iz 2-črkovnih besed (mal goljufanja sicer vmes s skrajšanjem številke na št., lahko pa še to spremeniš v #).
Pa vmes med 6 in 7 lahko daš poljubno število številk, ekola najdaljši stavek iz 2-črkovnih besed (mal goljufanja sicer vmes s skrajšanjem številke na št., lahko pa še to spremeniš v #).
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!
Ninin in Inin ...
Ali ni Ninin in Inin ingver nekdo pojedel? ;)
Genetic ::
´
Mesar Nikl je obnavljal mesnico in je narocil nov napis, na katerem naj pise tudi: Nikl in sin.
Ko je napis dobil, ga je pregledal in podal ugotovitev: med Nikl in in in in in sin so enaki presledki.
smacker ::
To da se mi še ne da, je že, to da se mi še pa ne bo, pa še le bo, ko bo on tu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: smacker ()
GupeM ::
Mesar Nikl je obnavljal mesnico in je narocil nov napis, na katerem naj pise tudi: Nikl in sin.
Ko je napis dobil, ga je pregledal in podal ugotovitev: med Nikl in in in in in sin so enaki presledki.
Tako nekako, ja. Le da ne vem, kje si dobil eksotičnega Nikla :D
Moja verzija je imela napis "Oče in sin"
Še še še še ah ah ah še še še ah ah ha še.
A tvoje samo toliko časa to delajo? :P
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()
nergac ::
Tako nekako, ja. Le da ne vem, kje si dobil eksotičnega Nikla :D
Moja verzija je imela napis "Oče in sin"
Še še še še ah ah ah še še še ah ah ha še.
A tvoje samo toliko časa to delajo? :P
Nismo več mladi pa hitro končamo.
Pa še ko smo bili mladi nismo voščili več kot pol ure nikoli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odkup hiše od babiceOddelek: Loža | 3664 (1891) | UganiKdo |
» | Raba predloga s/z (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15511 (13087) | jype |
» | Primeri nelogične uporabe slovenščine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12305 (10711) | GupeM |
» | Medion life x5004 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 23103 (11686) | Mojza |
» | Google razvija ribo babilonkoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 11206 (9839) | Jst |