Forum » Pomoč in nasveti » Lg tv ( ugaša in prižiga )
Lg tv ( ugaša in prižiga )
tpm1986 ::
Dober dan.
Imam relativno nov tv star 4 mesece lg 4k 108 diagonala če se ne motim. Pred enim mesecem je bila menjana matična plošča ( pod garancijo ) ni mi se več tv prižgal bila tema.
Sedaj sem zamenjal pc in je nekaj dni delalo vse ok sedaj pa ko prižgem komp ( tv imam namesto monitorja prikloplen prek hdmi ) se mi ugasne tv in takoj nazaj prižge, je zelo moteče...to mi dela od začetka ko prižgem se ponovi 3x 4x ali pa več potem pa deluje vse ok .
Kaj je vzrok temu ? Tv al pc ? So kakšne nastavitve v meniji tvja ali pa na pcju...ali spet fizična okvara na tvju?
Aja grafična je geforce 1660 super
Lp!
Hvala za odgovore
Tomaž
Imam relativno nov tv star 4 mesece lg 4k 108 diagonala če se ne motim. Pred enim mesecem je bila menjana matična plošča ( pod garancijo ) ni mi se več tv prižgal bila tema.
Sedaj sem zamenjal pc in je nekaj dni delalo vse ok sedaj pa ko prižgem komp ( tv imam namesto monitorja prikloplen prek hdmi ) se mi ugasne tv in takoj nazaj prižge, je zelo moteče...to mi dela od začetka ko prižgem se ponovi 3x 4x ali pa več potem pa deluje vse ok .
Kaj je vzrok temu ? Tv al pc ? So kakšne nastavitve v meniji tvja ali pa na pcju...ali spet fizična okvara na tvju?
Aja grafična je geforce 1660 super
Lp!
Hvala za odgovore
Tomaž
Ales ::
Poglej v nastavitve TV-ja za vklop/izklop "HDMI CEC" in to spremeni. Lahko da je opcija poimenovana tudi "SIMPLINK" ali "SIMPLINK (HDMI-CEC)" ali kaj podobnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave Telemach-a EON na Telekomovi optikiOddelek: Omrežja in internet | 12237 (7762) | Sunflare |
» | Denon AV sprejemnik AVR-X250BTOddelek: Zvok in slika | 2887 (2289) | Darko! |
» | kako dati zvok iz tv na hisni kino??? Prosim za pomocOddelek: Zvok in slika | 5419 (5011) | krepki |
» | PS3 : Control for HDMIOddelek: Konzole | 3397 (2926) | bobnarmato |
» | Raspberry Pi dobil še svojo spletno trgovino Pi StoreOddelek: Novice / Ostale najave | 6219 (4420) | buneech |