Forum » Omrežja in internet » Prašanje glede ADSL
Prašanje glede ADSL
Pro2Type ::
Zdej bom dobu ADSL z 2 MB povezavo. Na ta adsl bom priklopil 3-4 raunalnike.
Zdej me pa zanima kaj je bolje kupiti ROUTER ali SWITCH?
Pa še to me zanima, koliko se bo poznalo na hitrosti povezave, če bojo vsi 3-4 uporabniki na internetu!
Hvala za odgovore!
Pa še to me zanima, koliko se bo poznalo na hitrosti povezave, če bojo vsi 3-4 uporabniki na internetu!
Hvala za odgovore!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
simonchelo ::
odvisno, kaj boš delu na internetu, če boš mel na 2 kazo ukloplno, poj se bo poznal. glede switcha pa ne wem
Slowenc ::
Kupi ROUTER.
Če boste vsi naenkrat samo sankal po internetu se ne bo poznal. Če pa bo imel kdo kakšen p2p program vključen se pa bo. Vse pa je odvisno kolk linije bo le-ta uporabljal.
Skiny gate.
boom-bar ::
Jst mam 2 PCja na 2Mbit in lahko komot spilam prek neta in zravn surfam na ta drugmu.
Kupi ROUTER
Kupi ROUTER
Legalizirajte mehke droge!!!
bradek ::
V tem primeru vsak PC posebi postavi povezavo in ima vsak svoj IP (max 4 povezave so lahko na en username, pasovna sirina se deli v vsakem primeru), v primeru routerja pa router vzpostavi povezavo, vsi pcji imajo na ven isti IP, skonfiguriras NAT in deluje. Priporocam, fletna zadevca.
TribesMan ::
A se da to omejitev, da lahko povežeš le dva računalnika če maš študentski paket, kako preskočiti? Ker bi rad v bajti povezal 3-4 mašine pa seveda mislim uzet študentski paket. A router to pomanjklivost odpravi??
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
r5r ::
Osebno priporocam router, manj komplikacij, res izi. Ce si manj zazeljen (banajo ip) pa je boljs met dinamicni ip, razen ce ne poganjas serverjev.
And it makes me wonder.
TribesMan ::
Phew! Sem se že ustrašil da bo moj plan propadel... Hvala bogu za routerje. Hvala za informacije.
LP
TrbesMan
LP
TrbesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL Callisto821 router (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 64694 (28389) | JoskoMacher |
» | Nekaj o IP-jihOddelek: Omrežja in internet | 1757 (1365) | Serial |
» | ADSL deljenje internetne povezaveOddelek: Omrežja in internet | 1757 (1351) | ali3n |
» | Ali je firma LEVEL ONE uredu za hub, switch, router...Oddelek: Strojna oprema | 1629 (1411) | LuckyMato |
» | 2 comp, adsl & tiskalnikOddelek: Strojna oprema | 1066 (969) | Packač |