Forum » Operacijski sistemi » Backup, Linux Mint
Backup, Linux Mint
Rias Gremory ::
Zdravo,
nekaj časa nisem uporabljal Linux diska, včeraj sem po dolgem času spet zbootal z njega. Vse ok, samo po prijavi v sistem vidim samo prazno orodno vrstico. Potem sem pognal live Manjaro in skopiral /Home mapo.
Katero mapo bi bilo fajn da še pogledam če sem kaj pozabil?
nekaj časa nisem uporabljal Linux diska, včeraj sem po dolgem času spet zbootal z njega. Vse ok, samo po prijavi v sistem vidim samo prazno orodno vrstico. Potem sem pognal live Manjaro in skopiral /Home mapo.
Katero mapo bi bilo fajn da še pogledam če sem kaj pozabil?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
HotBurek ::
Fajl /var/log/syslog
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window
Hvala, bom preveril.
@vročburek
Sem malo nejasno napisal temo, naredil sem backup /home mape, zdaj me samo še zanima če je še kakšna mapa, ki sem se jo morebiti nezavedno dotikal pri uporabi operacijskega sistema.
Reševanje me ne zanima, ker je gor nek Linux Mint, ki ni bil posodobljen že ohoho časa. Ne vem kaj bi se zgodilo, če bi pognal update. Javi mi 700+ updejtov.
Sem malo nejasno napisal temo, naredil sem backup /home mape, zdaj me samo še zanima če je še kakšna mapa, ki sem se jo morebiti nezavedno dotikal pri uporabi operacijskega sistema.
Reševanje me ne zanima, ker je gor nek Linux Mint, ki ni bil posodobljen že ohoho časa. Ne vem kaj bi se zgodilo, če bi pognal update. Javi mi 700+ updejtov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Obnovitev podatkov ext4 datotečnega sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 597 (526) | uporabniik |
» | Ubuntu - za, protiOddelek: Operacijski sistemi | 6241 (5452) | Zero0ne |
» | Mono, je že kdo delal z njim?Oddelek: Programiranje | 1634 (1164) | Beezgetz |
» | Kam shranjujete backup?Oddelek: Strojna oprema | 1847 (1258) | kmetek |
» | Mandatory Profiles za vse uporabnike (odjemalci: Win9x; PDC: Samba na Linuxu)?Oddelek: Operacijski sistemi | 1199 (1077) | pirx |