» »

Kako se odločit?

Kako se odločit?

Lio ::

Mam en problem:
Nemorem se odločt kam nej grem. Zihr sem da bo niki izmed teh dveh, ampak vsak mesec bi šel drugam. Odločam se med elektrotehično in računalniško-obe Vegovi. Zanimata me obe smeri, najraj bi šu na obe naenkrat. Ko že mislem da sm zihr, se čez en teden premislem. Kva mi svetujete?

b4d ::

Ja sej zdej po novem programu je itaq oboje kar precej podobno. Oba programa imata veliko elektrotehnike in praktičnega dela. Vse je na tebi. Vegova pa sux ker ni žensk, če poznaš kako jo ti kr prpelji h nam. Če te pač bolj programiranje in c++ veselijo je računalništvo tvoja stran. P Pascala ne boš meu več.
b4d.sablun.org

DJG ::

Svetujem ti da pogledaš kakšno je kaj povpraševanje po delavcih v obeh strokah. Osebno pa bi šel v elektro smer, saj se mi zdi, da je računalničarjev že kar dovolj, elektrotehnikov pa primanjkuje. Preglej malo na borzi dela itd. pa boš ugotovil, če se morda motim.

R0K ::

Če misliš it po SŠ še naprej je popolnoma vseeno. Programa sta vrjetno zelo podobna. Pri elektro je mal več prakse (pomoje to boljš), pri rač. pa več programiranja. Ampak v 3-4 letniku pomoje ni takih velkih razlik med smerema, ker jezike (c++) se lahko ti tudi doma sproti učiš - če te to veseli, spajkat pa programirat čipov pa računalničarji ne bodo znal - ti pa, če greš na štrom.

Jest bi šol na elektro. :)

gappee ::

Z mano je blo isto; mogoče sm bil bolj odločn za računalništvo.:\
Zaradi tega (in zaradi uspeha:D ) sm se vpisu v smer tehniška gimnazija, v prvem letniku sm pa vidu - v bistvu že na polovici letnika - da bom v drugem letniku izbral elektro smer.
Tko da, če te oboje zanima, bi blo kar najbolj jit v to varianto, se pravi na gimnazijo,pol boš pa že vidu.:\

Pa še, kj punc prpelji!:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gappee ()

Lio ::

Verjeten s+bom šu kr direkt na elektro. Ste me prepričal, glede punc bo pa bl kriza, al pa kj taga da boste vsi homoti ratal:D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalniška srednja šola

Oddelek: Šola
3011305 (8422) Halfdead987
»

Tehnik računalništva ter računalnikar: Kaj izbrati

Oddelek: Šola
114901 (4607) bluefish
»

Vegova

Oddelek: Šola
253585 (486) Vesoljc
»

Elektrotehniki vs Računalničarji

Oddelek: Loža
374975 (4371) Old-Death
»

elektr...računalniški tehnik...ali tehnična gimnazija?

Oddelek: Šola
314504 (4057) DavidJ

Več podobnih tem