» »

Elon Musk o covid testih: Nekaj izjemno lažnega se dogaja

Elon Musk o covid testih: Nekaj izjemno lažnega se dogaja

Temo vidijo: vsi
1 2 3
4
5

kuall ::

vostok_1 je izjavil:

Ampak JJ-ju tak scenarij ni pogodu. Raje pošilja pozitivne delavce nazaj v DSOje.

Spet je Janša kriv? Ne bit tak bumbar.
Splošen lockdown je 1000x bolj enostaven kot pa selitev starih v neke centre. Itak se ne bi hoteli preseliti, saj menda poznaš stare ljudi, kako jih je težko spraviti v dom za ostarele.

vostok_1 ::

Spet?
Vs čas je že kriv. Dokazljivo.
Zafukal je mesec za mesecem. (iz vidika mikroinfarkterjev)

Tisti, ki se pač noče preselit bo pač prevzel odgovornost v svoje roke. Če stari prdec želi umreti v lastnem domu, potem je to njegova pravica. Ni pa njegova pravica nas zapirati.

Kot drugo, dostavo lahko komot uredimo za vse, ki potrebujejo.
Smo spražli že miljarde za pandemijo.

Sicer pa fantje, zgleda, da sem bil v zmoti. Dežela švedske bo do aprila postala neobljudena.
Judgement day has arrived for them. :))

https://www.businessinsider.com/sweden-...

Bo vsaj jype zadovoljen. Nobenega prometa na cestah.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

kuall ::

Če bi vse stare prisilno odselil iz njihovih domov in jih nekam zaprl bi bilo to 100x večje diktatorstvo, kot pa ga imamo zdaj z lockdownom. In pol je Janša bad guy. Kakšen diktator bi bil šele ti s temi svojimi idejami.

Prisilili?
Kdo govori o prisili?
Vsak ima pravico vzeti življenje v svoje roke. Ko pride trkat na vrata urgence bo pač triažiran.

Če se je 70+ letniku zdelo fanj it kupovat kitajsko šaro za praznike, potem je to njegova odgovornost.
Lahko bi ostal doma. Poklical javno službo, da mu dostavi potrebščine in tako počakal do aprila.

Maske, razkuževanje itd. katerega moramo sedaj vsi upoštevati, ni 100%, daleč od tega. Pa ne ker smo mi šlampasti, ampak ker je inherentno v njih. Alkohol ne počisti vsega, maske praktično ne ustavijo prehod virusa, takoj lahko sterilne površine ponovno okužiš in nisi naredil nič.

To je tudi kar pravim imagodeu. Namesto, da nas sili v lockdowne, moral bi ostati doma in potrpeti do aprila.
Se pa tega konsistentno ni držal in sedaj je soodgovoren za to pandemij(c)o.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: veteran ()

V sosednji temi nekateri trdite, da v teh časih rabimo stabilno vlado.

Kakšni pa so tej časi?
A nas napada zunanji sovražnik?
A imamo za naredit tranzicijo sistema?

Kakšni časi so?

Saj veste, da če tudi pri trenutnih nizkih številkah, povečamo kako bolnico, po šnelkurzu izobrazimo par medicinskih sester za brisanje riti tem 65+ na intenzivni, je epidemije praktično konec?

Kakšni časi?

Roko na srce...res je. Opozicija tudi nam ne daje dobrih obetov, ampak če leti ta vlada bo vseeno žurka.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Hvala sbawe za info:

Odlok začne veljati 16. novembra ob 00.00 uri. Vlada v njem izrecno navaja, da je uživanje hrane in pijače na javnih površinah prepovedano. Na odprtih tržnicah velja omejitev ena stranka na 10 kvadratnih metrov. Izjem ni veliko.

A mi najde kdo kakšno stoletje, kjer so imeli podobno prepoved?
Še grof Dracula je vaščanom dal zlati kelih iz katerega so pili ob vodnjaku.

Kako boste čez par let gledali na to obdobje?
Boste zadovoljni s samim seboj in vašim odzivom?
Kaj poste povedali otrokom, ko vas bodo o tem povprašali? Da ste kapitulirali na celi črti?
There will be chutes!
It came from the lab.

ajdov ::

vostok_1 je izjavil:

V sosednji temi nekateri trdite, da v teh časih rabimo stabilno vlado.

Kakšni pa so tej časi?
A nas napada zunanji sovražnik?
A imamo za naredit tranzicijo sistema?

Kakšni časi so?

Saj veste, da če tudi pri trenutnih nizkih številkah, povečamo kako bolnico, po šnelkurzu izobrazimo par medicinskih sester za brisanje riti tem 65+ na intenzivni, je epidemije praktično konec?

Kakšni časi?

Roko na srce...res je. Opozicija tudi nam ne daje dobrih obetov, ampak če leti ta vlada bo vseeno žurka.

Predvsem rabimo zaupanja vredno vlado

@all

Jaz razumem, da ko vas vostok nekaj vpraša, greste takoj v defenzivo in ne priznate kaj si res mislite. Pogosto še kontrirate mi, just because.
Morda privat na štiri oči z kolegom si poveste kaj več.

Vseeno optimist v meni mi pravi, da večini od vas to ne mora biti ok. I refuse to believe it. Vsaj toliko upanja v človeštvo naj mi še preostane.

ajdov je izjavil:

Predvsem rabimo zaupanja vredno vlado

Abotno se mi zdi, da ta komunist trenutno na oblasti se izdaja za desničarja.
Meče slabo luč na vse ostale.

Čimprej naj leti dol. Vsak dan, ki gre mimo in opozicija drka kurac je dan, ko tudi opozicija zgublja na kakršnikoli kredibilnosti, ki jo je sploh imela.

Saj vem, da bo pol tudi isto. Itak zadeve vodijo višje inštance, but still.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

-------------

2020-leto ko smo dovolil, da nam prepovedo jesti v javnosti.

Res me zanima kaj boste vnukom pravili na stara leta.
Naši dedje so nam pravili, kako so se borili mokri in premraženi v gozdu, brez hrane, pod napadom močne okupatorske vojske. Šanse smrti pa blizu 50%.

Kaj boste vi rekli? "Vlada nam je prepovedala jesti sendvič v parku in mi smo ubogali".

Sramotne generacije ste.

Dragi Boris Pahor. Če uspete nekako prebrati to...vedite, da ste se borili zaman.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

jernejl ::

vostok_1 je izjavil:

Dragi Boris Pahor. Če uspete nekako prebrati to...vedite, da ste se borili zaman.
Vsekakor ve, da nam ljudem ni povsem vseeno, če ga zaradi korone pobere.

Če je res vse to kar piše. Potem vrjemi, da ga ni strah smrti.

Tiste generacije niso bile take suhe pičkice kot si ti in tebi podobni.
Bojevniki tistega časa so riskirali 30+% možnosti brutalne smrti, pri 20 letih ne 85+.

Nimaš izgovora za tvojo klinično strahopetnost.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Strah je zgolj v beticah tistih, ki se bojite ukrepov.
Eni se niso bali nositi orožja za to, da so zavarovali svoje bližnje, drugi se pa še kosa blaga bojite.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jernejl ()

Bojimo ukrepov? What the fuck does that even mean??

Sramota ste za človeštvo. Sramota ste za umrle bojevnike. Sramota ste za vaš morebiten naraščaj. Sramota ste za zgodovinske knjige.

Zadnje tri generacije so končale ero Evrope in Zahoda kot takega.
Kapitulacija na celi črti.
There will be chutes!
It came from the lab.

Ravno nasprotno. Mi bojevnike ščitimo, vi bi jih pa čimpreje radi spravili pod rušo, da bi se polastili njihovega premoženja, in da bi lahko čimpreje šli na gay party v zrće.
Da ste sramota za človeštvo vi in ne mi, je neizpodbitno dejstvo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jernejl ()

ajdov ::

jernejl je izjavil:

Strah je zgolj v beticah tistih, ki se bojite ukrepov.
Eni se niso bali nositi orožja za to, da so zavarovali svoje bližnje, drugi se pa še kosa blaga bojite.

Zdaj bi rabili orožje za pospravit lockdownerje

Urbano#Desno ::

vostok_1 je izjavil:

-------------

2020-leto ko smo dovolil, da nam prepovedo jesti v javnosti.

Sej boš lahko spet kmalu papcal zunaj. :D Kuščarji pravijo da bo en obrok zunaj na mesec dovoljen.

Tole so sprejeli enostavno zato, ker je ob zaprtih lokalih folk izkoriščal take away do prve klopce ki je kako priročno bila na verandi lokala. :)) To potem nekako negira zaprtje lokalov in zmanjševanje miksanja plabsa.

ajdov je izjavil:

Zdaj bi rabili orožje za pospravit lockdownerje

https://www.mimovrste.com/pistole-vodne

Zgodovina sprememb…

jernejl je izjavil:

Ravno nasprotno. Mi bojevnike ščitimo, vi bi jih pa čimpreje radi spravili pod rušo, da bi se polastili njihovega premoženja, in da bi lahko čimpreje šli na gay party v zrće.

Vi ne ščitite pol kurca nič. Še posebej ne bojevnikov, katerih je ostalo malo nič.
Strahopetno se skrivate.

Sramota ste. Sramota si.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zimonem ::

vostok_1 je izjavil:

jernejl je izjavil:

Vi ne ščitite pol kurca nič. Še posebej ne bojevnikov, katerih je ostalo malo nič.
Strahopetno se skrivate.

Sramota ste. Sramota si.

Ti ta star kje si se pa ti boril. Mimogrede.

Ti vostok pa pripravljate kakšne akcije državljanske nepokorščine ali pa se boste borili samo preko tipkovnice?

PersonaRuda ::

vostok_1 je izjavil:

jernejl je izjavil:

Strahopetno se skrivate.

Sramota ste. Sramota si.

Točno to. Ti paničarji so tako posrani, da še gredo z masko spat. Na ulico pa niti stopit ne upajo, če uzrejo samo enega mimoidočega. Totalni posranci so ti paničarji.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Zimonem ()

PersonaRuda je izjavil:

Točno to. Ti paničarji so tako posrani, da še gredo z masko spat. Na ulico pa niti stopit ne upajo, če uzrejo samo enega mimoidočega. Totalni posranci so ti paničarji.

Jest si jo dam čez oči pred spanjem. Čez dan pa obvezno skozi v maski, moram še pogruntat kako jest z masko ker zdej sem že malo lačen.
A vi ravnate drugače?

Morda bi šel na kr na infuzijo. Ma kdo veze da poceni zrihta?

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

jernejl je izjavil:

Strahopetno se skrivate.

Sramota ste. Sramota si.
Ravno nasprotno. Sramota si ti za tvoje starše, in to zelo velika. Samega sebe se najbrž ne sramuješ, ker si preneumen, da bi se svojih sramotnih dejanj sploh zavedal. In več kot je ljudi na svetu, več vas je neumnih.

49106 ::

Mislim, da ne gre toliko za paničarje, IMHO gre predsvsem za introverte brez socialnega življenja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Zimonem je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

jernejl je izjavil:

Strahopetno se skrivate.

Sramota ste. Sramota si.

Ti ta star kje si se pa ti boril. Mimogrede.

Everywhere i can.

49106 je izjavil:

Mislim, da ne gre toliko za paničarje, IMHO gre predsvsem za introverte brez socialnega življenja.

Jp. Neke brezvezne basement dwelling osebke, ki uživanju v maltratiranju ljudi.

Nizka bitja. Mole people.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

49106 je izjavil:

:))
Sem iz drugega štuka, tko da ne drži tole da se pretežno zadržujem v kleti.

Pa kaj zdej vostok bo kej akcije al bomo samo tipkali. V primeru da bi mene tako skrbelo za prihodnost kot tebe ne bi stal križem rok.

Zgodovina sprememb…

Sej ne stoji križem rok, drugi pa tudi ne. Introverti ostajajo še naprej zaprti, medtem ko se drugi še naprej družijo.

Še vedno videvam ljudi brez mask, ali pa takšne z masko pod nos. Vraga, še policist v službi je včeraj s kolegom debatiral brez maske na razdalji pol metra.

Zgodovina sprememb…

No pol pa goody-goody. :D

Sem imel napačen občutek da so njegova dejanja nesorazmerna z njegovim strahom glede prihodnosti.

Jaz tudi sem večkrat riskiral 1000EUR kazni.
Treba biti nonstop na preži sicer.

Urbano#Desno je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

49106 je izjavil:

:))
Sem iz drugega štuka, tko da ne drži tole da se pretežno zadržujem v kleti.

Pa kaj zdej vostok bo kej akcije al bomo samo tipkali. V primeru da bi mene tako skrbelo za prihodnost kot tebe ne bi stal križem rok.

Basement dwellerstvo je v srcu ne etaži.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Urbano#Desno je izjavil:

No pol pa goody-goody. :D

Sem imel napačen občutek da so njegova dejanja nesorazmerna z njegovim strahom glede prihodnosti.

Zakaj že, introverti so ponavadi v slabi telesni formi, pa še bolj plahi so po naravi. Mislim, da nima razloga za bojazen.

Zgodovina sprememb…

https://www.rev.com/blog/transcripts/ne...

Novozelandska premierka je tudi skočila na Build Back Better bandwagon. No...nikoli ni bila zares zunaj.
Pri kateri številki smo že torej? Ne štejem več.

Pravite plebsi, da zarot ni ane?

PS. Sumim, da ta izjava, izrečena na nekem pomembnem govoru ima isti namen kot poljub prstana godfatherja.
Gre za javni prikaz ponižnosti in lojalnosti šefu.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

vostok_1 je izjavil:

https://www.rev.com/blog/transcripts/ne...

Novozelandska premierka je tudi skočila na Build Back Better bandwagon. No...nikoli ni bila zares zunaj.
Pri kateri številki smo že torej? Ne štejem več.

Pravite plebsi, da zarot ni ane?

Mah pusti ti novo zelandijo.
To kar te mora skrbeti je švedska
https://www.businessinsider.com/sweden-...
mar to pomeni da so kuščarji v svoje kremplje dobili tudi švede? Kaj nam sploh še preostane?

Definitivno fanj se nam piše ko vsi svetovni voditelji po vrsti prisegajo nekim stricem iz ozadja.
There will be chutes!
It came from the lab.

Justin...Bieber...Trudeau je ravno tako v nagovoru državi prisegel zvestobo godfatherju z omenjeno izjavo.

En za drugim padajo na kolena in poljubljajo prstan.
Holy fuck.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Justin...Bieber...Trudeau je ravno tako v nagovoru državi prisegel zvestobo godfatherju z omenjeno izjavo.

En za drugim padajo na kolena in poljubljajo prstan.
Holy fuck.

Jebi ga konec je :))
Si se že odločil bo zapestnica na levi ali desni roki?

Slopek ::

Dej vostok nehaj ga srati.
Vsi so končno dojeli, kako nevarna je korona.
Vsi vedo, kako učinkoviti so testi za določanje okužbe.
Vsi na globalni ravni zaupamo sistemu, ki nas še ni naplahtal.
Vsem se gre samo za boljši jutri, za vso človeštvo. Tako, kot vedno torej.
Ampak zdaj se bije ta bitka, ki v tem trenutku ni videti kot battlefield iz ww1 ali ww2, ampak žrtve bomo šteli v prihodnjosti, ko bomo lahko kritično gledali nazaj.
Bojim se le, da se premalo ljudi zaveda prave nevarnosti, pa nas/jih bo takrat verjetno res manj.
Zaradi te lažne dobrote do 85+letnikov, do katerih smo svoj odnos kazali že pred krizo, zdaj žrtvujemo prihodnost svojih otrok. Se počutite toliko krive, ker svojih starih sorodnikov niste ravno obiskovali, da boste uničili prihodnost otrok? V lep lajf jih ufuravamo, lepo jih prepariramo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

Trenutno me korona bolj malo zanima.

Zanimajo me njihovi plani.

PS. Zapestnico bom imel v gatah. Še posebej če bo policajka.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Že že, samo corona je katalizator planov. Brez korone bodo težko prepričali ljudi v svoje zlobne načrte.
/s

vostok_1 je izjavil:

PS. Zapestnico bom imel v gatah. Še posebej če bo policajka.

Vse kar sem tudi sam govoril se uresničuje.

Ko bo prišlo cepivo, bodo necepljeni postali drugorazredni državljani. Kako bo s takimi, lahko ugibaš. Leta 1938, v Nemčiji ni bilo nič čudnega, če so civili obračunali z judom, kar na prometni ulici. Ali pa so ga kar na cesto pred avto porinli v mimohodu. To, je bilo vsem Nemcem povsem normal.
Necepljenec bo verjetno vreden ravno toliko in še manj. Ne bo shopinga, zdravstva, službe, izobrazbe, pa še fasal jih boš, pa nikome ništa. Fak res. Ampak mogoče pa dobimo kempe?

Dosedaj se je skoraj vse napovedano uresničilo v signifikantni meri.

Ne vrjamem, da se ne bo naprej.
Sicer pa ni težko napovedaovati to. Javno nam pravijo kaj bo. Že celo leto.

Uh, oh. :\ Da se ne boš prehladil.

Kristalno kuglo daj na popravilo, zgleda da ti ne dela. To, da imaš otroke, še ne pomeni, da si zares odrasel. Boš moral zares premik v glavi naredit v smer odraslosti, potem boš razumel, da lahko nekoga skrbi za starše in stare starše, četudi ima lastne šoloobvezne otroke; in četudi jim starši in stari starši že vrsto let ne pomenijo finančnega zaledja. Resno, odrasti.

Res je imagodei. Odrasti že enkrat in ne se kot 5 letna punčka skrivati pol oddejo.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

https://www.msn.com/en-us/money/topstoc...

Ta Pfitzerjev CEO zgleda res pošten mož. Totally legit guys.

Imagodei...komaj čakam, da te bodo piknili s tem cepivom.

Fun times. Fun times.
There will be chutes!
It came from the lab.

vostok_1 je izjavil:

Res je, da pri tistih, ki smo kolikor toliko normalni, obstaja neničelna verjetnost, da bo cepivo povzročilo tudi kakšno škodo, ampak je ta verjetnost tako majhna, da smo to pripravljeni vzeti v zakup.

Na drugi strani pa se takšni, kot si ti, ne rabite bati cepljenja - pri vas škode zagotovo ne more povzročiti. Očitno namreč je, da je vate nekdo že uspel spraviti kakšen strup ali čip, s cepivom, zdravilom ali hrano. Obstaja celo možnost, da bo novo cepivo to nevtraliziralo. Na tvojem mestu bi poskusil, ničesar nimaš za zgubiti.

Utk ::

Res je, da pri tistih, ki smo kolikor toliko normalni, obstaja neničelna verjetnost, da bo cepivo povzročilo tudi kakšno škodo, ampak je ta verjetnost tako majhna, da smo to pripravljeni vzeti v zakup.

Jaz sem tudi to pripravljen vzet v zakup. Pri vas.

jernejl je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Na drugi strani pa se takšni, kot si ti, ne rabite bati cepljenja - pri vas škode zagotovo ne more povzročiti. Očitno namreč je, da je vate nekdo že uspel spraviti kakšen strup ali čip, s cepivom, zdravilom ali hrano. Obstaja celo možnost, da bo novo cepivo to nevtraliziralo. Na tvojem mestu bi poskusil, ničesar nimaš za zgubiti.

Tisti, ki smo kolikor toliko normalni, cepiva proti takemu virusu ne rabimo v sebi.
Tisti, ki pa tako kot ti, verjamejo v to da sta ta dva Muskova false testa edina napačna, pa izvolite si vbrizgavat karkoli že spacajo.

GargaSmrk ::

Dokler ne zaprejo mej za "begunce" je lahko vsem jasno kaj je namen teh ukrepov.

Fritz ::

Komentar znanstvenice na trditve Elona Muska:
Emma Bell PhD @emmabell42.Nov 14
Rapid antigen tests trade sensitivity for speed. They return a result in less than 30 minutes, but can only detect COVID-19 when you're absolutely riddled with it. What's bogus is that Space Karen didn't read up on the test before complaining to his millions of followers.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

GargaSmrk ::

Fritz je izjavil:

Komentar znanstvenice

A to je še ena oseba iz intelektualne smetane, ki konec prejšnje sezone prehlada ni bila sposobna predvideti porasti covida z začetkom nove sezone prehlada?

Kdor ni pozival na povečanje št. postelj za dihalne okužbe čez poletje ima zame manj kompetenc kot vsak triletnik ki ve da se mora z mrazom začeti oblačiti bolj toplo da ne zboli.

Skratka znanstvenica pove, da je test zanesljiv zgolj ko smo prežeti z virusem.
Mi pa furamo pandemijo/lockdowne na osnovi teh testov?

To je imbecilizem na nivoju jernejl-ov in imagodeiev.

PS. Nekje sem zasledil, da je smrti zaradi posledic lockdownov v ZDA nekje on par z smrti koronce.
Nisem sicer šel iskati vira.
Ampak sem prepričan, da je zagotovo bistveno bolj enakovreden kot si imagodei in jernejli upajo priznati.

Čakam jokalico imagodeia, da mi spiše nek sentimentalni bullšit o teh izgubljenih 20+ letnikih, ki delajo samomore zaradi brezperspektivne situacije.

Bravo korona bedaki. Vsak dan dokazujete, da ste večji zločinci proti človeštvu.

Bravo.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

jernejl je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

Sicer pa če se vi dva bedaka ne cepita isti dan ko bo na voljo cepivo, don't bother coming back here.
Še tisto ničelno kredibilnost ki imata, bosta pognali globoko v minus.

Smešno je, ker imagodei je že napovedal, da se ne bo takoj cepil.

Vedno bolj mislim, da je on moška različica tistih damsel in distress iz filmov v 50'.
Nič jim ni prav, vse jih preplaši. Nič se ne morejo odločit.
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Tega resno ne razumem. Kakšna brezhrbtenična glista od človeka moraš biti, da celo leto teroriziraš ljudi zaradi virusa na nivoju gripe...in ko pride cepivo, katerega ste tako "reklamirali"...se ne greš cepit?

To je približno v istem sentimentu kot, da bi jaz imel Billyja na muhi snajperce, pri tem ko stresa virus v vaš jogurt...in ne sprožil petelina.

Holy fuck what a lowlife.

Resno, a se motim publika, a jim delam krivico?
There will be chutes!
It came from the lab.

Zgodovina sprememb…

Cruz ::

Jap, You are the Baddie.
1 2 3
4
5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali remdesivir pomaga pri covidu-19? WHO pravi ne, FDA ga je potrdil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
12118714 (14586) Uporabnik

sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22730296 (28399)          

Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

Oddelek: Loža
1663122319 (95329) BigWhale

Več podobnih tem