Forum » Loža » Elon Musk o covid testih: Nekaj izjemno lažnega se dogaja
Elon Musk o covid testih: Nekaj izjemno lažnega se dogaja
Temo vidijo: vsi
Uizi ::
Pustite vostoka naj blodi, je kul brat in videt kako no life norec razmišlja.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: 49106 ()
vostok_1 ::
No life norec, ki je vaš korona-bullšit z levo roko počistil?
Good enough for me.
Go go power rangers!!
Good enough for me.
Go go power rangers!!
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Pri tem si mojster.
Korona sranje, ki ga kidate in statistika, ki jo ne razumete je zgolj češnjica na vrhu.
Go go power rangers!
Korona sranje, ki ga kidate in statistika, ki jo ne razumete je zgolj češnjica na vrhu.
Go go power rangers!
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
pegasus ::
Eppur 50%.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Blazz ::
Saj pri nas so vojni dobičkarji tudi crap robo kupovali, zato imamo pa sedaj top umrljivost.
Umrljivost na splosno ne izstopa od dolgoletnega povprecja. Za covid umrljivost pa je vprasanje ce lahko izracunas. Glede na to, da je vse vec trditev znanstvenikov o nezanesljivih testih.
ce boš gledal umrljivost parih tednov razpotegnjeno na 10 let potem seveda ne... ampak če ne zastopiš statistike potem bi bilo bolje, da se vzdržiš komentiranja... aja pa najdi mi primer človeka, k je umrl za covidom al pa bil na respiratorju in je bil negativen na PCR testu, če so tako nenatančni... dam pa roko v ogenj, da sploh ne veš kako ta test deluje, oz. ga ne zastopiš...
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...
sheeshkar ::
Ne morem vrjeti, da ti smetiĹĄ forum brez argumentov in bebastimi adhominem napadi, ki ne koristijo nikomur.
Si se odloÄil tudi to temo posrat?
Glede na kvaliteto teme in OPja, to morda niti ni slabo, bo prej zaklenjena.
Imaš v bistvu prav.
Go for it, Vostok!
Vostok je v resnici dvojni agent poslan s strani elit - s svojim kretenskim trolanjem povzroči zaklep vseh tem, kjer teoretiki zarot razkrinkajo največ resnic, zaklep takšnih tem je seveda v interesu elit, torej je povsem logično sklepati, da je Vostok plačanec Billyja!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Slopek ()
ajdov ::
Saj pri nas so vojni dobičkarji tudi crap robo kupovali, zato imamo pa sedaj top umrljivost.
Umrljivost na splosno ne izstopa od dolgoletnega povprecja. Za covid umrljivost pa je vprasanje ce lahko izracunas. Glede na to, da je vse vec trditev znanstvenikov o nezanesljivih testih.
Tudi, če bi vsi testi v obstoju bili povsem nezanesljivi, to ne spremeni dejstva, da se podirajo rekordi po hospitalizacijah in zasedenosti intenzivne nege. Noben Covid test te ne hospitalizira/da na intenzivno - tja te položijo hujše zdravstvene težave.
Spomladi smo bili zaprti na podlagi testov
ce boš gledal umrljivost parih tednov razpotegnjeno na 10 let potem seveda ne... ampak če ne zastopiš statistike potem bi bilo bolje, da se vzdržiš komentiranja... aja pa najdi mi primer človeka, k je umrl za covidom al pa bil na respiratorju in je bil negativen na PCR testu, če so tako nenatančni... dam pa roko v ogenj, da sploh ne veš kako ta test deluje, oz. ga ne zastopiš...
Spet bulšitiranje, ki ga treba odkidati, uf, koliko dela imam zadnje čase:
Ni na 10 let. Ampak že od lani. Švedska eno najnižjih mesečnih umrljivosti v oktobru. Čez leto pa average.
O PCR testih pa očitno nimaš treh čistih.
Saj veš, da poleg neznane zanesljivosti testov imamo še človeško interpretacijo testov?
Vprašanje bi se moralo glasiti...kakšen Ct PCR testa so imeli tisti na respiratorjih.
Če so imeli vsi konsistentno pod nekje 25, potem ok.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Slopek ::
Ampak zares. Kaj sledi zdaj?
Gremo v večji lockdown? Kot Avstrija?
Sam pravim, da samo vprašanje časa, kdaj se bo zgodila policijska ura,.oziroma policijski dan.
Na tisto zvečer, od 2100-6000, smo se že itak navadli.
Sam pravim, da samo vprašanje časa, kdaj se bo zgodila policijska ura,.oziroma policijski dan.
Na tisto zvečer, od 2100-6000, smo se že itak navadli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Slopek ()
NWO že eno leto nam pravi, da želijo lockdown in kolaps za namene reseta.
Večina zahodnih države konsistentno hodi v močnejše lockdowne. Gospodarstvo počasi kolapsira.
In normiji še vedno trdijo, da smo tinfoil hatterji.
Kdo jih razume...
Zarotniki dobesedno javno hodijo na okoli z velikimi plakati njihovih planov.
Ampak, mi smo še vedno alukapci.
Res ne razumem.
Kaj pa še rabite, da vas prepričajo...da vam pošljejo vabilo na Davos januarja?
Večina zahodnih države konsistentno hodi v močnejše lockdowne. Gospodarstvo počasi kolapsira.
In normiji še vedno trdijo, da smo tinfoil hatterji.
Kdo jih razume...
Zarotniki dobesedno javno hodijo na okoli z velikimi plakati njihovih planov.
Ampak, mi smo še vedno alukapci.
Res ne razumem.
Kaj pa še rabite, da vas prepričajo...da vam pošljejo vabilo na Davos januarja?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vostok_1 ()
Slopek ::
Ja, pa zdaj so vrata prek USA, na široko odprta.
Sprememba bo pa trajala do 2030, ko bodo zadeve že tekle po novih smernicah. Spremembe bodo hude. Pa ne take, kot 2000-2020. That was just a beginning.
Sprememba bo pa trajala do 2030, ko bodo zadeve že tekle po novih smernicah. Spremembe bodo hude. Pa ne take, kot 2000-2020. That was just a beginning.
In tudi ko se začne širjenje upocasnjevati gredo države v se bolj strog lockdown. Recimo nam se je prejšnji teden že začelo upocasnjevati, v četrtek pa hop, bolj represivni ukrepi.
Pa pravijo da je to zato ker so bolnišnice polne.
Ampak spomladi so bile pa prazne in smo bili vseeno zaprti.
Stvar smrdi do neba.
Blazz ::
Ni na 10 let. Ampak že od lani. Švedska eno najnižjih mesečnih umrljivosti v oktobru. Čez leto pa average.
Saj veš, da poleg neznane zanesljivosti testov imamo še človeško interpretacijo testov?
Vprašanje bi se moralo glasiti...kakšen Ct PCR testa so imeli tisti na respiratorjih.
im done, 5x doktorat Vostok wins...takoj k sm prebral besedo Švedska sem nehal brat.
jojw ::
Master_Yoda je izjavil:
MAh, kaj folk tega Muska tako v visino kuje. Z njim je Amber Heard Deppa varala, ter preko twitterja, etc. ji pomaga v boju proti Deppu, ki ima stevilne dokaze da se je ona nad njim znasala in ne obratno. In Musk je sedaj v razmerju z njo ...
A ti si pa bolj tračarske narave..
im done, 5x doktorat Vostok wins...takoj k sm prebral besedo Švedska sem nehal brat.
Nisi prvi ki spizdiš ko te sesujem.
Iz dneva v dan je spisek daljši.
Problem je, da je vas koronabedakov skoraj neusahljiva količina.
Pa moram znova in znova isti bullšit, ki ga nalagate, odkidavat.
---------
https://www.usnews.com/news/business/ar...
Tudi Merklova je skočila na "Dark Winter™" vlak.
Je sicer uporabila drugačen pridevnik, ker najbrž so malo pretiravali zadnje čase z hinti.
Ampak vseeno.
Pa še naslednji Davos je Januarja. Priskrbite kokice, to bo še zabavno folk.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Tudi Merklova je skočila na "Dark Winter™" vlak.
Meni je zanimivo da vsi uporabljajo isto propagando. To je znak da je vse zmenjeno.
To je znak da je vse zmenjeno.Ne, to je znak da ti nisi sposoben projicirat sedanjosti v bližnjo prihodnost.
A se spomniš tam okoli 10. marca ko so kar naenkrat vsi mediji preklopili na flatten the curve, nova realnost,... te izrazi so zrasli na zelniku nekoga ki se ukvarja s propagando potem pa so bili mediji prisiljeni v njihovo uporabo
Iz istega vira prihaja tudi 'circuit breaker' ko so ugotovili da bodo ljudi lažje nategnil da sprejmejo nov lockdown če ga poimenujejo drugače.
Isti je tudi razlog da vedno rečejo 'dva tedna'.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ajdov ()
A se spomniš tam okoli 10. marca ko so kar naenkrat vsi mediji preklopili na flatten the curve, nova realnost,... te izrazi so zrasli na zelniku nekoga ki se ukvarja s propagando potem pa so bili mediji prisiljeni v njihovo uporabo
Da je to nekaj, kar je govorila stroka in so mediji o tem samo poročali, je seveda povsem nerealno. Veliko bolj smiselno je, da so se kuščarji z Billyjem vsedli za mizo in v svojo zaroto potegnili vse države sveta, z vsemi mediji, stroko in politiki.
To je znak da je vse zmenjeno.Ne, to je znak da ti nisi sposoben projicirat sedanjosti v bližnjo prihodnost.
To je predvsem znak, da nimaš treh čistih o čemu govorimo, ker ti MSM mediji, katere konzumiraš, niso še povedali.
Ampak naj the little ol' me ne iztiri. Continue on.
Da je to nekaj, kar je govorila stroka in so mediji o tem samo poročali, je seveda povsem nerealno. Veliko bolj smiselno je, da so se kuščarji z Billyjem vsedli za mizo in v svojo zaroto potegnili vse države sveta, z vsemi mediji, stroko in politiki.
Ne, kuščarji se niso vsedli z Billyjem za mizo. To zo zgolj vaši neuspešni poskusi subvertanja resničnih dogajanj.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
To je predvsem znak, da nimaš treh čistih o čemu govorimo, ker ti MSM mediji, katere konzumiraš, niso še povedali.In to je znak, da jeste govno medijev in ga potem kozlate naokrog. Jaz ne konzumiram medijev, fyi, sem v taki branži, ki generira podatke, ki jih potem povzemajo mediji. In ja, se strinjam, v tem PR delu smo zelo slabi, kar se v končni fazi kaže kot pojav takih, kot si ti.
Ne, kuščarji se niso vsedli z Billyjem za mizo. To zo zgolj vaši neuspešni poskusi subvertanja resničnih dogajanj.
Res fascinantno, kako ravno najbolj umsko zaostali deli družbe vedno verjamejo, da poznajo "resnico", medtem ko se vsi ostali, ki sledimo znanosti ter stroki, seveda motimo.
Vaša "resnična dogajanja" so precej bližje "kuščarjem" kot realnosti, tako da ni potrebno biti preveč defenziven.
In to je znak, da jeste govno medijev in ga potem kozlate naokrog. Jaz ne konzumiram medijev, fyi, sem v taki branži, ki generira podatke, ki jih potem povzemajo mediji. In ja, se strinjam, v tem PR delu smo zelo slabi, kar se v končni fazi kaže kot pojav takih, kot si ti.
Slabo delate torej. Novice velikosti slonov vam tekajo mimo, vi pa nič.
Res fascinantno, kako ravno najbolj umsko zaostali deli družbe vedno verjamejo, da poznajo "resnico", medtem ko se vsi ostali, ki sledimo znanosti ter stroki, seveda motimo.
Vaša "resnična dogajanja" so precej bližje "kuščarjem" kot realnosti, tako da ni potrebno biti preveč defenziven.
Vemo vemo. Ta umsko zaostali del vsaj zna kaj povedati, kaj polinkati.
Vi ta pametni izven 2-3 vrstic ničesar substantivnega pa ne zmorete.
Smo že vajeni. Next.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Slabo delate torej. Novice velikosti slonov vam tekajo mimo, vi pa nič.To ni naš posel. Mi futramo revije ala Nature, ki jih potem povzemajo poljudnoznanstvene revije, ki jih potem povzemajo inteligentni mediji, ki jih potem povzema rumeni tisk, iz katerega se potem napajate vi. Se spomniš igre telefonček v vrtcu? Potem veš kako to gre.
Vsem svetujem, da se informirate čim bliže viru, sicer obstaja nevarnost, da postanete taki kot vostok.
Nisem jaz kriv, če ignorirate vse, kar vam linkamo, oziroma tega niste sposobni razumeti.
Tole je samo od včeraj (in samo od mene):
https://slo-tech.com/forum/t773723/p691...
Od vas dobimo samo linke na RTV komentarje, blog zapise teoretikov zarot in kakšen YouTube video na katerega bi bil ponosen tudi Alex Jones.
Urbano#Desno ::
Slabo delate torej. Novice velikosti slonov vam tekajo mimo, vi pa nič.To ni naš posel. Mi futramo revije ala Nature, ki jih potem povzemajo poljudnoznanstvene revije, ki jih potem povzemajo inteligentni mediji, ki jih potem povzema rumeni tisk, iz katerega se potem napajate vi. Se spomniš igre telefonček v vrtcu? Potem veš kako to gre.
Vsem svetujem, da se informirate čim bliže viru, sicer obstaja nevarnost, da postanete taki kot vostok.
Zadel si to o telefončkih, ampak si falil glede osnovnega vira ki zagotovo in nič kar temelji na znanosti. To kar blodi ne more ven priti tako izkrivljeno če bi bil vir trden.
Zgleda, da si nekje spregledal MERCK-ovo študijo, ki pravi, da je 70% peer reviewed študij, neponovljivih.
Te pa moram razočarat, to o PCRjih sem vsaj 50% dobil iz teh vaših publikacij.
Razen, če ste me nabulšitirali, potem si se ravno zahakljal.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Trden vir je po definiciji sumljiv. Lepota (in ranljivost) znanosti je, da dvomi sama vase, ker le tako lahko napreduje. Trdno prepričani v nekaj so samo slaboumneži.
Nisem jaz kriv, če ignorirate vse, kar vam linkamo, oziroma tega niste sposobni razumeti.
Tole je samo od včeraj (in samo od mene):
Od vas dobimo samo linke na RTV komentarje, blog zapise teoretikov zarot in kakšen YouTube video na katerega bi bil ponosen tudi Alex Jones.
Veš, če imaš bullšit input imaš tudi bullšit output.
Saj ne rečem, na vsako modro luno kaj zadanete.
Študija morda res insinuira, da je nekaj boljše od nekaj drugega.
Predvsem pa fali v tem, da najboljše je nič od tega kar predlaga.
Jaz tudi lahko dokažem kateri film je boljši. Ne spremeni pa tega, da sta oba slaba.
Sicer pa dela Damijan fanj napako. Kako lahko primerjaš dve povsem gospodarsko različni državi in iz tega vlečeš zaključke.
Kot drugo, Damijan ni naredil konsistentne študije za to kar trdi. Vzel je neke pavšalne cifre in jih zmlel skupaj.
Glede IMFja, če je res, da je pritiskal na Lukašenka, je potem complicit pri nategu. Kar reče je praktično kompromitirano. Untrustworthy.
Glede švedskih napovedi. Nimam dvoma, da jih bodo pritisnili ob zidi in primorani lockdownat.
Žal številke niso niti blizu tega, da bi bilo potrebno.
Lepo, da si poskusli sheeskar. Je pa padlo kratko.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
feryz ::
Jaz sem PCR negativen.
Ok, bil sem, teden dni nazaj. Zdaj pa kdo ve. Ali, kdo bi se sekiral. Musk se, očitno.
Ok, bil sem, teden dni nazaj. Zdaj pa kdo ve. Ali, kdo bi se sekiral. Musk se, očitno.
Damijanov članek:
Vzameš GDP dveh držav in rečeš, da ena koncept covidovanja je boljši od drugega.
Right...Damijan, ne mi rečt, da bo to tvoj novi standard kakovosti?
Delno je to sicer posledica različnih gospodarskih struktur med državama (norveški izvoz je bistveno bolj koncentriran - nafta in plin, ribe, ladjedelništvo), pa vendar kaže na to, da se tudi ob zelo liberalnem odnosu do epidemije ni mogoče izogniti padcu gospodarske aktivnosti.
Vzameš GDP dveh držav in rečeš, da ena koncept covidovanja je boljši od drugega.
Right...Damijan, ne mi rečt, da bo to tvoj novi standard kakovosti?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Veš, če imaš bullšit input imaš tudi bullšit output.
Saj ne rečem, na vsako modro luno kaj zadanete.
Študija morda res insinuira, da je nekaj boljše od nekaj drugega.
Predvsem pa fali v tem, da najboljše je nič od tega kar predlaga.
Jaz tudi lahko dokažem kateri film je boljši. Ne spremeni pa tega, da sta oba slaba.
Sicer pa dela Damijan fanj napako. Kako lahko primerjaš dve povsem gospodarsko različni državi in iz tega vlečeš zaključke.
Kot drugo, Damijan ni naredil konsistentne študije za to kar trdi. Vzel je neke pavšalne cifre in jih zmlel skupaj.
Glede IMFja, če je res, da je pritiskal na Lukašenka, je potem complicit pri nategu. Kar reče je praktično kompromitirano. Untrustworthy.
Glede švedskih napovedi. Nimam dvoma, da jih bodo pritisnili ob zidi in primorani lockdownat.
Lepo, da si poskusli sheeskar. Je pa padlo kratko.
Uff madona, koliko virov si priskrbel za svoje "argumente", počakaj da vse kliknem in preberem...
Aja, ne, to moramo početi vsi ostali, ti svoje lahko potegneš iz riti. Daj vsaj kakšen Alex Jones video, se boš lahko vsaj pretvarjal, da imaš vire.
Priznam sheeskar. Ko si prilepil tiste tri linke, sem za milisekundo v sebi šel "oh, shit. The man actually produced something".
Nato sem jih začel brati and...oh dear.
Katere linke pa rabiš, da ti dokažem povsem različno strukturo gospodarstva Norveške in Švedske?
Nato sem jih začel brati and...oh dear.
Katere linke pa rabiš, da ti dokažem povsem različno strukturo gospodarstva Norveške in Švedske?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Urbano#Desno ::
Čas za lockdown je takrat ko se plebsu zdi da je prekmalu. Ko se vostokom zdi da je primeren čas se pa derejo kako je vlada vse zafurala.
Slamnati mož je zaradi zapletov s Covidom na intenzivni, danes ga ne moreš pretepati.
Dajmo Vostok, izpodbij linke s kakšnim svojim virom. Če moram izbirati, komu verjeti na besedo med teboj in dr. Damijanom, bom izbral njega (no, tudi če bi moral izbirati med teboj in Damijanovim hišnim ljubljenčkom, bi izbral njega), dokler mi ne dokažeš drugače s kakšnim kredibilnim virom. Ti si jih zahteval, sedaj pa nič od tebe. Sramota
Slamnati mož je zaradi zapletov s Covidom na intenzivni, danes ga ne moreš pretepati.
Dajmo Vostok, izpodbij linke s kakšnim svojim virom. Če moram izbirati, komu verjeti na besedo med teboj in dr. Damijanom, bom izbral njega (no, tudi če bi moral izbirati med teboj in Damijanovim hišnim ljubljenčkom, bi izbral njega), dokler mi ne dokažeš drugače s kakšnim kredibilnim virom. Ti si jih zahteval, sedaj pa nič od tebe. Sramota
Next.
Urbano#Desno je izjavil:
Čas za lockdown je takrat ko se plebsu zdi da je prekmalu. Ko se vostokom zdi da je primeren čas se pa derejo kako je vlada vse zafurala.
Naslendjih 105 dni bo kritičnih argument torej?
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
Če pa blodi neumnosti. Pravi, da spopadanje švedske z epidemijo je imelo slabši gospodarski rezultat kot pri norveški, čeprav gre za dve povsem različni gospodarstvi.
Jasno, da sem vzel macolo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
te izrazi so zrasli na zelniku nekoga ki se ukvarja s propagandoImaš prebujno domišljijo. Ti izrazi so zrasli na zelniku nekoga, ki je poskrbel, da bodo razumljivi kar najširši množici. Mediji pa so jih pograbili, ker niso bili sposobni (ali želeli) najti boljših.
Povedal si definicijo propagande - nekdo je naredil tak pr s katerim se je množicam uspelo prodat narativo, ki so jo želeli.
Če pa blodi neumnosti. Pravi, da spopadanje švedske z epidemijo je imelo slabši gospodarski rezultat kot pri norveški, čeprav gre za dve povsem različni gospodarstvi.
V ekonomiji se konstantno primerja države. Tudi precej bolj različne kot dve skandinavski sosedi. Vem, za nekoga, ki nima pojma o ekonomiji, je to lahko precej šokantno.
Po drugi strani te prav nič ne ovira, da pri spopadu s koronakrizo konstantno primerjaš Slovenijo in Švedsko, čeprav imamo povsem različno kvaliteto zdravstva, mentalitete prebivalcev, gospodarske razvitosti itd.
V ekonomiji se konstantno primerja države. Tudi precej bolj različne kot dve skandinavski sosedi. Vem, za nekoga, ki nima pojma o ekonomiji, je to lahko precej šokantno.
Po drugi strani te prav nič ne ovira, da pri spopadu s koronakrizo konstantno primerjaš Slovenijo in Švedsko, čeprav imamo povsem različno kvaliteto zdravstva, mentalitete prebivalcev, gospodarske razvitosti itd.
V ekonomiji se konstantno primerja, res je. Ampak ne na ta idjotski način kot si ga ti predstavil. Še Damijan je bolj redkobeseden glede tega. Sploh se ni spustil v globino, ampak je na tvojem nivoju prilepil neke random podatke in trdil, da je to to.
It doesn't work that way.
Primerjati epidemiološko sliko švedske in slovenije pa ni tako napačno.
Ne samo, da švedi nimajo mask, ki je bojda "alfa in omega" obvladovanja epidemije, in s keterimi mi je imagodei pred par meseci kakal po glavi znova in znova. Tudi nič nimajo zaprto. Folk se normalno druži.
Lahko, da sicer misliš, da so gor arijci ubermenschi, ampak v resnici virus naj ne bi bil nacional socialističen in jim prizanesel bolj kot nam, umazanim slovanom.
And besides. Kolikor vem, na švedskem niso stoli nič bolj široki kot pri nas. IKEA bitch!
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
veteran ::
Še vedno imajo več svobode kot plebejci v Slovenistanu. Sprehodi in rekreacija kadarkoli!!
"Med izjemami, v katerih je dovoljeno oditi od doma, so nujni nakupi in rekreacija."
največja bedarija je da so pri nas zdaj ko se je krivulja že obrnila na dol po njihovih lastnih podatkih dali še več nesmiselnih omejitev
Fantje, ste kaj gledali koron številke za SLO?
Pozitivnih še vedno veliko, a iz bolnic odpuščajo paciente tudi po 100 an dan. Včasih sploh ni več hospitaliziranih tisti dan.
Pa smo šele par dni od "nedelujočih" ukrepov.
Vrečaj 0 hospitaliziranih, 60 odpuščenih al neki tacga. Danes nekih 25 hospitaliziranih skoraj 100 odpuščenih.
Ko je bilo treba narediti šov smo basali bolnice. Sedaj pa brcamo ljudi na cesto looney toons style.
Aja, seveda, ukrepi delujejo par dni po sprejetju, ko ni več potrebno terorizirati prebivalstvo.
Hahaha. Peljejo vas žejne čez vodo.
Pozitivnih še vedno veliko, a iz bolnic odpuščajo paciente tudi po 100 an dan. Včasih sploh ni več hospitaliziranih tisti dan.
Pa smo šele par dni od "nedelujočih" ukrepov.
Vrečaj 0 hospitaliziranih, 60 odpuščenih al neki tacga. Danes nekih 25 hospitaliziranih skoraj 100 odpuščenih.
Ko je bilo treba narediti šov smo basali bolnice. Sedaj pa brcamo ljudi na cesto looney toons style.
Aja, seveda, ukrepi delujejo par dni po sprejetju, ko ni več potrebno terorizirati prebivalstvo.
Hahaha. Peljejo vas žejne čez vodo.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: hotlips ()
IMF je dokazal, da ravno pri tem se virus najbolj širi. Pri extinction rebellionih pa minimalno.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali remdesivir pomaga pri covidu-19? WHO pravi ne, FDA ga je potrdil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18607 (14479) | Uporabnik |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30021 (28124) | |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 121328 (94338) | BigWhale |