» »

Trbovlje - kakšno je življenje?

Trbovlje - kakšno je življenje?

«
1
2

winko12345 ::

Imam fanta iz Trbovelj in razmišljava, da bi se skupaj preselila v to mesto (sama sem iz Ljubljane). Zanimajo me vaša mnjenja o tem mestu? Glede na slizbo nisem vezana ker vecino delam od doma. (Napisano j v mojem uporabniskem imenu, ker ni registrirana in jo zanimajo vaša mnenja).

Fant mi govori, da je Trbovlje mesto prihodnosti.

Lep pozdrav.

PacificBlue ::

Super perspektivno mesto.

sbawe64 ::

Vsaj preklinjat se boš naučil.
2020 is new 1984
Corona World order

MadMicka ::

Ja, pejt pogledat, kako zgleda, men je grozn, pa voziš se 100 let, da kam prideš.

Raptor F16 ::

Matkurba !

sbawe64 je izjavil:

Vsaj preklinjat se boš naučil.


Kumarat ne ga fukat.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

Zgodovina sprememb…

sandmat ::

Ze voznja do tja je depresivna. Po drugi strani lahko pa kupis celo stanovanje za ceno kvadratnega metra v ljubljani. Jasno je zakaj :D

Avenger ::

Če mene vprašaš, ga ni denarja, da bi šel tja. Če kdo najde kak plus, poleg poceni nepremičnin, me res zanima kaj.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

enemon ::

Moje asociacije za Trbovlje: sivo, stisnjeno med hribe brez sonca, raufnk termoelektrarne, eno od mest z najbolj onesnaženim zrakom v Sloveniji, rudniki, kuolm.

w0mbat ::



lol kakšen vhod, looks good...

kixs ::

Ne bi sel...

IL_DIAVOLO ::

Ce bi me ugrabili in odvrgli v Trbovlju, bi najprej vprašal, kako dalec je cernobil.

greatdrakon ::

mesto prihodnosti? s čim pa to utemeljuje? ne res me zanima, ne hecam.

Poznam par ljudi s tam. Vsi so ful veliki lokal patrioti, drugače vredu ljudje, enostavni in pošteni, ampak tudi malo posebni.

Meizu ::

Naredte kompromis in se preselita v Ritomeče.
Ritomeče @ Wikipedia

DeeJay ::

SmeskoSnezak ::

Kratka in sladka izkusnja za mogoce par mesecev je. Sicer pa zame ne.
Pet minut brskanja na desetih straneh za - kaj poceti ne obrodi sadov.
Najdeno:
https://wikitravel.org/en/Trbovlje
https://en.wikivoyage.org/wiki/Trbovlje
https://www.trbovlje.si/vsebina/zgodovi...
@ Pusti soncu v srce... @

Kvinta ::

Kvaliteta življenja je v zasavju na podnu ,zrak onesnažen ,nimaš se kam za dat edino kar profitiraš je to ,da so nepremičnine poceni to pa je tud vse.

Naj se on raje k tebi v LJ preseli samo se vrjetno nebo ker kot je že nekdo tu napisal so težki lokal patrioti.
A.C.A.B

Scaramouche1 ::

MasterTade ::

Zelo malo oglasov za stanovanja kolikor vidim
Mors omnia aequat

Meizu ::

Kvinta je izjavil:

Kvaliteta življenja je v zasavju na podnu ,zrak onesnažen ,nimaš se kam za dat edino kar profitiraš je to ,da so nepremičnine poceni to pa je tud vse.

Naj se on raje k tebi v LJ preseli samo se vrjetno nebo ker kot je že nekdo tu napisal so težki lokal patrioti.


Aja ker v LJ je pa zrak ČIST KO SUZA.

Pa tudi čisto vsak bi moral živeti v tisti betonski katastrofi?

Scaramouche1 ::

Meizu je izjavil:

Kvinta je izjavil:

Kvaliteta življenja je v zasavju na podnu ,zrak onesnažen ,nimaš se kam za dat edino kar profitiraš je to ,da so nepremičnine poceni to pa je tud vse.

Naj se on raje k tebi v LJ preseli samo se vrjetno nebo ker kot je že nekdo tu napisal so težki lokal patrioti.


Aja ker v LJ je pa zrak ČIST KO SUZA.

Pa tudi čisto vsak bi moral živeti v tisti betonski katastrofi?


Lj je malo večja vas, z biciklom si takoj na vasi!
Vem ker vsak dan hodim iz Lj v naravo..

MasterTade ::

Fora je da se Lj. kotlina prej prevetri kot Zasavje
Mors omnia aequat

Scaramouche1 ::

Mesta bi morala preživeti če imajo bodočnost, če so slonela samo od premoga je neumno tja vleči infrastrukturo, ostali naj gredo v bolj perspektivna mesta, tisti ki pa imajo veliko zemlje bodo pa ostali!

zadetek ::

Mesto duhov, raj za gemblerje in narkomane. So pa fajn poti za sprehajat in kolesart.

harvey ::

zadetek je izjavil:

Mesto duhov, raj za gemblerje in narkomane. So pa fajn poti za sprehajat in kolesart.

Dežela knapovskega sonca (funšterc), toplih kumar in jetrnih klobas.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Smurf ::

Morate malce updati poznavanje mest. V zadnjih 20 letih je v Trbovljah bolj kot ne umrla celotna "tezka industrija". Sedaj je zrak manj onesnazen kot recimo Ljubljani, Mariboru, Celju ali Primorski.

krho ::

Odvisno kje imaš službo.. Pol bi bil nek boljši kompromis kakšna Litija.. Imata oba približno enako do služb. Pa cca 2 meseca sem šel iz Trbovelj proti Litiji in je kar ok cesta.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

hipertija ::

Jaz bom tako reku: iz najbolj razvite regije, bosta prišla v eno izmed najmanj razvitih. Al te fant heca, ali bi rad bližje mami, ne vem... Če po forumu sprašuješ, kako je v Trbovljah, potem se bojim, da ne boš zadovoljna. Odvisno je od človeka, saj veste kako pravijo, žival crkne, človek se pa navadi...

Ljudje tam živijo, samo v večini nimajo praktične izbire. Odvisno kaj dobiš ali vzameš v zakup. Če dobita parcelo ali hišo, potem greš v to, ker še vedno lahko prodaš, daš v najem; če pa bi šla v nakup, pa res priporočam raje Litija.

Kraj je med hribi, pozimi je dolina Save res žalostna, sonca pa je tam bore malo. Kažejo se ostanki težke jugo-socialistične industrije, pot do Ljubljane se vleče - če greš čez Litijo, nevarna cesta (če napišejo ok cesta... ja nima lukenj, je pa takšna, kot stara Trebanjska hitra cesta - visoke hitrosti, ozka dolina itd.), če greš na Trojane in Ac, pa se vleče. Ljudje so se temu primerno prilagodili, saj je to bivše knapovsko mesto. Veliko preklinjanja in uvoženih, stare jugo gradnje.

Delovnih mest tam ni prav veliko... v glavnem osebno se tam ne vidim in to sem se zaklel, ko sem se vozil 4 leta z vlakom v Ljubljano, pozimi je bilo res žalostno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: hipertija ()

Samael ::

Trbovlje, da ... toliko enih stereotipov, mnenj ljudi, ki najbrž Trbovlje poznajo zgolj iz dokumentarcev, ki slikajo mesto v sedemdesetih in pa predmestja (danes zaprte cementarne, elektrarne, separacije...) mimo katerega se vozijo, ga vidijo z vlaka itd, v samo mesto pa ne vstopijo - ga ne poznajo.
Nekatere stvari zapisane v predhodnih postih so resnične, druge močno pretirane in bazirajo na nepoznavanju, ki ga omenjam zgoraj.
Trbovlje, oz. že kar celo Zasavje se mi kdaj zdi kot državica zase - s svojimi problemi, plusi, minusi ... o katerih pa ljudje zunaj ne vedo nič.

- Trbovlje je umazano, sivo, bla bla... ni sonca, bla bla ...
Ta del ne drži. Trbovlje je eno tistih mest, ki je obdano z zelenjem, kolikor je le neko mesto lahko. S tem ne mislim zgolj parkcev, vrtičkov, itd ... ampak si iz samega centra v petih minutah peš lahko sredi gozda. Vse mesto je obdano z gozdovi, hribi. Res, da je v kotlini, ampak to kar ga obdaja niso gore, niso dvatisočaki, tako da kar se sonca tiče ni nič drugače, kot kjerkoli drugje. Super kraj za bilo kakšno rekreacijo, za spočiti možgane, itd.

- slab zrak
Prav fajn zrak v Trbovljah ni bil nikoli. Ampak dandanes se mi odstopanja ne zdijo nič drugačna kot je napr. zrak v LJ. Zavedati se morate, da je večino industrije, težki onesnaževalci, že davno umrlo. Tisti, ki so desetletja ali več tako zelo onesnaževali zrak danes večinoma ne obratujejo več.

- Službe, industrija, cestne povezave ...
Katastrofa. Tisti, ki je opa nahecal, da je Trbovlje mesto prihodnosti ima dober smisel za humor. Mesto je v tem kontekstu umrlo. Včasih je bilo eno večjih mest v Sloveniji in v času ko razna mala mesteca (kot je bila Nova Gorica, ipd...) rasla, je Trbovlje stagniralo. Danes v tem kontekstu ni prav nič drugačno kot desetletja nazaj. Ljudje uhajajo na delo iz Zasavja v LJ. Horda dnevnih migrantov, izseljencev, kot sem sam, itd.
Ceste povezave so slabe. Javni prevoz do LJ bi bil super (čez Zasavje gredo vsi vlaki, tako iz štajerskega konca, kot tudi iz Posavja - do LJ imaš v uri tudi po tri vlake) če le naša železnica ne bi bila tako obupna.

- Infrastruktura
V tem kontekstu Trbovlje deluje presenetljivo dobro. Zavedati se morate, da je iz časov, ko je to mesto imelo neko težo, ostalo še vse, kar danes ne bi tam nihče tam gradil, in to obratuje. Imaš splošno bolnišnico, porodnišnico, pošte, trgovine, šole, vrtce, knjižnice ... ni da ni. Mislim, kdo bi danes gradil v Zasavju neko porodnišnico? Itd. No, pa obstaja in obratuje. Če imaš na kakšnem uradu kaj za urediti imaš večino tega pred nosom.

- Kultura, dogodki
Hmm, kompleksno vprašanje. Kultura je bila v rdečih revirjih vedno na visokem mestu. In, ne govorim zgolj o nekih Laibach, ki jih poznate vsi. Tudi danes je precej tega, gledališke predstave, fotografske predstave, delavnice, muzej... ni da ni. Kar manjka so klubi, itd tako da se večina underground scene dogaja po garažah, zakloniščih, privatnih prostorih. Odraščati v Trbovljah ni slabo, težava pride ko si enkrat v najstniških letih, ko bi hodil ven, žurati, noreti, na izbiro imaš pa par beznic, mladinski center in če ravno obratuje, kakšno diskoteko, ki jo je čas davno povozil ... in se tako mladi "grupirajo" na kakšnem igrišču ipd., ki postane tako tudi prostor za weekend party-je. Ljubljana je blizu, ampak zaradi cestno prometnih povezav je to še vedno bolj izjema, kot stalnica.


Na splošno, kot povzetek vsega, bi rekel, da odraščanje in življenje na splošno v Trbovljah samo po sebi ni slabo. Slabo je, da tu ni neke perspektive. Ni služb, ni denarja, je kljub bližini večjih mest (med Ljubljano in Celjem) odročno zaradi slabih cestnih povezav. Če si bolj umirjene sorte, si že prerasel žuranje ipd, bi znalo biti mesto za neko umirjeno družinsko življenje precej ok, za kakšne večje ambicije moraš pa ven.

Samael != Samuel

hipertija ::

Samael je povedal vse, v bistvu lahko zakleneš temo... bravo.


Sicer pa predlagam Janče, to je šele perspektiva in je isto iz Lj proti Zasavju.

_marc_ ::

Samuel je povedal vse, le na kopalnico(bazen) je pozabil:).

c3p0 ::

Slab zrak, kotlina, industrijski videz, sredi ničesar. What's not to love?

deleted ::

Jaz ti bom pa tako rekel. Sicer nisem v Trbovljah, ampak sem se tudi preselil na deželo, v kao "mesto, kjer se nič ne dogaja".

Če hočeš profitirat, moraš biti kontra mainstreamu. Mainstream pravi, da "moraš" živeti blizu Lj. Am, zakaj že? Kaj maš od tega sploh?

V 2020, ko imaš res vse na netu, ko lahko delaš prek neta, kupiš vse prek neta, se izobražuješ ..

To, da živiš blizu Lj in se zapufaš za 20 let za par preplačanih kvadratov stanovanja je mainstream zabloda mladga človeka.

Pa še to, kolegi iz Lj hodijo skor vsak vikend na obisk in mi pravjo, kok mam lepo. Razumi to.

Samael ::

c3p0 je izjavil:

Slab zrak, kotlina, industrijski videz, sredi ničesar. What's not to love?

Najbrž sodiš med sledeče:

Trbovlje, da ... toliko enih stereotipov, mnenj ljudi, ki najbrž Trbovlje poznajo zgolj iz dokumentarcev, ki slikajo mesto v sedemdesetih in pa predmestja (danes zaprte cementarne, elektrarne, separacije...) mimo katerega se vozijo, ga vidijo z vlaka itd, v samo mesto pa ne vstopijo - ga ne poznajo.


Namreč, v Trbovljah je ostalo bore malo do slabega zraka (ni več industrije), kot tudi industrijskega videza - razen, če si do tega prišel na osnovi dokumentarcev iz sedemdesetih in pa ceste za Savo, kjer vidiš zgolj in samo preostanek industrijskega predmestja (zaprto Cementarno, elektrarno, separacijo, železniško postajo...) medtem ko te v samo mesto, v kotlini, ni bilo.
Iz nekega razloga kar precej ljudi, ki se mimo pelje z vlakom ali po cesti, domneva, da je teh par iz mesta odmaknjenih zgradb Trbovlje, pa četudi tu ne živi nihče.
Samael != Samuel

IL_DIAVOLO ::

deleted je izjavil:

Jaz ti bom pa tako rekel. Sicer nisem v Trbovljah, ampak sem se tudi preselil na deželo, v kao "mesto, kjer se nič ne dogaja".

Če hočeš profitirat, moraš biti kontra mainstreamu. Mainstream pravi, da "moraš" živeti blizu Lj. Am, zakaj že? Kaj maš od tega sploh?

V 2020, ko imaš res vse na netu, ko lahko delaš prek neta, kupiš vse prek neta, se izobražuješ ..

To, da živiš blizu Lj in se zapufaš za 20 let za par preplačanih kvadratov stanovanja je mainstream zabloda mladga človeka.

Pa še to, kolegi iz Lj hodijo skor vsak vikend na obisk in mi pravjo, kok mam lepo. Razumi to.


Eno je trbovlje, drugo pa je s soncem obdarjeno štajersko podezelje.

D3m ::

winko12345 je izjavil:

Imam fanta iz Trbovelj in razmišljava, da bi se skupaj preselila v to mesto (sama sem iz Ljubljane). Zanimajo me vaša mnjenja o tem mestu? Glede na slizbo nisem vezana ker vecino delam od doma. (Napisano j v mojem uporabniskem imenu, ker ni registrirana in jo zanimajo vaša mnenja).

Fant mi govori, da je Trbovlje mesto prihodnosti.

Lep pozdrav.


Pojdi na izlet in si oglej. :)

Pa ignoriraj pluvanje LJ blokarjev. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

c3p0 ::

Samael je izjavil:


Namreč, v Trbovljah je ostalo bore malo do slabega zraka (ni več industrije), kot tudi industrijskega videza - razen, če si do tega prišel na osnovi dokumentarcev iz sedemdesetih in pa ceste za Savo, kjer vidiš zgolj in samo preostanek industrijskega predmestja (zaprto Cementarno, elektrarno, separacijo, železniško postajo...) medtem ko te v samo mesto, v kotlini, ni bilo.


Mogoče, bil sem vsega skup parkrat tam (1x gambling related ;) in tak je bil vtis... mi na Dravskem polju imamo radi dosti sonca in bližino tujine.

Likalnik ::

Ne zastopim OP, ker piše to v imenu punce....da je bil pripravljen sploh odpreti to temo...kaj si pričakoval, da ti bo kdo napisal, da je v Trbovlah super in da kar tam ostani.....sedaj, ko si dobil toliko negativnih odgovorov....se boš moral 100% preselit oziroma ne vem kako boš po tem še vedno lahko punco prepričal, da so Trbovlje super kraj.

Da ti pa odgovorim na vprašanje....jaz se strinjam s teboj...ostani v Trbovljah...so super kraj in imajo res velik potencial za razvoj.....
Več ljudi bo v Trbovljah in ostalih krajih po državi manj gneče bo v Ljubljani in jaz ne bom imel težav z gužvo, ko bom šel v Ljubljano v službo ali shoooping:)

Samael ::

Mislim, da so glih eni trije, ki v tej temi izražajo mnenje o Trbovljah, dejansko to mesto sploh videli kako drugače, kot kakšnem dokumentarcu, z izseki posnetimi pred 40-imi leti :)

Bom ponovil za tiste, ki se jim zdi, kako naj bi bilo v Trbovljah, vedo pa ne :)

Samael je izjavil:

Trbovlje, da ... toliko enih stereotipov, mnenj ljudi, ki najbrž Trbovlje poznajo zgolj iz dokumentarcev, ki slikajo mesto v sedemdesetih in pa predmestja (danes zaprte cementarne, elektrarne, separacije...) mimo katerega se vozijo, ga vidijo z vlaka itd, v samo mesto pa ne vstopijo - ga ne poznajo.
Nekatere stvari zapisane v predhodnih postih so resnične, druge močno pretirane in bazirajo na nepoznavanju, ki ga omenjam zgoraj.
Trbovlje, oz. že kar celo Zasavje se mi kdaj zdi kot državica zase - s svojimi problemi, plusi, minusi ... o katerih pa ljudje zunaj ne vedo nič.

- Trbovlje je umazano, sivo, bla bla... ni sonca, bla bla ...
Ta del ne drži. Trbovlje je eno tistih mest, ki je obdano z zelenjem, kolikor je le neko mesto lahko. S tem ne mislim zgolj parkcev, vrtičkov, itd ... ampak si iz samega centra v petih minutah peš lahko sredi gozda. Vse mesto je obdano z gozdovi, hribi. Res, da je v kotlini, ampak to kar ga obdaja niso gore, niso dvatisočaki, tako da kar se sonca tiče ni nič drugače, kot kjerkoli drugje. Super kraj za bilo kakšno rekreacijo, za spočiti možgane, itd.

- slab zrak
Prav fajn zrak v Trbovljah ni bil nikoli. Ampak dandanes se mi odstopanja ne zdijo nič drugačna kot je napr. zrak v LJ. Zavedati se morate, da je večino industrije, težki onesnaževalci, že davno umrlo. Tisti, ki so desetletja ali več tako zelo onesnaževali zrak danes večinoma ne obratujejo več.

- Službe, industrija, cestne povezave ...
Katastrofa. Tisti, ki je opa nahecal, da je Trbovlje mesto prihodnosti ima dober smisel za humor. Mesto je v tem kontekstu umrlo. Včasih je bilo eno večjih mest v Sloveniji in v času ko razna mala mesteca (kot je bila Nova Gorica, ipd...) rasla, je Trbovlje stagniralo. Danes v tem kontekstu ni prav nič drugačno kot desetletja nazaj. Ljudje uhajajo na delo iz Zasavja v LJ. Horda dnevnih migrantov, izseljencev, kot sem sam, itd.
Ceste povezave so slabe. Javni prevoz do LJ bi bil super (čez Zasavje gredo vsi vlaki, tako iz štajerskega konca, kot tudi iz Posavja - do LJ imaš v uri tudi po tri vlake) če le naša železnica ne bi bila tako obupna.

- Infrastruktura
V tem kontekstu Trbovlje deluje presenetljivo dobro. Zavedati se morate, da je iz časov, ko je to mesto imelo neko težo, ostalo še vse, kar danes ne bi tam nihče tam gradil, in to obratuje. Imaš splošno bolnišnico, porodnišnico, pošte, trgovine, šole, vrtce, knjižnice ... ni da ni. Mislim, kdo bi danes gradil v Zasavju neko porodnišnico? Itd. No, pa obstaja in obratuje. Če imaš na kakšnem uradu kaj za urediti imaš večino tega pred nosom.

- Kultura, dogodki
Hmm, kompleksno vprašanje. Kultura je bila v rdečih revirjih vedno na visokem mestu. In, ne govorim zgolj o nekih Laibach, ki jih poznate vsi. Tudi danes je precej tega, gledališke predstave, fotografske predstave, delavnice, muzej... ni da ni. Kar manjka so klubi, itd tako da se večina underground scene dogaja po garažah, zakloniščih, privatnih prostorih. Odraščati v Trbovljah ni slabo, težava pride ko si enkrat v najstniških letih, ko bi hodil ven, žurati, noreti, na izbiro imaš pa par beznic, mladinski center in če ravno obratuje, kakšno diskoteko, ki jo je čas davno povozil ... in se tako mladi "grupirajo" na kakšnem igrišču ipd., ki postane tako tudi prostor za weekend party-je. Ljubljana je blizu, ampak zaradi cestno prometnih povezav je to še vedno bolj izjema, kot stalnica.


Na splošno, kot povzetek vsega, bi rekel, da odraščanje in življenje na splošno v Trbovljah samo po sebi ni slabo. Slabo je, da tu ni neke perspektive. Ni služb, ni denarja, je kljub bližini večjih mest (med Ljubljano in Celjem) odročno zaradi slabih cestnih povezav. Če si bolj umirjene sorte, si že prerasel žuranje ipd, bi znalo biti mesto za neko umirjeno družinsko življenje precej ok, za kakšne večje ambicije moraš pa ven.



V končni fazi pa da, če je človek v dvomu, pa naj si gre ogledati, premisli o plusih in minusih in se odloči na osnovi tega.
Samael != Samuel

IL_DIAVOLO ::

Vemo, da tisti ki živijo v tisti votlini spodaj, nimajo tega razgleda. Vidijo samo goso :P

Te votline so idealne za meglo in malo sonca. Morajo jest vitamin D v kapsulah :)

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Samael ()

Grizzly ::

Glej, Trbovlje ni Ljubljana. Nikoli ni bilo in nikoli ne bo. Povprečnega ljubljančana je težko spraviti že v najbližje sosednje mesto, zato ker bo tam sigurno nekaj pogrešal... mogoče bo to neka trgovina, mogoče frizer, mogoče kino ali fitnes, eno pomanjkljivost bo že odkril. Toliko časa sem že v Ljubljani in toliko ljubljančanov poznam, da to dobro vem - to je dejstvo! Ampak jaz pravim: ne glej samo pomanjkljivosti mesta, najdi kakšno njegovo prednost! Ljubljana je naše glavno in največje mesto, zato se mi zdijo take primerjave neumnost.

Google pravi, da imaš iz Trbovelj do Ljubljane 50 minut vožnje. Če se ne držiš omejitev kot pijanec plota, verjetno prideš tudi v 40 minutah. Če se ti to zdi preveč, te peljem v soboto na brezplačno vožnjo v moj kraj.

Samael ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vemo, da...

Ti ne veš nič, se pa izredno potrudiš to iz teme v temo pokazati. Naredil bi si uslugo, če bi objavljal zgolj tam, kjer imaš kaj za povedati, čeprav do danes še ni povem jasno, kaj naj bi to bilo.

Človek pač sprašuje, zdi se mi ok, da odgovarjajo tisti, ki dejansko poznajo temo, slaboumni intelektualno podhranjeni klovni pa iščite priložnost v temah, kjer se lahko o zadevi vsaj bežno poučite po dveh minutah googlanja.
Samael != Samuel

Utk ::

Ne vem veliko o Trbovljah, ampak težko si predstavljam, da je hujše kot v Ljubljani.

sandmat ::

Grizzly je izjavil:


Google pravi, da imaš iz Trbovelj do Ljubljane 50 minut vožnje. Če se ne držiš omejitev kot pijanec plota, verjetno prideš tudi v 40 minutah. Če se ti to zdi preveč, te peljem v soboto na brezplačno vožnjo v moj kraj.

Parkrat tedensko sem se vozil v litijo ob peak in ne peak urah. Do litije na povprečen dan rabiš 40 minut (ne po omejitvah). Če dobiš 2 kamijona pred sebe, si na 50. Težko boš do trbovelj prišel hitreje kot je povprečen čas do litije.

Samael ::

Tam enih 50 minut za Savo je realistično, če ne divjaš.
Samael != Samuel

Utk ::

Če se misliš vsak dan vozit iz Trbovelj v Ljubljano, se menda ne boš selil iz Ljubljane v Trbovlje. Pri OP-u sploh ni problem niti v tem, niti v službi. Vsaj to upoštevajte.

D3m ::

Glejta Moravče pol.
|HP EliteBook|R5 6650U|

zmaugy ::

D3m je izjavil:

Glejta Moravče pol.

Pitna voda glede na to, da je v okolici Moravč problem odlaganja industrijskih odpadkov?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

D3m ::

To so dobili prepoved. Sedaj morajo očistiti zemljo. Voda je pitna.

Lp.
|HP EliteBook|R5 6650U|

;-) ::

Trbovlje me spominjajo na Kidričevo, socialističen pridih, mrtvo mesto, le da je kidričevo še bližje civilizaciji, ampak vseeno temno, sivo in turobno.

Zengarden ::

Meni je kraj všeč. Če pa bi izbiral, bi v tistih koncih zbral Hrastnik.
Digitally affected
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cene stanovanj in prepoved Airbnb-ja (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14918178 (14485) MrStein
»

V katero slovensko regijo bi šli živet? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11016907 (12411) zobnik
»

Kredit za stanovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7416689 (14225) 3p
»

Življenje v Trbovljah

Oddelek: Loža
62619 (1563) boss-tech
»

Izpit za A kategorijo

Oddelek: Na cesti
308843 (7766) bajsibajsi

Več podobnih tem