Forum » Loža » Varnostne oznake na artiklih (oblacila, itd. kancerogena?)
Varnostne oznake na artiklih (oblacila, itd. kancerogena?)
SmeskoSnezak ::
Nekaj branja za zacetek:
Link 1 - California Prop 65
Chemical exposure vprasanje
Nasa sportna oblacila tudi
Reddit pogovor
Resnicna nevarnost ali ne
A lahko kdo to mal lepse po slovensko raztolmaci, prosim?
Kolega mi posredoval tole in je rekel naj pazim kaksne nahrbtnike in sportna oblacila kupujem v prihodnosti. Na kaj bi moral paziti?
Kaj je Dimethylformamide (DMF) in kje so te oznake pri nas v Evropi?
Smesko
Link 1 - California Prop 65
Chemical exposure vprasanje
Nasa sportna oblacila tudi
Reddit pogovor
Resnicna nevarnost ali ne
A lahko kdo to mal lepse po slovensko raztolmaci, prosim?
Kolega mi posredoval tole in je rekel naj pazim kaksne nahrbtnike in sportna oblacila kupujem v prihodnosti. Na kaj bi moral paziti?
Kaj je Dimethylformamide (DMF) in kje so te oznake pri nas v Evropi?
Smesko
@ Pusti soncu v srce... @
Daliborg ::
Mi smo se učili, da če se barva na tekstilu hitro dol spere in hitro zbledi je dokaj naravna in neškodljiva, v nasprotnem primeru pa so dodane kemikalije za obstojnost barv.
Vse kar je za otroke za barvati je čisto enostavno z vodo oprati, dočim kakšno barvo za les/kovino ne boš dol spravil brez acetona/nitro pač kemikalije. Verjetno je pri tekstilu isto?
Lp.
Vse kar je za otroke za barvati je čisto enostavno z vodo oprati, dočim kakšno barvo za les/kovino ne boš dol spravil brez acetona/nitro pač kemikalije. Verjetno je pri tekstilu isto?
Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
SmeskoSnezak ::
Ne vem, je pa dobro vprasanje tudi to tvoje. Vecinoma ze nekaj let kupujem majce iz organskega bombaza. Tudi blago se mi na dotik zelo dopade.
Lahko noc in
LP
Lahko noc in
LP
@ Pusti soncu v srce... @
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pranje perila v stroju :) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12991 (10095) | m0LN4r |
» | aktivna oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20081 (11760) | slomakita |
» | Trenerka (poceni)Oddelek: Loža | 8779 (7375) | Ganon |
» | Pranje novega perila. Je sploh potrebno? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15832 (12509) | gruntfürmich |
» | Kolikšna je carina za printer?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1894 (1796) | BlackHole |