Forum » Mobilne tehnologije » Registracija Telegrama
Registracija Telegrama
pajos ::
Pozdravljeni
Rad bi se registriral v telegram preko "Receive SMS Online" , torej neke naključne številke da ne bi bila moja videna po registraciji. Ker sem to že skušal dobiti na teh straneh in nisem bil uspešen, bi vas prosil za pomoč.
Na kateri strani bi dobil začasno telefonsko številko katero rabim za registracijo in SMS za aktivacijo Telegrama.
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Lp
Rad bi se registriral v telegram preko "Receive SMS Online" , torej neke naključne številke da ne bi bila moja videna po registraciji. Ker sem to že skušal dobiti na teh straneh in nisem bil uspešen, bi vas prosil za pomoč.
Na kateri strani bi dobil začasno telefonsko številko katero rabim za registracijo in SMS za aktivacijo Telegrama.
Hvala za kakršnokoli pomoč.
Lp
UganiKdo ::
Težka bo. Verjetno boš najhitreje zadevo rešil tako , da v hoferju kupiš SIM kartico, urediš registracijo in jo vržeš stran. Te opcije receive SMS online so z razlogom blokirane pri praktično vseh ponudnikih, ki zahtevajo SMS verifikacijo.
kjut ::
@uganikdo Ko se bos pa zelel logirat ko ti bo iz nekega razloga telefon crknil in ne bos drugje prijavljen bo pa nastal problem. Iz izkusenj povem. Na email ne mores dobit recovery-a.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kjut ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seznam Airdropov! Free crypto (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 161603 (326) | error7891 |
» | Smsapi.si - pošiljanje SMS-ov je otročje lahko (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 17205 (5855) | Invictus |
» | Anonimizacija mobilnih komunikacij (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 28953 (26625) | SmeskoSnezak |
» | prejem smsov in klicev ONLINEOddelek: Mobilne tehnologije | 2159 (1891) | NeMeTko |
» | Kako varno uporabljati mastercard na internetu?Oddelek: Loža | 7095 (5807) | Mavrik |