» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
60 / 81
»»

Badwolff ::

Lebron letos v plaoffu najbrž ni niti top 10. Ne vem a ga je res zdelala poškodba gležnja tolk, al ga je vseeno ujel Oča Čas. Vsake tok časa se je sicer mal bolj razplamtela, ampak ni bil pravi Lebron.

Smurf ::

Badwolff je izjavil:

Lebron letos v plaoffu najbrž ni niti top 10. Ne vem a ga je res zdelala poškodba gležnja tolk, al ga je vseeno ujel Oča Čas. Vsake tok časa se je sicer mal bolj razplamtela, ampak ni bil pravi Lebron.

Pomoje oboje (pa poskodbe so povezane s starostjo). Sej to kar pocne pri 35 je se zmeri na meji cudeznega.

Samael ::

Kaj se tako usajate :) Malce funkcionalne pismenosti, razumevanje prebranega ne bi škodovalo.
Saj ni rekel, da ima uspešnejšo kariero, itd, vse to je še odprto in nihče tu Dončiča ne primerja s tem, kar je skozi kariero naredil LeBronom, tako da se brez težav usedeta nazaj pa nekoliko zadihate.

Je pa pri teh letih gotovo boljši igralec, kot je bil v istih letih LeBron, ane? In pa, glede na to da nihče ne ubeži zobu časa tudi LeBron verjetno ne bo nikoli več boljši igralec, kot ta moment (ponovno poudarek na funkcionalni pismenosti) postaja Dončič.

edit.
Toliko časa skupaj pacam odgovor, da me prehitite :)
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Mato989 ::

Samael je izjavil:

Kaj se tako usajate :) Malce funkcionalne pismenosti, razumevanje prebranega ne bi škodovalo.
Saj ni rekel, da ima uspešnejšo kariero, itd, vse to je še odprto in nihče tu Dončiča ne primerja s tem, kar je skozi kariero naredil LeBronom, tako da se brez težav usedeta nazaj pa nekoliko zadihate.

Je pa pri teh letih gotovo boljši igralec, kot je bil v istih letih LeBron, ane? In pa, glede na to da nihče ne ubeži zobu časa tudi LeBron verjetno ne bo nikoli več boljši igralec, kot ta moment (ponovno poudarek na funkcionalni pismenosti) postaja Dončič.

edit.
Toliko časa skupaj pacam odgovor, da me prehitite :)

Ali pa je samo liga overall slabša in izgleda boljši... pa ne da trdim da je to res, ampak v razmislek...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Še vedno težave z razumevanjem? Kakšne veze ima to s tem, kdo te dni igra bolje?
Samael != Samuel

Mato989 je izjavil:

Ali pa je samo liga overall slabša in izgleda boljši... pa ne da trdim da je to res, ampak v razmislek...

Kakovost lige gre z leti navzgor. Igralci so bolj profesionalni vse se podrejajo efektivnosti, tehnologija/analiza je cisto na drugem nivoju kot nekoc, itd.

IL_DIAVOLO ::

Mato pac se vedno ne prenese da je Donke tako dominanten :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Sploh pa LeBron ni antika, da bi rekli da je bila liga overall tako zelo boljša recimo ... pet let nazaj? :)) Obadva spadata v timeline sodobne košarke.
Samael != Samuel

Kurzweil ::

Pričakovano napredovanje PHO, sem že med prvo tekmo napisal, da LAL tu nima možnosti, še posebej pa ne, če ne bo Davis ready... sem pa že večkrat to sezono napisal, da se Frank Vogel na trenutke pošteno izgublja. na trenutke prav ni vedel s kom bi igral, ali je to Gasol, Montrezl ali Drummond... seveda so imeli tudi smolo, ker ni del serije igral KCP, ampak tudi PHO ni bil povsem brez težav,... ne vem pa, zakaj ni več igral Šarić, ki je bil pred playoffom odličen... v glavnem kar se mene tiče, sem vesel napredovanja PHO...

Ker zadnje dni res ni bilo časa, se moral celo tekmo LAC-DAL gledati z zamikom... danes pa bo seveda čas, da si ogledam, morda že odločilno tekmo DAL v tej seriji 8-)

Je pa zabavno, kako ste eni povsem odpisali DAL... tudi za DEN sem bral vse mogoče, kak jih bo POR pojedel... no nič od tega... sedaj vidim, da že eni v naprej UTA uvrščajo v naslednji krog, čeprav se še niti ne ve s kom bodo igrali, ali bo to LAC ali DAL... bi se nekateri lahko naučili vsaj malce previdnosti tekom vseh teh let, sploh v NBA... ne rečem, nekaj je, da napišeš, kdo bo zmagal oz. komu bolj privoščiš, drugo pa je nekaj v smislu "Jokić je kekec, DEN bo gladko izpadel"... ali pa "Dončić ne more, LAC bo pometel z DAL"... človek dobi občutek, da si nekateri prav želite neuspeha določenih igralcev in ekip, samo da obvelja vaš prav...

-----

Danny Ainge has resigned as president of the Boston Celtics. Brad Stevens, the head coach, will take over as President of Basketball Operations.
Boston is now searching for a new head coach.

bambam20 ::

Badwolff je izjavil:

Ob davisu se lahko skrije vsak.

kixs ::

Smurf je izjavil:

kixs je izjavil:

Smurf je izjavil:

Je pa zame izpad Lakersov nekako potrditev, da je Doncic verjetno ze sedaj boljsi od LBJ.

Res primerjas 22-letnika s "starckom"? Bo potrebno se malo pocakat na prstane...

Seveda je govor v trenutni formi, ne kdo je boljsi skozi kariero. Sem mislil, da je to jasno.

Je pa verjetno Doncic tudi ze v tem trenutku igralec z najvisjo vrednostjo v NBAju.

Jasno, da je boljsi. "Starcek" je pred penzijo...

dild0idis ::

Osebno bi počakal še eno sezono, predenj bi Lebrona odpisal.

Dejstvo pa je, da Dončič danes igra bolje od Lebrona.

Če bi pa moral izbirati, ali mladega Lebrona, ali mladega Dončiča, bi pa vseeno raje izbral mladega Lebrona.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Ben Dover ::

Se govori, da je LeBronze na roidih, btw ali pa vsaj bil včasih v Miamiju..

Zgodovina sprememb…

Ben Dover je izjavil:

Dost se govori, da je LeBronze na roidih, btw..

Bolje kot pa Dončič ki je na burgerjih =)

Bolje že mogoče, ni pa fer.. :))

Ben Dover je izjavil:

Bolje že mogoče, ni pa fer.. :))

To pa je res :))

dild0idis je izjavil:

Če bi pa moral izbirati, ali mladega Lebrona, ali mladega Dončiča, bi pa vseeno raje izbral mladega Lebrona.

Ja, glede na podatke s katerimi razpolagaš zdaj prav gotovo. Ker greš pri Lebronu na ziher, si zmagovalec v vseh pogledih, boljše si pa že predstavljati ne moremo. Povsem razumljivo.

Brez te informacije pa bi bilo podobno kot 2018 (ko so nekatere ekipe dvomile v kakovost belega evropejca in izbrale raje Aytona in Bagleya) ali 2003 (ko za LeBronom izbrali Darka Miličiča ne pa Melota, Bosha ali DWada). Skratka, eni bi izbrali LeBrona, drugi Doncica. V vsakem primeru pa bi če gledaš rookie statistiko obeh ... vsaj sprva dominiral Dončič, ne LeBron ane - ostalo pa bi bilo še odprto, ker ne vemo kakšno prihodnost bo imel Luka :)
Samael != Samuel

Prej sem pisal, da trener Bostona Brad Stevens ne bo več trener, ampak prevzema v klubu drugo opcijo... najbolj resen kandidat v tem trenutku pa bi naj bil Jason Kidd...

Jason Kidd is a lead candidate for the Boston Celtics head coaching job with Brad Stevens becoming the head of basketball operations.

dild0idis ::

Lebron je bil že v srednji šoli beast in se je skoraj vedelo, da bo dober košarkar, da bo taka zvezda nihče ni vedel.

Pa še vseeno, če bi imel podatke samo od srednje šole oz. evropske lige, bi izbral Lebrona.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

Nedasemiveč ::

dild0idis je izjavil:

Lebron je bil že v srednji šoli beast in se je skoraj vedelo, da bo dober košarkar, da bo taka zvezda nihče ni vedel.

Pa še vseeno, če bi imel podatke samo od srednje šole oz. evropske lige, bi izbral Lebrona.

Zaradi česa? Evroliga je drugo najmočnejše tekmovanje na svetu.

Glede, kaj je vse DOnčić osvojil do 22 leta , medtem ko je lebron čakal na svoj prvi prstan 8 let. S tem, da je moral vpoklicat še dva superzvezdnika, da je šlo.

Če se primerja Jamesa in Dončića v kakršnem koli smislu, to seveda pomeni, da je Luka že top notch superstar!

Sicer pa, ko je bil James na collegu, je precej več pozornosti namenjal ameriškem nogometu, in je bil v slednjem tudi velik prospect za njihovo najboljšo ligo v tem športu. Bilo je obdobje, ko jih je skrbelo, tako za njegovo nogometno, kot košarkarsko kariero, saj je imel kar nekaj težav z zapestjem...

Druga stvar seveda je, kaj v ekipi potrebuješ... Luka in Lebron niti nista na istem igralnem položaju...

Sicer pa ocenjevat nekega igralca po college karieri in nekoga, ki je bil že evropski prvak in prvak evrolige, da ne naštevam... ;((

Poleg vsega, moramo počakat, da vidimo, kako se bo odvila Dončičeva kariera, da bi lahko delali zaključke, ampak nekdo, ki bi ocenjeval recimo Luko in Jamesa ima objektivno precej boljše indikatorje, ki kažejo na to, da bi se Luko bolj splačalo vzeti...

Sicer pa še enkrat, sedaj delat neke primerjave je smešno, Lebron in Luka nista niti na istem igralnem položaju... in odvisno je, kdo ti bolj sede v ekipo, vedet je treba, da je bil Lebron na začetku kariere tanker, fizikalc, rušilec,... z glavo v rdečo barvo... z obupnim metom... ampak kot rečeno fizično superioren, kar se tega tiče vam predlagam ogled dokumentarca, kjer boste lahko videli kako je tip garal in 3x več treniral kot njegovi vrstniki... Lebronu se je marsikaj izšlo, marsikdo pa bi na njegovem mestu zjebal kakšen del telesa, se preforsiral,...

Dejansko kogar koli bi dobil v ekipo, si lahko blazno zadovoljen... Lebron je spoštovanja vreden igralec, velik garač, z veliko željo... Luka pa ima marsikaj drugega, recimo njegova kreativnost, met in IQ sta že nekaj, kar se ne da "na silo"...

Kdo ve, mogoče bo Luka imel nekega dne več naslovov od Lebrona, še posebej, če bi imel okoli igralce tipa Bosh, Wade in podobne... in ne, tudi pri CLE ni imel tako shitty ekipe, kot bi nekateri radi še danes poudarili, je pa res, da je tam pa tip res pokazal svojo vrednost, je pa to bilo v prime letih....

Pa še ena stvar je pomembna, odvisno je, za koliko let bi ti nekdo od teh dveh ostal v klubu... če bi se selil kot Lebron, ti to ne koristi kaj preveč, ker je tvoj nice pick spizdil ob prvi priložnosti... Luka zaenkrat deluje, da ima namen ostati v DAL...

Je pa tole zelo nehvaležna debata... saj ima vsak po svoje prav... se pa lahko strinjamo vsi, da če Luko primerjamo z Lebronom... potem je Dončić dokončno afirmiran superstar, kar vem, da nekateri težko preberete ;)

endelin ::

Če ne bo poškodb je naslednjih 10 let od Dončiča;)

endelin je izjavil:

Dončič je destined da bo imel poškodbe... kot Porzingis...

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Samael ()

Kodrnusa ::

Dončič bo obraz nbja sigurno. Ker ko pogledamo kdo pa bo? Vse trenutne zvezde so preko 30 ze razen kakih jokica, tatuma, atentekumpa... Ostalo pa slabo... Zgleda da bo košarka še nazadovala...

judoka ::

slabo? :)) Ker je obicajno da sport nazaduje a ne...
Pojma nimam kaj ti gledas mojster, sem pa sigurno da nimas pojma o cemu govoris.

V zgodovini lige ni bilo v enem obdobju toliko talenta kot zdaj. Spremljam ligo od 90-ih naprej, prej je bil itak samo TV Koper, in se ne spomnim
da bi kdaj bila liga tako mocna kot je zdaj v smislu uravnotezenosti. Kdo bi pred sezono napovedal da bojo Sunsi premagali Lakerse na 4 dobljene?
Zdaj ima skoraj vsaka ekipa ze vsaj 1 zvezdo. Seveda so nivoji, ampak toliko opcij kot jih je zdaj pomojem se ni bilo.

Hm... Imas prav.. james, cury leonard, durant....
Kaj pa za njimi. Govorim ko bojo teli sli adios.. kje mas nove talente? Ne govor neumnosti. Je pa res kar si rekel da je vedno manj odstopanj in bo zato tudi manj zvezdnikov.
Ja in zal tudi sport nazaduje.. v oceh gledalca.. ko bojo vsi igralci enaki in ne bo zvezd ne bo zanimivo za gledat vec
Dam samo primer tenis: djokovic federer nadal so osvojil 95% lovorik v zadnjih 15+ letih. Teli novi ki prihajajo jim niso do kolen. A ko se bojo oni upokojil bodo teli ki pridejo za njimi boljsi. Mal razmisli kaj govoris pa kaj beres.

Napisal sem da so sedaj na draftu 1.picki ayton, ball in taki ki niso do kolen durantu, kobeyu, jamesu, jordanu.. in ja zato igra nazaduje

sheeshkar ::

Kodrnusa je izjavil:

Hm... Imas prav.. james, cury leonard, durant....
Kaj pa za njimi. Govorim ko bojo teli sli adios.. kje mas nove talente? Ne govor neumnosti. Je pa res kar si rekel da je vedno manj odstopanj in bo zato tudi manj zvezdnikov.
Ja in zal tudi sport nazaduje.. v oceh gledalca.. ko bojo vsi igralci enaki in ne bo zvezd ne bo zanimivo za gledat vec
Dam samo primer tenis: djokovic federer nadal so osvojil 95% lovorik v zadnjih 15+ letih. Teli novi ki prihajajo jim niso do kolen. A ko se bojo oni upokojil bodo teli ki pridejo za njimi boljsi. Mal razmisli kaj govoris pa kaj beres.

Napisal sem da so sedaj na draftu 1.picki ayton, ball in taki ki niso do kolen durantu, kobeyu, jamesu, jordanu.. in ja zato igra nazaduje

Kakšne bedarije. Ko se je Jordan upokojil leta 1998, se je povsem isto govorilo, kako mu Shaq, Kobe, Duncan in ostali ne sežejo do kolen in bo liga propadla. Ja, ko se upokoji takšen ultrazvezdnik kot je Jordan in sedaj LeBron, se najprej kakšno leto ali dve išče nove obraze lige, ampak čisto vedno se najde novega, ki ga nato za svojega vzamejo nove generacije navijačev, stari prdci kot smo mi pa jokamo po forumih, kako gre vse v k....

Sedaj pa vsi vemo, da so Shaq, Kobe, Duncan in po nekaj letih nato tudi LeBron, Wade, kasneje še Durant, Curry itd. ligo povsem lepo prevzeli od Jordana, Hakeema, Magica in ostalih pred njimi ter jo tako na njihovih kot tudi svojih ramenih ponesli še višje.

Danes je košarka povsem globalen šport in ligo bodo v prihodnjih letih poleg starih zvezdnikov, ki počasi odhajajo, nosili Giannis, Luka, Jokić, Embiid, pa tudi Zion, Tatum, Trae Young, Ja Morant, Booker itd. Hkrati pa nimamo pojma, kaj bodo prinesli draft razredi v prihodnjih letih, tako kot leta 1998 nismo imeli pojma, da bomo že leta 2003 dobili fantastično generacijo LeBron, Wade, Bosh, Carmelo...

Gotovo se bo našel kakšen cepec, ki bo začel s tem, "kako lahko primerjaš Kobeja z Bookerjem, kreten!?=!?!". Takšnim že sedaj povem, da naj si pogledajo statistike prvih nekaj sezon Kobeja (ali pa Duncana, Garnetta itd.) in jih primerjajo z novimi mladimi zvezdniki, pa bomo hitro ugotovili, da bo tudi iz teh generacij prišlo nekaj novih absolutnih legend na ravni starih (ne pravim, da bo to ravno Booker, je verjetno še najslabši med omenjenimi ter samo primer, ki ga brez težav lahko zamenjamo z Luko ali kom drugim).

judoka ::

Ja ker Jordani rastejo na drevesih.....Na vsakih 10-15 let pride Jordan/Lebron/Kobe.

Naslednja generacija iz glave na brzino:
Trae, Tatum/Brown, Adebayo, Embiid/Simmons, Lamelo, Giannis, Randle, Jokic/Murray, Zion/Ingram, Morant, Mitchell, Fox, Doncic, Booker/Ayton...

Problem pri takih ugotovitvah kot si jo sprocesiral je ta, da se na preteklost vedno gleda z nostalgijo. Fakt je da je igra napredovala, v tehnicnem, takticnem, fizicnem, trenerskem smislu. Igralci znajo vec kot so znali v prejsnji generaciji, vkljucno z obrambo za katero dosti folka govori da je bila
"vcasih boljsa".

Ce mislite da je napredovala z izsiljevanjem faulov kot pri fuzbalu mate prav...

Spremljam NBA ze vec kot 20 let (v casu Jordana smo sicer se ni bilo nekih zelo pametnih prenosov, se pa spomnem tiste ere) in se tudi meni zdi, da toliko talenta kot trenutno igra se nikoli ni bilo. Za ligo NBA se ni bati, pocasi ratuje svetovna liga, navijaci so ze danes iz celega sveta. Me pa zanima, ce bo kdaj prilika da recimo Dallas igra v Ljubljani (ali pa kaksnem bliznjem mestu), mislim da sanse so ;).

Vajenc ::

Mato989 je izjavil:

endelin je izjavil:

Dončič je destined da bo imel poškodbe... kot Porzingis...

Dončiću se, za razliko KP, predvsem vidi, da ga majhne poškodbe ne bodo ovirale pri želji do igre.
Ne kličmo hudiča, ampak po spominu Luka v letošnji sezoni, poleg rahlih bolečin v križu, ni imel nobene omembe vredne poškodbe.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Nedasemiveč ::

Smurf je izjavil:

Spremljam NBA ze vec kot 20 let (v casu Jordana smo sicer se ni bilo nekih zelo pametnih prenosov, se pa spomnem tiste ere) in se tudi meni zdi, da toliko talenta kot trenutno igra se nikoli ni bilo. Za ligo NBA se ni bati, pocasi ratuje svetovna liga, navijaci so ze danes iz celega sveta. Me pa zanima, ce bo kdaj prilika da recimo Dallas igra v Ljubljani (ali pa kaksnem bliznjem mestu), mislim da sanse so ;).

Cuban je v nekem intervjuju potrdil možnost, da bi lahko Dallas poleti imel mini turnejo Madrid-Ljubljana. Če se ne motim je bila možnost že to poletje ampak zaradi OI dvomim, da bo to dejansko možno. V prihodnosti bo Dallas zagotovo gostoval vsaj v Španiji (imam občutek, da tudi v sklopu NBA sezone).

Vajenc ::

Smurf je izjavil:

Spremljam NBA ze vec kot 20 let (v casu Jordana smo sicer se ni bilo nekih zelo pametnih prenosov, se pa spomnem tiste ere)

Iz 90ih se spomnim na to temo Koper Capodistria, Dana Petersona z vzkliki "bombaaaaaa", pa reklamami blok z Lipton ice tea - fenomenale :))
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zimonem ::

Quattro Punti conksekutivi

DAILY INJURY REPORT:
L.A. Clippers at Dallas:

LAC - Serge Ibaka (back) not expected to play.
DAL - Luka Doncic (neck) probable.
DAL - Maxi Kleber (Achilles) probable.
DAL - J.J. Redick (heel) will not play.

A bodo dons spacali skup več kot 7 košev sami od sebe?:)) sem kar optimističen, slabše že ne more bit, sam da bo Donketov vrat zdržu pa mamo to!

V AA areni odmeva MVP! :D

Zgodovina sprememb…

AAC z rekordnim številom obiskovalcev NBA sezone nafilan kot v najboljših časi :)
Samael != Samuel

Nora atmosfera ja! Danes je pa tudi druga peterka naredila kar je treba, bravoooo!

Sudja pederu

Zgodovina sprememb…

Prav frustrirajoče je Bobana z žogo pod košem videti ... A lahko vsaj enkrat, ko mu jo Dončič servira pod koš, zaključi?
Samael != Samuel

Res je smešno ko tak orjak 4x zapored zgreši iz 10cm okoli njega pa 5 igralcev, ki ga lahko samo gledajo, lmao. :))

Dončič se mi zdi neki živčen, preveč je začel posiljevat deep podaje...

No ja Bobi ma 10 pik, men se zdi kar dober danes, sicer malo štorast, ampak je strup za midget Clipse..

Luka je razpizden ko bik.. :))

Gets the 3 the Hard a way.. xD

Ehhhhhhhhhh Kawhi too stronk KP too weak. Gg wp

Zgodovina sprememb…

Kawhi Leonard je res izvenserijski, se mi zdi kot da je na nivoju Lebrona v prime time... ko pade v tak "trans" obrambe in napada z 70% uspešnostjo zgleda kot da igra sam proti nasprotni ekipi...

Ni bil zastonj MVP

Lebron je 90% svoje kariere igral na slabsem vzhodu. Kavhi pa 99% kariere na močnem zahodu.

bambam20 je izjavil:

Lebron je 90% svoje kariere igral na slabsem vzhodu. Kavhi pa 99% kariere na močnem zahodu.

No ja, tudi če igraš na vzhodu morš na koncu premagat ekipe iz zahoda da postaneš MVP in prvak =) Ampak ja, se strinjam

Kawhi je nerealen stroj in clutch player... te njegove predstave mi delujejo kot da bi si on bolj zaslužil MVPja kot marsikdo drug pa se o njem sploh ne govori pretirano

Neobjektivni smo :) Jaz sem si tudi danes med igro nekajkrat rekel "kako prekleto dober je Kawhi" ampak saj takšne nadzemske tekme ima tudi Luka. Pridejo dnevi, veliko njih, ko je praktično neustavljiv. Da niti ne omenjam skozi kariero LeBrona. Kot tudi slabše, recimo Kawhi tekmo nazaj.
Kdaj se mi zdi, da je precej lažje ovrednotiti odlično igro igralca, ki ni "naš" in na hitro pozabiti podobno igro "našega" - kjer pa sproti opazimo in nas zmoti vsaka napaka.

Mimogrede, zadnja tekma je jutri ob 21:30h in sicer v gosteh. A še koga to na nekaj spominja? :)
Samael != Samuel

Samael je izjavil:

Neobjektivni smo :) Jaz sem si tudi danes med igro nekajkrat rekel "kako prekleto dober je Kawhi" ampak saj takšne nadzemske tekme ima tudi Luka. Pridejo dnevi, veliko njih, ko je praktično neustavljiv. Da niti ne omenjam skozi kariero LeBrona. Kot tudi slabše, recimo Kawhi tekmo nazaj.
Kdaj se mi zdi, da je precej lažje ovrednotiti odlično igro igralca, ki ni "naš" in na hitro pozabiti podobno igro "našega" - kjer pa sproti opazimo in nas zmoti vsaka napaka.

Mimogrede, zadnja tekma je jutri ob 21:30h in sicer v gosteh. A še koga to na nekaj spominja? :)

Ne vem kdaj je mel Luka tako dober defense in hkrati tak offense...

Je pa vsekakor vrhunski

Poglejte recimo sliko na filmčku highlightsov zadnje tekme

https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/lig...

Poglejte razliko med Leonardovimi rokami in rameni napram Dončiču... neverjetno, tip je res stroj... Dončičova konsitutcija je pa nekje tak kot moja če bi shujšal 5 kil :|

Mato989 je izjavil:

Samael je izjavil:

Ne vem kdaj je mel Luka tako dober defense in hkrati tak offense...

Je pa vsekakor vrhunski

Tvoj argument je približno toliko smiselen, kot bi jaz rekel,da ne vem kdaj je bil Kawhi tako dober ballhandler in kreator za druge. Nikoli ane. Ampak saj sva že ugotovila, da ti funkcionalna pismenost in razumevanje napisanega delata težave in da če kdo, boš ti tisti, ki bo nekaj citiral, na citirano odgovarjal, pa hkrati ne razumel, na kaj točno sploh odgovarja.

Pa menda ja ne živiš v iluziji, da bi bil Dallas s Kawhijem namesto Luke boljši, pa Clippersi z vsem talentom in Luko slabši? Ker če v to verjameš, si v tem preklemansko osamljen posebnež ...
Samael != Samuel
««
60 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914168886 (47565) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759207990 (105299) Samael

Več podobnih tem