» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
59 / 81
»»

Franz21 ::

sheeshkar ::

Luka je povsem izčrpan v zadnji četrtini. Nima nobenega, ki bi ga lahko razbremenil, Hardaway edini, ki je nekaj prispeval, pa še on zelo toplo-hladno, ko da nekaj zaporednih košev in nato izgine.

Ben Dover ::

GG WP, sem že mislil, da bom šel ves prstjen na šiht, lol. :))
HALELUKA

EDIT: FML

Zgodovina sprememb…

Samael ::

sheeshkar je izjavil:

Luka je povsem izčrpan v zadnji četrtini. Nima nobenega, ki bi ga lahko razbremenil, Hardaway edini, ki je nekaj prispeval, pa še on zelo toplo-hladno, ko da nekaj zaporednih košev in nato izgine.

Ne želiš jinxat teh zadnjih par minut, a? :P
Samael != Samuel

OMG........

Uff, napeto do konca, bravo Dallas!

Bobi MVP!!!! :P

Franz21 ::

LUUUUKAAAAA!

8-)

Pri zmagi Dallasa samo dva igralca z dvomestno številko košev.
Samael != Samuel

drvo ::

Če je Luka zdrav nimajo šans, če ni, nima Dallas za burek. Nujno rabijo nekoga, ki bi ga razbremenil za tistih nekaj minut v vsaki četrtini. Danes je igral 43 minut!!! Sam sem zaspal večino tekme ter začel gledati 6 min do konca, utrujenost je bila vidna iz letala.

drvo je izjavil:

Če je Luka zdrav nimajo šans, če ni, nima Dallas za burek. Nujno rabijo nekoga, ki bi ga razbremenil za tistih nekaj minut v vsaki četrtini. Danes je igral 43 minut!!! Sam sem zaspal večino tekme ter začel gledati 6 min do konca, utrujenost je bila vidna iz letala.

Res je. Prve tri četrtine jih je dobesedno lastoročno držal v tekmi, z redkimi minutami vročega Hardawaya. Porzingis, ki naj bi bil drugi najboljši igralec, 8 točk in z izjemo ene pomembne trojke proti koncu tekme, praktično neviden. Josh Richardson, ki naj bi bil tretji najboljši igralec ekipe, 2 točki v 5ih(!) minutah (je morda prišlo do poškodbe, da ne bom neupravičeno kritičen do njega?).

V resnici je neverjetno, da Luka proti Kawhiju+PG13+kvalitetnejši preostali ekipi dejansko zmaguje s Hardawayem kot drugim najboljšim igralcem, čeprav bi ta v normalni ekipi moral biti šesti mož/energija iz klopi. Kdo je sploh Dallasov tretji najboljši igralec?

Že to, da so v tej seriji, v okoliščinah, kjer drugi in tretji igralec ekipe igrata na ravni sedmega in osmega igralca nasprotne, zmagali 3 tekme, je v resnici več, kot bi smeli pričakovati. V kolikor pa dejansko napredujejo, pa zelo velik uspeh.

V zadnji je bil Luka ponovno vidno utrujen (vprašanje, kako se ob takšnem naporu drži poškodba), poleg tega pa imel tudi nekaj nesreče, ker so trije meti šli skoraj notri, a se nato odbili iz notranjosti obroča (ok, zgrešen met je zgrešen met, ampak občasno se pri takšnih metih tudi kaj srečno odbije, pa se tokrat ni). Zadnjo četrtino je ekipo rešila precej dobra obramba s Finney-Smithom na čelu.

Smurf ::

"In what might be one of the more absurd statistical individual playoff performances in a while, Luka Doncic just scored or assisted 31 of Dallas' 37 total field goals made in a 105-100 win".

Drugace je bil dober danes tudi Powell. KP je vsaj v obrambi oddigral ok, v bistvu je danes bila vsaj obramba Maverickov zelo dobra, kar je bilo dovolj skupaj z nadzemeljskim Lukatom.

Smurf je izjavil:

Drugace je bil dober danes tudi Powell.

Ja, res je, njega sem pozabil omeniti.

Goody ::

Smurf je izjavil:

"In what might be one of the more absurd statistical individual playoff performances in a while, Luka Doncic just scored or assisted 31 of Dallas' 37 total field goals made in a 105-100 win".

tretji igralec dosedaj po Iversonu in Lebronu, preko katerega je v PO bilo doseženih preko 80% točk celotne ekipe. Ampak četrte pa mu res ne gre, danes se je ene trikrat rimoutolo, parkrat pa je kar konkretno zgrešil. Po moje je vseeno ena mala psihološka blokada, ne samo utrujenost. Seveda to nič ne zmanjša njegove res izjemne predstave. V primerjavi z njim tokrat max igralca Leonard in George, pa seveda Porzingis niso imeli za burek. Se je pa KP trudil v obrambi, pa tudi zelo malo je metal (bi lahko več).

"[Nick Wright] Luka now has 4 career 40 point playoff games. That's the same as: Melo, Duncan, Dame, Kawhi, Karl Malone had in their careers. It's more than: Kyrie, Pierce, AD, Ewing, Moses, Giannis, Isiah has in their careers. He's 22 years old and has played 11 career playoff games."

Noro.

judoka ::

Nora serija za1x. Mi je popolnoma logicno da model pade v 4. Ce KP drzi obrambo na temu nivoju je koristen za ekipo, tudi
ce v napadu ne zmece 20+ pik.
Trae se je priklonil v MSG. :D

Smurf je izjavil:

Drugace je bil dober danes tudi Powell. KP je vsaj v obrambi oddigral ok, v bistvu je danes bila vsaj obramba Maverickov zelo dobra, kar je bilo dovolj skupaj z nadzemeljskim Lukatom.

Badwolff ::

Letos polet pa na fizični pripravi delat. Tle je največ rezerve.

Zvezdica27 ::

lp,

sem gledal. Kaj naj rečem, prvi polčas je bil čist drugačen kot q3 (ko so iznenada iz izenačene situacije prišli do +15), q4 pa... infarktno. Tiste 3 trice LAC v predzadnji minuti in zgrešen napada za zmago... uf. No, dobro se je izšlo. Še dobro, da se Kawhiju danes kar nekako ni dalo ali ne vem kaj je bilo.

Začuda je Dallas na začetku z Bobanom zelo dobro izgledal, četudi je Boban v obrambi počasen (Kawhi ga je obrnil za šalo) oz. pri podvajanju ne more dovolj hitro nazaj (pakrat potem podaja prostemu).

KP ne vem... tip več tric vrže kot pa gre na obroč...

Ampak - to hočemo, napete tekme.

zz

avtek ::

Zvezdica27 je izjavil:

yo,

Dallas je v vsakem primeru 5, pišejo - torej zdaj vemo, da dobijo LAC ali Denver, ne?

Oboje bo pušiona, ni dvoma.

zz

Še pomnite, tovariši?

bambam20 ::

avtek je izjavil:

Zvezdica27 je izjavil:

yo,

Dallas je v vsakem primeru 5, pišejo - torej zdaj vemo, da dobijo LAC ali Denver, ne?

Oboje bo pušiona, ni dvoma.

zz

Še pomnite, tovariši?

Zdaj vemo, da ne bo.

Vajenc ::

Trener ve, da KP ni klasičen center, ki bi se gibal pod košem, očitno ima drugačno vlogo in trenerjevo zaupanje, sicer ga ne bi držal v igri 30 min in v odločilnih minutah.

Dončić pa vztrajno po poti nesmrtnosti. Spet je polepšal jutro.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Zvezdica27 je izjavil:

lp,

sem gledal. Kaj naj rečem, prvi polčas je bil čist drugačen kot q3 (ko so iznenada iz izenačene situacije prišli do +15), q4 pa... infarktno. Tiste 3 trice LAC v predzadnji minuti in zgrešen napada za zmago... uf. No, dobro se je izšlo. Še dobro, da se Kawhiju danes kar nekako ni dalo ali ne vem kaj je bilo.

Kawhi je igral 42 minut, bil je zmatran tako kot Doncic. S tem, da ima Kawhi se nekaj vec let (slabsa generacija) in stare poskodbe. Malo je igralcev, ki lahko igrajo vrhunsko take minutaze.

Btw kolikor gledam je potencialna 7 tekma zgolj 1 dan po 6ti. Kar je kar huda (+ treba bo leteti iz Dallasa nazaj v LA). Upam da tole koncajo s 6 tekmo.

Če je zuapati statisitki, ima Dallas sedaj več kot 80% šanse, da dobi to serijo.

Ko je bilo 2-0 za dallas so bili na 93% ;).

IL_DIAVOLO ::

Kdo je možen nasprotnik?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Zmagovalec Maverick/Clippers bo igral z Utah.

Zvezdica27 ::

res je, mislil sem, da bo dallas gladko pušnil to serijo (še vedno sem prepričan, da je LAC mnogo boljša ekipa) in naslednja tekma je ključna. Sedme ne dobijo.

Razen LD77 je Dallas ... mislm fak, nočem se ponavljati, ampak to je res slab team. Vsaj tako zgledajo. Če si boste pogledali 4q, nobenega gibanja, morda Brunson da je aktiven. LD pa ... dober je. One man show, dobesedno. Včeraj mu je šlo v prvih 3q res vse not.

Ampak OK - jaz gledam igro, ekipo. Res ne razumem, da se gleda in spodbuja to sam zato ker je LD not (nič pa ni noben o MIamiju pisal). Če pogledamo objektivno je LD res nekaj posebnega, sam ekipa temu ne zmore slediti. Dva trije dobri igralci, pa bo to čist neki drugega-

Je pa res, da so včeraj na klopi in vsi na igrišču imeli dober body language. Torej neka kemija je. Prav hecno je vse kupaj.

zz

Likalnik ::

kakorkoli obrneš...Maverick ali Clippers...Utah bo ene ali druge pojedel.

A lahko ze nehamo s tem?
Tako kot so Clippersi pometli z Dallasom?
Pa v bistvu niti lani niso, ampak je Dallas prikazal lepo, borbeno igro, kjer ni prav dosti zmanjkalo.
Bomo gledali pa videli, kako se bo razpletlo, ane.
Samael != Samuel

Sam res, padalci in napovedi...

Men se zdijo clipersi (in zdravi Lakersi) najslabsi matchup za Dallas. Utah ma tolk sans da jih poje kot jih majo/so imeli clippersi.
Doncica ocitno noben ne bo mogel zaustavit, ostanejo matchupi role playerjev in trenerjev. KP bi znal biti proti Utahu precej bolj koristen v napadu.

Se pred koncnico sem se jaz najbol bal Phoenixa, kateri res ne ustrezajo Maverickom (pa tudi sicer se letos res dobri) . Mislim, da so letos proti vsem ostalim ekipam imeli pozitivni izkupicek proti njim pa kaj 0-3? 0-4?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smurf ()

oemdzi ::

drvo je izjavil:

Nimajo sans, ce je Luka zdrav? Si gledal tekmo? Niti je ne bi rabil, samo rezultat poglej? Se 1x, nimajo sans?
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Smurf je izjavil:

Se pred koncnico sem se jaz najbol bal Phoenixa, kateri res ne ustrezajo Maverickom (pa tudi sicer se letos res dobri) . Mislim, da so letos proti vsem ostalim ekipam imeli pozitivni izkupicek proti njim pa kaj 0-3? 0-4?

Zadnjo tekmo proti njim so odigrali prve dni ko so se sestavili skupaj po covid katastrofi. Mislim da jih je Booker ubil v zadnjih sek.
PO ni isto kot tekme redne sezone, sploh ne letosnje. Se mi pa sunsi zdijo se bolj nevarni kot jazz.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: judoka ()

Smurf je izjavil:

Btw kolikor gledam je potencialna 7 tekma zgolj 1 dan po 6ti. Kar je kar huda (+ treba bo leteti iz Dallasa nazaj v LA). Upam da tole koncajo s 6 tekmo.

Ja, čudno. Verjetno zato, ker 6.6. v NY igrajo že 1. tekmo naslednjega kroga?

Sicer pa je v Dallasu časovni pas 2 ure za LA, let do tja pa dobre 3 ure, tako, da ne bo sile, tudi, če pride do 7. tekme 8-)
Woody Allen

Vajenc je izjavil:

Smurf je izjavil:

Ja, čudno. Verjetno zato, ker 6.6. v NY igrajo že 1. tekmo naslednjega kroga?

Sicer pa je v Dallasu časovni pas 2 ure za LA, let do tja pa dobre 3 ure, tako, da ne bo sile, tudi, če pride do 7. tekme 8-)

A ni tko, da se lahko round-i prekrivajo? (eni lahko ze igrajo round 2 vmes ko so drugi sele v round 1). Ali je to bila lanskoletno izjema?

Ja, sej letos se bodo ocitno 6.6. tudi prekrival, ampak do finala se bodo morali uskladit, da bodo imele obe ekipi priblizno enako casa za pripravo. Mogoc bo imel za kompenzacijo Dallas v finalu kak dan vec na voljo :D
Woody Allen

oemdzi je izjavil:

drvo je izjavil:

Nimajo sans, ce je Luka zdrav? Si gledal tekmo? Niti je ne bi rabil, samo rezultat poglej? Se 1x, nimajo sans?

V prvem primeru Clippersi, v drugem primeru Dallas.

arnecan1 ::

Upam, da Dallas naslednjo tekma zmaga iz dveh razlogov:
1. Ker vedno ne morejo igrati na karto, da bodo zmagali v gosteh
2. Ker mi bo odpovedalo srce

Ne vem, zakaj Dallas doma slabo igra, po moje je to v glavah, zatrese se roka pred domačim občinstvo, katero je zelo strastno in pričakuje veliko. Pri igri v gosteh tega pritiska ni.

P.S.: Se strinjam z zgoraj zapisanim, Jazz letos bolj ustreza Dallasu kakor Sunsi. Upam, da nisem začaral naslednjo tekmo in s tem nikakor ne napovedujem, da bo Dallas šel naprej. Samo upam:D

Če bi Dallas doma igral bolje, bi dal 60:40 za Dallas, sedaj dam 51:49. Vsekakor so LAC še vedno zelo nevarni, mislim da so najbolj neugodni v PO za Dallas v Zahodni konferenci, seveda za Sunsi.

Lakersem slabo kaze. Ob polcasu zaostajajo 41-62. Vec kot pol tock (33) Sunsov je prispeval Booker. Res so neugodni.
Woody Allen

Če ne motim LBJ še ni izpadel v prvem krogu :P

avtek je izjavil:

Če ne motim LBJ še ni izpadel v prvem krogu :P

Vse je enkrat prvič.

In danes je ta dan :P

Res pa je, da bi zelo verjetno napredovali, če bi AD bil zdrav.

Zdaj mora Dallas izločit Cliperse, Bucksi pa Netse in imeli bomo popolnoma zanimivo končnico.

Je pa zame izpad Lakersov nekako potrditev, da je Doncic verjetno ze sedaj boljsi od LBJ.

Mato989 ::

Smurf je izjavil:

Je pa zame izpad Lakersov nekako potrditev, da je Doncic verjetno ze sedaj boljsi od LBJ.

HAHAHAHAHAHAH, daj ne se šalit... bomo primerjali Dončiča ko bo star toliko kot LBJ, koliko naslovov bo imel, MVPje, All starov in kakšen bo njegov vpliv na NBA ligo kot celoto... LBJ je world class ALL STAR ki ga pozna praktično vsak na Svetu četudi ne spremlja lige NBA...

Hell moj brat pozna LEBRON JAMESA pa nikol ni pogledal ene tekme Lige NBA oz. košarke nasploh... pa ve da je tip legenda.

A torej so vsi igralci ki so prišli lani v PO dalj kot DOnčič boljši od Dončiča? Oziroma je vsak ki torej pride dalj od Dončiča boljši od njega tudi letos? Pa četudi greje klop?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

kixs ::

Smurf je izjavil:

Res primerjas 22-letnika s "starckom"? Bo potrebno se malo pocakat na prstane...

IL_DIAVOLO ::

Sunsi zelo lepo presenečenje sezone. Lakersi :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

kixs je izjavil:

Smurf je izjavil:

Res primerjas 22-letnika s "starckom"? Bo potrebno se malo pocakat na prstane...

Seveda je govor v trenutni formi, ne kdo je boljsi skozi kariero. Sem mislil, da je to jasno.

Je pa verjetno Doncic tudi ze v tem trenutku igralec z najvisjo vrednostjo v NBAju.
««
59 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914168887 (47566) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759207995 (105304) Samael

Več podobnih tem