» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
38 / 81
»»

Mato989 ::

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tako je, vse imate prav, jaz pa bom počakal da vidim kako daleč bo Dallas prišel...

Kako boš pa "čakal"? Si boš kakšno tekmo tudi ogledal ... ali?

Pogledal bom finale in kdo bo prvak in čakal na DOnčiča!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

Nedasemiveč ::

Mato989 je izjavil:

Tako je, vse imate prav, jaz pa bom počakal da vidim kako daleč bo Dallas prišel... Lani so mi tukaj eni zatrdili da drugo leto pa RAZTURAJO, in zdaj je drugo leto, samo da ne bo spet potem drugo leto =)

Zadnjih 15 tekem imajo score 10-5 v konfereci pa 22-19, kar pomeni 0,537%. Oddaljeni so 3 zmage do 5. mesta in 6 zmag do 3. mesta, kjer so trenutno Lakersi ostali brez Lebrona in AD-ja. Meni se zdi, da so trenutno kar solidni. Saj veš, da so 2 tedna igrali brez pol ekipe ane? Še nekaj strani nazaj si mi trdil, da Dallas letos sploh končnice ne bo videl.

Nevem zakaj sploh komentiraš, če lige sploh ne spremljaš in nimaš pojma kaj se v njej dogaja?

Zgodovina sprememb…

Seveda spremljam ligo, pogledam prvaka in finale vsako leto, pogledam tudi končno razvrstitev...

Ali kje piše da moram pogledat vsaj 50% tekem v živo da lahko komentiram?

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Mato989 je izjavil:

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Tako je, vse imate prav, jaz pa bom počakal da vidim kako daleč bo Dallas prišel...

Potem se oglasi po finalu in pokomentiraj tisto tekmo, brez prcanja Dallas in Dončića v primeru, da jim ne uspe priti tja? Boš zmožen tega?

sheeshkar ::

Nedasemiveč je izjavil:

Da ne omenimo še tega dejstva, da je en 19 letni mulc iz Reala prišel v ligo NBA in že v prvi sezoni Dallas naredil konkurenčnega za končnico v zahodni konferenci! Če bi takrat denimo namesto za Porzingisa trajdali za koga, ki bi lahko takoj prispeval svoj delež bi jim morda celo uspela uvrstitev playoff.

Ali pa, če bi igrali na Vzhodu.

-----------------------------------------------

Nekateri očitno res radi pretepajo slamnate može. Je kdo trdil, da bo Dallas že v tej sezoni prvak? Kdo točno trdi, da je (ali kdaj bo) Luka boljši od Jordana ali LeBrona? Nekateri spet "odgovarjate" na trditve, ki jih nihče ni postavil in istočasno kritizirate Dončića, ker ne dosega VAŠIH nerealnih pričakovanj.

Nedasemiveč je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Potem se oglasi po finalu in pokomentiraj tisto tekmo, brez prcanja Dallas in Dončića v primeru, da jim ne uspe priti tja? Boš zmožen tega?

Ne ne, jaz bom pokomentiral KJE JE dončič če ga na tisti tekmi nebo, če je tako izvenzemeljski glede na fanboye =)

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Seveda spremljam ligo, pogledam prvaka in finale vsako leto, pogledam tudi končno razvrstitev...

Komentiraš igro Dallasa in Dončića, kljub temu, da tekem ne gledaš. Nekako nelogično je, da potem tule pametuješ in se delaš strokovnjaka, če tekem ne gledaš.

RoccoC ::

Ne vem zakaj se sploh trudite debatirat s tipi, ki po lastnih besedah tekem sploh ne gledajo? Pač bedasto slovenceljsko škodoželjno trola. Ni ne prvi ne zadnji. Zvezdica je pa tud en kaliber, ki ga highlightsi ne prepričajo. ;)

Nedasemiveč je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Komentiraš igro Dallasa in Dončića, kljub temu, da tekem ne gledaš. Nekako nelogično je, da potem tule pametuješ in se delaš strokovnjaka, če tekem ne gledaš.

Samo uravnotežim nabijanja fanboyev kako je superioren, da se naj umirijo da bomo o superiornosti po njegovih statsih v finalu govorili tam so pomembne tekme :)

Zgodovina sprememb…

Mato989 je izjavil:

Samo uravnotežim nabijanja fanboyev kako je superioren...

Kdo to govori? Superioren nad kom točno?

Mato989 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Samo uravnotežim nabijanja fanboyev kako je superioren, da se naj umirijo da bomo o superiornosti po njegovih statsih v finalu govorili tam so pomembne tekme :)

Očitno je superioren, če ga vsi mediji postavljajo kot MVP kandidata in to je včeraj izjavil tudi trener Portlanda. Trenutno pač igra na nivoju TOP 5 igralcev v ligi, to je dejstvo, to pravijo številke.
Ampak ti tega neveš, ker lige ne spremljaš in nimaš blage, kaj se v njej dogaja :) In zdaj sem fanboy Dončića, ker komentiram tvoje glupe statisično nepodkrepljene komentarje? Če bi bral to temo, ga tudi pokritiziramo ko igra slabo, vendar vse v mejah normale, ker v športu so vzponi in padci.

Za osvojitev naslova NBA je pa potrebno še kaj več kot samo en izjemen igralec. Bi Lebronu uspelo brez Irvinga in Kevina Lova v življenski formi? Pa v Miamiju brez Wada in Bosha ter Allena? ;)

Zgodovina sprememb…

Gregex ::

Če morda še niste dojeli. Mato ma rad izklesane tipe like Lebron, Cristiano Ronaldo. Luka to pač ni, zato tak hate.

Gregex je izjavil:

Če morda še niste dojeli. Mato ma rad izklesane tipe like Lebron, Cristiano Ronaldo. Luka to pač ni, zato tak hate.

Nič ni narobe s tem, da ga privlačijo mišičasti moški. Ne razumem pa, zakaj mora zato pretepati slamnate može glede Dončića. Saj nihče ne trdi, da ima Luka večji sixpack od LeBrona?

Dobro pustimo zdaj jealous attention whores : Aaron Gordon has formally requested a trade from the Orlando Magic.

Zgodovina sprememb…

judoka ::

Mato989 je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Samael je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ne ne, jaz bom pokomentiral KJE JE dončič če ga na tisti tekmi nebo, če je tako izvenzemeljski glede na fanboye =)

In kaj se ti potem pimpek dvigne ce serjes po ljudeh ki jim nekdo/nekaj sede?

Zlehnoba je bolezen model.

Nedasemiveč je izjavil:

Dobro pustimo zdaj jealous attention whores : Aaron Gordon has formally requested a trade from the Orlando Magic.

Ta bi pa pomojem sedel v Dallas k ata na mamo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: judoka ()

Collins+ filer (Bogdanović) za Smarta menda trade. Collins po moje nikakor ni dosegljiv Dallasu zdajle...

No Gordon verjetno tudi ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: RoccoC ()

aborko ::

Luka ima zdaj zadnjih 20 tekem povprečje 42% za 3pt (zadnjih 10 pa 45%), kar je glede na to koliko trojk zmeče in predvsem kako (večinoma težki stepback meti preko postavljene obrambe) vesoljsko. Bomo videli kaj bo sedaj Skip rekel, on ima zelo rad statistiko in se je večkrat ravno s % meta za 3pt spravi na Dončiča, kako ne spada med kandidate za MVPje s takim % meta. Sedaj bo verjetno modro tiho..

Nekaj se omenja Evan Fournier za James Johnsona.

https://clutchpoints.com/nba-rumors-mav...

Ta trade ne bi bil slab, Johnson je povsem pogrešljiv, s Fournierjem pa ekipa doda šuterja, ki zna tudi solidno handlati žogo in podati (plače pa so praktično iste). Z njim bi Luka lahko malo več igral offball in ko bi bil Luka na klopi, bi s Fournierjem še vedno lahko imeli kreatorja/strelca na parketu. Morda se bi s tem še dodatno razbremenilo Josh Richardsona, za katerega imam občutek, da se od njega zahteva preveč glede playmakinga in zato ne kaže tistega, kar se je od njega pričakovalo. THJ kot dober šesti mož s klopi in Porzingis v pravi formi, pa je ta ekipa kar naenkrat povsem drugačna od tiste z začetka sezone... (malo fantaziram)

S tem seveda še vedno ne bi bili med favoriti za naslov, bi pa bili precej bolj nevarni za kakšen drugi krog playoffa, kjer pa glede na trenutno stanje na zahodu lahko ob nekaj sreče dobiš malo bolj ugodnega nasprotnika in imaš kar naenkrat na obzorju konferenčno finale (no ja, po drugi strani pa lahko že v prvem krogu fašeš Lakerse in si doma po 4-5ih tekmah).

Fournier za Jj bi bil jackpot

Kurzweil ::

Fournier za Johnsona bi bil dober deal... ko smo že ravno pri ORL, jaz iskreno upam, da ne bo v DAL prišel kakšen Aaron Gordon, ker potem bomo praktično imeli 2 ista igralca, Powella in Gordona... podoben stil igranja, oba težave s poškodbami...

Trije tradi se pa meni zdijo sumljivi oz. možno... Lowry v PHI ali MIA... kar se omenja v precej velikih paketih, kar pomeni, da lahko gre Dragič mimogrede v PHI/TOR... Jaz nekako sumim in se je vse preveč govorilo, da bi prišel v DAL Drummond... in pa v Lakerse ni vrag, da ne bo prišel nekdo, sumim Cousinsa, pa da vidimo, če bo kaj od tega.

Gordon je, kolikor sem ga gledal, veliko boljši v obrambi in skokih kot Powell. Pa tudi znal je imeti 20+ pik tekme, kar Powell praktično nima. Je pa res da je veliko poškodovan.

RoccoC je izjavil:

Gordon je, kolikor sem ga gledal, veliko boljši v obrambi in skokih kot Powell. Pa tudi znal je imeti 20+ pik tekme, kar Powell praktično nima. Je pa res da je veliko poškodovan.

Pustimo detajle... na grobo sem mislil, da gre za podoben tip igralcev, pri čemer DAL ne pridobi bistveno, še največja razlika pa je v plači... Powell 8M$... Gordon pa 16M$... kar pa je še vseeno nekaj fičnikov manj, kot naprimer James Johnson... v glavnem ne rabi DAL Aarona Gordona, vsaj po mojem skromnem mnenju ne.

Samael ::

Kaj pravite pa glede Normana Powella? 11 mil / drugo leto player option.
Zanj bi bilo seveda treba seči v žep nekoliko globlje oz. se odreči čemu boljšemu (DFS in Brunson v paketu?), se mi pa zdi, da bi dobili legit starterja, ki ima to sezono 44% met za tri, zna pa igrati tudi obrambo.

For Mavs to truly make competitive bids in their variously reported interests in Aaron Gordon, Norman Powell and John Collins, it'll will require parting with Finney-Smith and probably Brunson and pick(s). Seemingly problematic that first 1st-round pick they can offer is in '25.

Non-Mavs source says there is interest around the league in Dorian Finney-Smith. Doesn't necessarily mean he's available. Mostly means teams see bang-for-the-buck ($4M this season and next) and note a recent uptick in his play and spring in his legs since his post-COVID lull.

Vir - Brad Townsend.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Kurzweil je izjavil:

Fournier za Johnsona bi bil dober deal... ko smo že ravno pri ORL, jaz iskreno upam, da ne bo v DAL prišel kakšen Aaron Gordon, ker potem bomo praktično imeli 2 ista igralca, Powella in Gordona... podoben stil igranja, oba težave s poškodbami...

Ah tole pa ni res. Gordon je eden najbolj switch-abilnih igralcev in lahko pokriva prakticno vse pozicije. V napadu je dober scorer z solidnim playmakingom in tudi pri metu
za 3 je boljsi od Powella. Prinesel bi dodano vrednost na obeh straneh parketa.

Brunsona in DFS-ja jaz ne bi menjal, tako kot nikogar iz glavne rotacije 7-8 igralcev razen ce bi bil to ociten needle mover. 2 pomembna igralca za 1 potencialno starterja se mi zdi bolj 50:50.
Menjat Johnsona za Fournierja je nerealna, bi bilo treba dodat se mladega igralca ali pick ali oboje.

Zgodovina sprememb…

judoka je izjavil:

Brunsona in DFS-ja jaz ne bi menjal, tako kot nikogar iz glavne rotacije 7-8 igralcev razen ce bi bil to ociten needle mover. 2 pomembna igralca za 1 potencialno starterja se mi zdi bolj 50:50.

Razumem kaj praviš, ampak vsak nekoliko resnejši trade, bo zahteval tudi bolj resen, boleč vložek.
Saj ne, da zdaj vsiljujem karkoli, tudi sam sem v dilemi, se mi pa zdi, da bi to lahko bil upgrade vreden razmisleka.
Samael != Samuel

Groot ::

Kurzweil je izjavil:

Trije tradi se pa meni zdijo sumljivi oz. možno... Lowry v PHI ali MIA... kar se omenja v precej velikih paketih, kar pomeni, da lahko gre Dragič mimogrede v PHI/TOR...

Tole se skorajda zagotovo ne bo zgodilo, saj ima Dragič v pogodbi da lahko zavrne trade. Razen če bi bila opcija da gre v res top contender ekipo, dvomim da bi se Dragič strinjal s kakršnokoli selitvijo.

Ne razumem od kje sploh tolikšna vrednost Collinsa. Dallas je baje ponujal Kleberja, pa so jih gladko zavrnili. Kaj pričakujejo za igralca, kateremu naj poleti itak ne bodo ponudili pogodbe, kot jo zahteva Collins? Upam, da se Dallas ogne tega trada, ni vredno dajati pickov. Sej je kul igralec in vse ampak definitivno pa ni vreden skoraj maxa kot ga zahteva.

"[Haynes] Aaron Gordon has no desire to be traded to a team in a rebuild and is only interested in joining a team that has the potential to make a playoff run, sources said."

Naj bi bili že zelo blizu dogovora z Houstonom, pa naj bi potem ravno zaradi tega vse skupaj padlo v vodo.

Zgodovina sprememb…

Smurf ::

Samael je izjavil:

judoka je izjavil:

Razumem kaj praviš, ampak vsak nekoliko resnejši trade, bo zahteval tudi bolj resen, boleč vložek.
Saj ne, da zdaj vsiljujem karkoli, tudi sam sem v dilemi, se mi pa zdi, da bi to lahko bil upgrade vreden razmisleka.

Tudi jaz bi od vseh igralcev najmanj rad menjal Brunsona, ker je zame perfect 2nd play, hkrati je dovolj mlad, da raste z Doncicem. Za DFSja mi je bolj vseeno (ampak ima tako in tako precej manjso vrednost).

Samael je izjavil:

judoka je izjavil:

Ja sej pravim 50:50 v najboljsem primeru. Brunson mi je simpaticen ze od rookie sezone kot dvojni ncaa prvak in igralec leta. Napreduje vsako sezono
in pomojem bi bil v neki drugi ekipi ze pg1. Ce se le da bi ga obdrzal, enako DFS-ja. Sinergija in naravna rast ekipe se mi zdita podcenjeni lastnosti. Imam se v glavi npr. Golden State.
Fournierja bi se pomoje dalo dobiti za rookie+pick+Johnson in to bi bil cisto dober trade za globino. Prva peterka z zdravim Porzingisom (ki se ni v optimalni formi)je ze zdaj primerljiva z najboljsimi v zadnjih 20 tekmah. Rabijo zboljsat 2 peterko da se Doncic lahko usede za 5 min brez da bi rezultat tankiral. Fournier prinese tudi nekaj playmakinga in ob Brunsonu in THJ-ju je to ze dobra perimeter ekipa.

Za DFSja mi je bolj vseeno (ampak ima tako in tako precej manjso vrednost).

Jah model je na eni najboljsih pogodb v ligi. Starter zu 4 mi/leto.

Zgodovina sprememb…

judoka je izjavil:

Samael je izjavil:

judoka je izjavil:

Ja sej pravim 50:50 v najboljsem primeru. Brunson mi je simpaticen ze od rookie sezone kot dvojni ncaa prvak in igralec leta. Napreduje vsako sezono
in pomojem bi bil v neki drugi ekipi ze pg1. Ce se le da bi ga obdrzal, enako DFS-ja. Sinergija in naravna rast ekipe se mi zdita podcenjeni lastnosti. Imam se v glavi npr. Golden State.
Fournierja bi se pomoje dalo dobiti za rookie+pick+Johnson in to bi bil cisto dober trade za globino. Prva peterka z zdravim Porzingisom (ki se ni v optimalni formi)je ze zdaj primerljiva z najboljsimi v zadnjih 20 tekmah. Rabijo zboljsat 2 peterko da se Doncic lahko usede za 5 min brez da bi rezultat tankiral. Fournier prinese tudi nekaj playmakinga in ob Brunsonu in THJ-ju je to ze dobra perimeter ekipa.

Za DFSja mi je bolj vseeno (ampak ima tako in tako precej manjso vrednost).

Jah model je na eni najboljsih pogodb v ligi. Starter zu 4 mi/leto.

Verjetno imata prav. Mene bi tu skrbel predvsem player option 2021/22, kjer ni garancije, da bi ostal v Dallasu.
Samael != Samuel

Smurf ::

To je res, ampak sem trenutno mnenja, da mu Dallas zelo ustreza in, da je pripravljen ostati tukaj, razen, ce bi mu nekdo ponudil bistveno vec. Ampak, ce ugibam na pamet ,nek pick v round 2. tako in tako nima nekega sila visokega maxa (oz. si ga Dallas komot privosci).

Zdi se mi, da smo se malce izgubili. DFS in Brunson sta drugo leto še vedno na pogodbi. :) Jaz sem govoril o Normanu Powellu :)
Sem namreč še vedno menja, da bi bil to upgrade za ekipo, ampak pride s tveganjem, da izgubiš dva solidna poceni igralca, on pa po koncu sezone spakira.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

"[Haynes] Aaron Gordon has no desire to be traded to a team in a rebuild and is only interested in joining a team that has the potential to make a playoff run, sources said."

Poleg tega naj bi Gordon želel tudi ekipo na "velikem trgu", ker idiot misli, da bo služil bajne denarce s sponzorji. Takšne stvari mi, poleg težav s poškodbami in resnici na ljubo prav nič posebnemu talentu, dajejo vedeti, da se ga je potrebno na veliko izogniti. Očitno se ima za precej boljšega, kot dejansko je.

Že s svojim jokanjem ob porazih na tekmovanjih v zabijanjih mi je postal povsem antipatičen - kot prvo, gre za jebeno tekmovanje v zabijanju, who cares! Kot drugo, idiot ne razume, da je ravno zaradi teh "kontroverznih" porazov mnogo bolj znan, kot če bi enega (ali oba) dejansko zmagal (npr., ali kdo zna uganiti zmagovalca tekmovanja v zabijanju recimo leta 2012? Bonus točke za tistega, ki je zanj sploh vedel, da obstaja...).

Zgodovina sprememb…

sheeshkar je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

Poleg tega naj bi Gordon želel tudi ekipo na "velikem trgu", ker idiot misli, da bo služil bajne denarce s sponzorji. Takšne stvari mi, poleg težav s poškodbami in resnici na ljubo prav nič posebnemu talentu, dajejo vedeti, da se ga je potrebno na veliko izogniti. Očitno se ima za precej boljšega, kot dejansko je.

Že s svojim jokanjem ob porazih na tekmovanjih v zabijanjih mi je postal povsem antipatičen - kot prvo, gre za jebeno tekmovanje v zabijanju, who cares! Kot drugo, idiot ne razume, da je ravno zaradi teh "kontroverznih" porazov mnogo bolj znan, kot če bi enega (ali oba) dejansko zmagal (npr., ali kdo zna uganiti zmagovalca tekmovanja v zabijanju recimo leta 2012? Bonus točke za tistega, ki je zanj sploh vedel, da obstaja...).

Dallas je TOP 10 market v ligi, tako, da tukaj bi morala biti kljukica + ob Doncicu in KP-ju bi dobil več pozornosti kot v nekem Orlandu.

Pa še davčna politika je ugodna v Teksasu :)

Kar se pa tiče jokanja na dunk contest je pa tako.. Jaz bi bil iskreno tudi razjarjen, če bi pripravil takšen šov kot ga je on, nasprotniki pa bi za dva razreda slabšo predstavo dobivali 10ke. In na koncu še zmagali.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Kar se pa tiče jokanja na dunk contest je pa tako.. Jaz bi bil iskreno tudi razjarjen, če bi pripravil takšen šov kot ga je on, nasprotniki pa bi za dva razreda slabšo predstavo dobivali 10ke. In na koncu še zmagali.

Ob prvem porazu je Lavine bil vsaj tako dober kot Gordon in v resnici bi lahko zmagala oba, torej nič kontroverznega, samo odlično tekmovanje. Drugi poraz pa je nekaj najboljšega, kar se mu je lahko zgodilo, ker bo to zagotovo vrhunec njegove kariere in v zgodovino bo zapisan kot "najboljši dunker, ki ni nikoli zmagal". Glede na pomanjkanje talenta in težave s poškodbami bi brez tega (in tudi z zmago na tekmovanju v zabijanju) zagotovo bil mnogo manj znan.

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

Zdi se mi, da smo se malce izgubili. DFS in Brunson sta drugo leto še vedno na pogodbi. :) Jaz sem govoril o Normanu Powellu :)
Sem namreč še vedno menja, da bi bil to upgrade za ekipo, ampak pride s tveganjem, da izgubiš dva solidna poceni igralca, on pa po koncu sezone spakira.

Evo best case scenarij. Recimo da ga dobijo za DFS+Brunson+x in da model dejansko postane starter in izboljsa prvo petorko. Brunsona pa menja Burke, ki je bolj shooting guard kot Pg torej bi
Dallas rabil se dodatnega rezervnega pg-ja plus Burke igra malo v tej sezoni tako da ne vem na cem je on. Skratka globina jim pade, vsaj na prvi vtis in v naslednji FA pridejo z dvema igralcema ki jih je treba podaljsat in to sigurno ne za manj denarja. V kombinaciji z menjavo za Fournierja bi mogoce slo, vsaj za trenutno sezono. Dvomim da bi sli to menjavo delat za rent, bi Dallas rabil neko obljubo da bo NP podaljsal.

Zimonem ::

Najboljše na celi tekmi je bilo da je porzingis celo podtajal. Sem bil zaprepaden.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Sicer pa Luka sploh ni imel lahkega dela, Covington se ga je držal kot klop že na drugi polovici igrišča.

Ne da mi mira... jaz sem 90% prepričan, da pride Drummond v DAL!

... in pa RIP Elgin Baylor!

Kurzweil je izjavil:

Bolš, da pride sedaj pa vidijo ali se obnese, kot naslednjo sezono, ko bi moral podpisati pogodbo na daljši rok.

Zimonem je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Bolš, da pride sedaj pa vidijo ali se obnese, kot naslednjo sezono, ko bi moral podpisati pogodbo na daljši rok.

... ali pa drugače... se obnese in potem noče podaljšat z Dallasom :D

Tud to.. bolš je dobijo gloda ki nori. Pa sorazmeren delež od pogodbe , si trenutno lahko privoščijo. Drugo leto imajo pa še vedno frei cap space. Drugi centri so bolj spomeniki.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Takole bi pa nekako šlo :))

VEN: Porzingis, Powell, Johnson
NOT: Vučevič, Gordon, Fournier

Vučevič ni na tradu iirc. Konec sezone pa fournerjem kaj češ? Klop gret?

Zvezdica27 ::

hu...

če ima LD77 res procent tric, kot pravite, se igri slabo piše. Nor odstotek jasno nakazuje, kaj bomo gledali v prihodnosti. Po svoje je logično, po drugi strani žalostno... včasih je bil en Iverson v celi ligi, zdaj pa sta v vsaki ekipi dva...

avtek ::

Nikol ni prav...

Zvezdica27 je izjavil:

hu...

če ima LD77 res procent tric, kot pravite, se igri slabo piše. Nor odstotek jasno nakazuje, kaj bomo gledali v prihodnosti. Po svoje je logično, po drugi strani žalostno... včasih je bil en Iverson v celi ligi, zdaj pa sta v vsaki ekipi dva...

Zdaj sta pa dva na ekipo, ugotavljaš - Luka pa kaj? Naj pri metu ne bi bil konkurenčen?
Zdi se mi, da kar nekaj sanjaš, fantaziraš, tavaš gor dol ... kot, da si se na košarko ponovno spomnil prav danes. Saj si zadnjih deset al nekaj let vseeno kaj spremljal košarko, al kaj?
Sploh ne vem, kako bi po tvojem Luka, kakršen pač je, moral igrati košarko in še vedno biti uspešen. Izboljšan element, bilo kateri element igre je lahko samo plus, ne pa razlog, da se pada v depresijo.
A se bomo res okoli romantičnih pogledov na košarko iz pred-preteklosti vrteli zdaj naslednjih deset let, ali pa pač uživali ob njegovih vrhunskih predstavah danes?
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Tipični znaki staranja in krize srednjih let - vse v mladosti je bilo pač bistveno boljše, tako tudi košarka.

avtek ::

Se vidi kateri še nismo v teh letih :D

Zvezdica27 ::

Lupčka vsem!

zz
««
38 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914167706 (46385) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759206748 (104057) Samael

Več podobnih tem