» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
39 / 81
»»

RoccoC ::

sheeshkar je izjavil:

Nedasemiveč je izjavil:

"[Haynes] Aaron Gordon has no desire to be traded to a team in a rebuild and is only interested in joining a team that has the potential to make a playoff run, sources said."

Poleg tega naj bi Gordon želel tudi ekipo na "velikem trgu", ker idiot misli, da bo služil bajne denarce s sponzorji. Takšne stvari mi, poleg težav s poškodbami in resnici na ljubo prav nič posebnemu talentu, dajejo vedeti, da se ga je potrebno na veliko izogniti. Očitno se ima za precej boljšega, kot dejansko je.

Že s svojim jokanjem ob porazih na tekmovanjih v zabijanjih mi je postal povsem antipatičen - kot prvo, gre za jebeno tekmovanje v zabijanju, who cares! Kot drugo, idiot ne razume, da je ravno zaradi teh "kontroverznih" porazov mnogo bolj znan, kot če bi enega (ali oba) dejansko zmagal (npr., ali kdo zna uganiti zmagovalca tekmovanja v zabijanju recimo leta 2012? Bonus točke za tistega, ki je zanj sploh vedel, da obstaja...).

Ga tudi NBA ekipe kar visoko rangirajo, ne le on sam - Boston in Houston nudita za njega po 2 picka prve runde.

Kurzweil ::

Poleg nekaterih drugih tekem, danes igra MIA in bi bilo super če zmaga, saj bi šlo to morda lahko na roke tudi DAL, tudi zadnji dve tekmi tega igralnega dne, bi bilo super, če dobita ekipi BKN in PHI, saj sta GSW in POR seveda direktna nasprotnika DAL. Goran Dragič je proti PHX danes vprašljiv oz. je "Game Time Decision".

PHX - MIA
PHI - GSW
BKN - POR

-----

Kar se tradov tiče, me prav zanima kakšen "plot" se kuha... sicer bi verjetno že bil znan kakšen trade.

Samael ::

Samael != Samuel

Danes pa ima DAL tekmo proti MIN, kjer je treba nujno zmagat!

Dallas at Minnesota:
DAL - Willie Cauley-Stein (protocol) will not play.
MIN - D'Angelo Russell (leg) will not play.
MIN - Malik Beasley (suspension) will not play.
MIN - Jordan McLaughlin (protocol) questionable.

-----

Od tradov pa še vedno nič... :8)

Zmaga DAL, kar je super in nujno, Luka ni bil razpoložen, kar se seveda zgodi.. tu ni nobenega problema.... bolj moti dejstvo, da je spet igral užaljeno primadono, in za to dobil že 9 tehnični letos, pa to vse po nepotrebnem. Na tem bo moral Luka oz. DAL delat, ker tole je res otročje in neprimerno tem nivoju in njegovem statusu... tolažim se, da je še mlad, ampak predolgo sem gledal njegovega očeta, da bi verjel, da gre za mladost... tega temperamenta in izpadov sem se nagledal že pri njegovem fotru. Škoda bi bila, da se ga še bolj prime sloves oz. naziv "whining kid/boy", kar se tako že vedno pogosteje opaža, pač malce profesionalizma se bo moral naučiti, po eni strani, ko mu gre ga je fino gledat, celega nasmejanega in razposajenega, ko pa mu ne gre, pa je res mučno gledat ta njegov jokasto-histerično-ciničen izraz. Res upam, da to v prihodnost spremeni, ker mi gre na živce, objektivno pri vseh igralcih, v vseh športih.

Zanimivo, da je ORL premagal PHX, pri čemer je tekmo odločil Fournier, ki je bil morda dodatno motiviran, v tem času trade deadline-a. Torej kar se tradov tiče, se bo danes zgodilo, kar se ima namen, evo en trade, naj bo, če je bil že ravno član DAL v lanski sezoni:

BREAKING TRADE: Kings traded Cory Joseph & 2 2nd round picks to Detroit for Delon Wright.
Wright in 2020-21: 10.4 PPG, 5.0 APG, 4.6 RPG, 29 MPG

The Chicago Bulls have agreed to acquire Nikola Vucevic and Al-Farouq Aminu from the Orlando Magic for Wendell Carter Jr., Otto Porter and two first round picks.

Vir.
Samael != Samuel

JA23 ::

Orlando razprodaja. Še Furnierja so tradal v Boston za 2 second round picka.
Kam bo šel še Gordon?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: JA23 ()

Samael je izjavil:

The Chicago Bulls have agreed to acquire Nikola Vucevic and Al-Farouq Aminu from the Orlando Magic for Wendell Carter Jr., Otto Porter and two first round picks.

Vir.

Waw, tole pa je presenečenje... Orlando gre očitno v rebuild... Vučević bi bil za DAL super... Chicago pa zna dati od sebe sedaj Laurija Markkanena. Odhaja tudi Fournier, kot je že nekdo pred mano.

Na kratko do sedaj še:

- Bjelica odhaja v MIA, kjer se bosta lahko po domače pogovarjala z Dragićem
- Danny Green bi znal iti v GSW
- George Hill gre v PHI, OKH dobi Tonyja Bradleya in Austina Riversa + 2 izbora v 2. krogu, v NYK se seli Terrence Ferguson
- Norman Powell iz TOR odhaja v POR... v nasprotno smer gresta Gary Trent in Rodney Hood
- McGee je šel v DEN
- Aaron Gordon v DEN

Evo deadline gre prakitčno h koncu... od večjih tradov je verjetno pričakovat samo še, kako se bo odvil trade z Lowryjem...

BREAKING: The Atlanta Hawks have traded Rajon Rondo to the Los Angeles Clippers for Lou Williams, two second-round picks, and cash.

JJ REDICK V DALLASU!

The New Orleans Pelicans have traded J.J. Redick to the Dallas Mavericks.
The San Antonio Spurs have also traded Trey Lyles to Dallas.

Zimonem ::

Ne morejo brez JJ :). Ampak ok cel deal je bolj ... Johnson za redicka in še enega grelca klopi. Nič posebnega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Jop, gre JJ Barea... pride JJ Redick... bi se dalo pa krajšat tudi Jamesa Johnsona v JJ :D

----

The Cleveland Cavaliers and Andre Drummond will work on a buyout.

V MIAMI ODHAJA VICTOR OLADIPO!

The Houston Rockets have traded Victor Oladipo to the Miami Heat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Oladipo je še vedno kripl bataljon?

nerro32 ::

V tem trenutku ni še nikjer uradno, da je Redick v Dallasu.

V zameno za Oladipa iz Miamija odhajata Bradley in Olynyk, poleg prilagajo še en pick swap.

Woj tudi pravi, da naj bi Lowry ostal, kar je manjše presenečenje.

Ja ravno se pobira... če ne bo spet kakih poškodb, je dober deal, drugače pa se hitro lako izkaže obratno... glede na vse v preteklosti, bi rekel, da zelo zelo riskanten deal! Če pa sfukcionira zadeva, pa je tip dober deal, nekak sede v koncept MIA, kjer nihče ni ono sebično šuter-šuter, ampak vsi zmorejo igrati še obrambo, ekipno... bo čas pokazal, hitro se lahko pokaže tudi za slab deal.

Ima Oladipo 21M$ pogodbo, ki pa mu poteče konec sezone, torej ko potegnemo črto, kar dober deal... če ne bo šlo... ne podaljšajo, če se izkaže, da bo zdržal do konca sezone, bo dodana vrednost sigurno... ne bi blo slabo, če bi DAL tudi šel v kaj takšnega, torej če je salary cap in če ni dolgoročna pogodba, nimaš praktično veliko za izgubit, lahko samo orgomno pridobiš, teh 21M$ pa ne bo bolelo nobenega, ker vemo, kako se financirajo NBA moštva.

+

The Boston Celtics have traded Daniel Theis to the Chicago Bulls for newly acquired Mo Wagner.

// zgleda se je CHI odločil, da Lavinu doda zelo solidno visoko/centersko linijo, torej Vučević, Markkanen, Theiss...

The Golden State Warriors have traded Marquese Chriss to the Spurs.

Natančneje, naj bi dobili Redicka in nekega Lylesa, dali pa Johnsona, Iwunda in 2nd pick.
Samael != Samuel

Theis če se prav spomnim zna biti prav nadležen v obrambi?

Samael je izjavil:

Natančneje, naj bi dobili Redicka in nekega Lylesa, dali pa Johnsona, Iwunda in 2nd pick.

Item je bil twit da gre za enostransko pogodbo.

Zgodovina sprememb…

Jaz pa zdaj berem, da poleg JJ Redicka prihaja še italijanski reprezentant Nicolo Melli.... jop in kot je Samael omenil, tudi Lyles iz SAS...

eric_cartman ::

Kurzweil je izjavil:

Jaz pa zdaj berem, da poleg JJ Redicka prihaja še italijanski reprezentant Nicolo Melli.... jop in kot je Samael omenil, tudi Lyles iz SAS...

Očitno samo Melli in Reddick.

Lyles-a je Shams Charania brisal twitt. Verjetno so si premislili sredi trade-a.

Mellija ne poznam.. JJ Reddick pa se je že špekuliralo, da bo prišel..

Oladipo za drobižek v Miami, ampak je tako ali tako želel tja..

Če je zdaj to to, niso izgubili nič pomembnega, dodali pa dva strelca do konca sezone, ane?
Samael != Samuel

nerro32 ::

Ja, zdaj bojda še Melli in brez Lylesa iz SAS.
Zakaj bi pa Boston menjal Theisa za Wagnerja pa nimam pojma. Theis je soliden igralec, zna zadeti tudi za tri, edini problem je, da je (pre)nizek za centra. Kolikor (malo) sem spremljal Wagnerja, bi rekel, da je Mo slabši v obrambi, ima slabši odstotek meta za 3 (čeprav se mi zdi, da so pred draftom hvalili ravno njegov met za 3 točke), v glavnem nobene prednosti napram Theisu, razen dodatnih 7cm v višino.

LaMarcus Aldridge se dogovarja za buyout.

EDIT: V zameno za Redicka in Mellija Dallas izgubil Johnsona, Iwunduja in 2nd round pick. Kr kul.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nerro32 ()

Samael je izjavil:

Če je zdaj to to, niso izgubili nič pomembnega, dodali pa dva strelca do konca sezone, ane?

Bolj tako tako strelca. JJ se ni znašel v no. Pa starost ga daje. Če bo malo tistega kar je bil v Phili, je pa naročen za Luko.

Nicolo Melli je dober addition, ga poznam če celotno kariero... je večino časa igral zelo pomembne vloge v evroligaških klubih, če bi ga moral na hitro opisat... tip ja kar fighter, zna igrati obrambo, v skoku je dober, zna tudi pasti v serijo trojk, kar je seveda fino za raztegovat obrambo, če se po domače izrazim, dejansko dober deal, če bo padel v sistem DAL, kar bi moral. JJ Redicka poznamo vsi, dober šuter, zna obdržat hladno glavo, kar je velikokrat problem pri DAL, sploh, ko ni v igri Luke,... sposoben je tudi odvodit kakšen napad, kar se nanaša na taisto dejstvo... dejansko sta JJ Redick in Melli dober deal!

Melija v NBA nisem videl. Zna bit druga reč kot v Evroligi, kjer je imel briljantne igre.

@Zimonem, sicer se Melli zadnje obdobje pri NOP ni najbolje znašel, ampak sicer gre v kontekst DAL, bi ga znal Luka dobro uporabit, sem mnenja, da bo slab... za razliko od številnih igralcev na položaju 3-4, ki jih ima DAL, je Meli sposoben igrati tudi obrambo in biti močan v skoku, zapirati,...

----

!
BREAKING: Andre Drummond & LaMarcus Aldridge have both been BOUGHT OUT by their respective teams.

Lovry pa poleti fa.

Jop, Lowry je ostal v TOR, vodstvo franšize ni bilo zadovoljno s ponudbami, tudi on pajac od Draka bo vesel, da ostaja do konca sezone v TOR...

---

The Orlando Magic have waived Jeff Teague, who was acquired from Boston in deal for Evan Fournier.

V tem kontekstu je treba dodati, da je verjetno na pending mode za trade tudi Terrence Ross, ki vidim, da se pisano odziva glede na rebuild Orlanda oz. verjetno samo čaka, kam bo tudi on tradan... F5 on fire :)):D

Nedasemiveč ::

Donnie kot ponavadi ni zmogel kaj boljšega od Reddicka in Mellija. Sicer nič ne izgubijo s tem tradeom, razen drugega picka (kjer bi sicer lahko pobrali kaksnega Garzo ipd.) pa vseeno..

Sam sem upal na Fournierja pa vodstvo Dallasa očitno ni znalo pripraviti primerne ponudbe.

Zgodovina sprememb…

Nedasemiveč je izjavil:

Donnie kot ponavadi ni zmogel kaj boljšega od Reddicka in Mellija. Sicer nič ne izgubijo s tem tradeom, razen drugega picka (kjer bi sicer lahko pobrali kaksnega Garzo ipd.) pa vseeno..

Za Garzo imam občutek, da bo 1st round pick... podobno se mi zdi za Petruševa!

Rick bo mogoče dal JJr kaj šanse če bo zadeval, Meli bo pa pomoje bolj smetar. So šli pa procenti za 3 pike in tak letos v trapaste procente.

Sicer je težko pametovati, ker pač navadna raja ne vidi ponudb pa vseeno se mi zdi, da bi lahko bolje izpeljali ta trade. Imajo Powella, DFS/Kleber ali Brunsona s katerim bojo morali itak razrešiti situacijo, ker pač bo zahteval previsoko plačo naslednje poletje, da bi lahko bil v ekipi. Škoda, da niso pripravili podobne ponudbe za Vučevića denimo (+ Brunson&Picks).

Mimogrede, so sporočili, da bo Lebron James out še minimalno 4-6 tednov... glede na vse, kar se dogaja pri LAL, bi ob dobrem obdobju DAL, lahko slednji na lestvici naredil swap z LAL.... oz. če bo še precej smole pri LAL, lahko pride že v 1. rundi playoffa do tega, da bo LAL igral z LAC, UTA...

...prva tekma danes bo MIA-POR, kar bi bilo super fino tako za MIA, še bolj pa za DAL, da MIA zmaga, to mogoče danes celo pogledam.

Nedasemiveč je izjavil:

Sicer je težko pametovati, ker pač navadna raja ne vidi ponudb pa vseeno se mi zdi, da bi lahko bolje izpeljali ta trade. Imajo Powella, DFS/Kleber ali Brunsona s katerim bojo morali itak razrešiti situacijo, ker pač bo zahteval previsoko plačo naslednje poletje, da bi lahko bil v ekipi. Škoda, da niso pripravili podobne ponudbe za Vučevića denimo (+ Brunson&Picks).

To je VELIKA škoda! Kar ORL se je itak na vsak način hotel znebit vseh starejših igralcev... pa še koga bi se lahko znebil, kot si že omenil. Tu tudi jaz vidim zapravljeno priložnost.

Nekaj pa je zanimivo, da od vseh teh kalkulacij, nabijanj, govoric, namigovanj, želja.. se na koncu ni zgodilo skoraj nič, ena redkih, če ne celo edina stvar, katero smo večkrat zasledili, je bila, da Redick prihaja v DAL, kaj več pa morem že pošteno pomislit, pa je bilo variacij cel kup, pa vse mimo :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Brunson je še edini play, ki ga Dallas ima. Pa niti ni slab.bo potegnil nekaj več kot je bil izbran na draftu. Ampak če ne pripeljejo kaj ekstremno dobrega je še vedno solidna izbira. Konec sezone imajo itak še thj in richa za podpisat. Ampak trenutno ekipa nekako deluje.

Zgodovina sprememb…

Zimonem je izjavil:

Brunson je še edini play, ki ga Dallas ima. Pa niti ni slab.bo potegnil nekaj več kot je bil izbran na draftu. Ampak če ne pripeljejo kaj ekstremno dobrega je še vedno solidna izbira. Konec sezone imajo itak še thj in richa za podpisat. Ampak trenutno ekipa nekako deluje.

Brunson je res kul in Dallas bi ob njegovem tradu moral pripeljati neko res poceni menjavo. Vseeno dvomim, da bo on naslednje poletje podaljšal in tu morajo pričeti iskati rešitev. Če pa bo imel željo po podpisu pogodbe naprimer 2/3 leta za vse skupaj 20-30$ milijonov potem pa go for it obviously.

Več kot 15m mislim,da mu ne bo dal nihče(vseeno je imel poškodbo in igra mu niha). Potem pa še kako se sam vidi v klubu. Ker bo še vedno rfa.

Zgodovina sprememb…

Tole res zgleda zabavno:

1. Houston Rockets traded James Harden and in return, got Jarrett Allen, Caris LeVert and more.
2. They then moved Allen & LeVert for Victor Oladipo.
3. Rockets traded Oladipo for Avery Bradley, Kelly Olynyk & a pick swap.

Vprašanje, kaj bo z Brooklynom. Kup zvezdniškega športa z precej težkimi osebnostmi. Po prvi rundi playoffa znajo biti razmontirani.

Zimonem je izjavil:

Vprašanje, kaj bo z Brooklynom. Kup zvezdniškega športa z precej težkimi osebnostmi. Po prvi rundi playoffa znajo biti razmontirani.

Lahko gre v obe smeri ja, ampak zaenkrat se zdi, da ni tako hudo, kot bi lahko bilo... jaz mislim, da bodo zelo nevarni in bodo tudi daleč prišli, če bodo seveda zdravi... Irving bo verjetno imel "zdravo glavo", če predpostavljam, da se bo sedaj malce bolj umiril, ko je dobil otroka, Durant se zna pozdravit do takrat do te mere, da bo spet 80% tistega, kar je bil pred poškodbo,... Harden se je tudi solidno prilagodil,... tistih pravih budal ni, že res, da gre za več superstarjev, ampak prav kritičen v smislu razdora ekipa, se mi zdi da ni nihče... imajo pa potem tu seveda še Harrisa, ki je sedaj še toliko bolj nevaren, ko se obrambe vesijo na Irvinga, Duranta, Hardna,... največje vprašanje je, kako bosta Jordan in Griffin oddelala svoje oz. zmožna igrati na visokem nivoju in biti neka dodana vrednost pod košem. Jaz vidim BKN nekje v polfinalu/finalu vzhoda... dejansko je možno, da se MIA in BKN srečata v prvi rundi... če bo BKN še imel malce smole s poškodbami, MIA pa igral v ritmu, v katerem je zadnje čase. Če se vse poklopi pa so lahko mirno contenderji za naslov, malo je ekip, v katerih je toliko "if stavkov", kot jih je pri BKN... če se vrnem na začetek tega nakladanja, dejansko lahko gre radikalno v obe smeri...

Kaj pa vem , Irving in Blake sta obadva mentalno poškodovana. Tukaj kaj dosti ne moreš naredit. KD spet ni najlažji karakter(pa še poškodba). Ok Harden je skuliran dokler so nage babe okrog ampak on je prišel po prstan. Če se v Brooklynu zakuha, bo počilo, da bo naslednje leto na razprodaji.

Ob teh tradih mi pa ni povsem jasno, od kje taka zainteresiranosti za picke.

Zgodovina sprememb…

@Zimonen, ja vse je mogoče... ni pa malo takih, ki že primerjajo tole s tisto ekipo iz leta mislim da 2014/15, ko so šli v all-in v ekipo Deron Williams, Paul Pierce, Jason Terry, Andrei Kirilenko, Joe Johnson, Kevin Garnett... tisto se je klavrno končalo... s tem, da so tako kot sedaj, dali res vse od sebe... vse mlade, vse picke... future za 5-6 let, kot običajno traja ta ciklus, da spet na novo vzpostaviš franšizo, tako da če sedaj v sezoni ali dveh ne bo šlo in ne bo rezultatov, bo sledilo kaj takega, ker so pa seveda tudi vsi ti nosilci, podobno kot takrat, že pošteno v letih in bo BKN ob morebitnem neuspehu naredil popln sell-out kot danes Orlando... če še enkrat uporabim isti izraz, šlo so na all-in, kjer seveda šteje samo rezultat, tudi pritisk na slednjega zna narediti svoje...

----

Saga continues...

The Oklahoma City Thunder have waived Meyers Leonard.

Zadnje tekme Dallasa nisem gledal, sem pa prejšnji, KP 4 asistence. Kar mi je bilo že zadnjič všeč. Ne drži žoge potem mu jo pa dobesedno iz roke vzame kak branilec. Je šlo tokrat na podobno vižo??

Smurf ::

Nedasemiveč je izjavil:

Mavericki za Vucevica niso imeli kaj ponuditi. Brunson + first pick iz 2025 ali kaj ze imajo, bi bilo premalo.

Je še buy out opcija pa naslednje leto razpustit ekipo....

Prva tekma danes pa MIA-POR, kot sem že prej napisal, bi bilo fino, za MIA in DAL, da zmaga MIA, je pa videt, da se po CJ McCollumu, vrača tudi Jusuf Nurkić, za katerega sem vesel, da je spet nazaj in upam, da nekak končno ne bo spet imel težave s poškodbami, čeprav je to zelo malo verjetno... možakar je imel težave s poškodbami v Laškem, potem pri Cedeviti (ZG) in jih ima konstantno tudi v NBA... res škoda, tip je žival, direkt za NBA, bi si upal trdit, da če bi bil zdrav, da bi bil med top centri lige NBA. Sicer nima to prav veliko veze, se spomnim še iz časov mladincev, ko je mel tip po 40 točk, 20 skokov in večkrat blizu 10 blokad na tekmo... njegov foter pa je tako persona za posnet film, kakšne zgodbe vse je to imel na lagru :D

DAILY INJURY REPORT:

Portland at Miami:
POR - Jusuf Nurkic (wrist) expected to play.
POR - Zach Collins (ankle) will not play.
MIA - Jimmy Butler (illness) questionable.
MIA - Goran Dragic (back) questionable.
MIA - Gabe Vincent (knee) probable.
MIA - KZ Okpala (protocol) will not play.
MIA - Udonis Haslem (protocol) will not play.

Badwolff ::

Nurk baje pride nazaj v petek

Zvezdica27 ::

oooo... Miami in DAllas sta se okrepila. Clippersi tud (Williams je bil meni sicer simpatičen)... Dobro, dobro. MIami mislim da je zmagovalec teh presotopov zanekrat.

zz

RoccoC ::

Se ne strinjam, zmagovalci so IMO Denver (Gordon), Chicago (Vučević) in Portland (Powell). Za Miami ne vem kaj bo prinesel Oladipo (zadnje leto ni pravi, poškodbe) in če bo res upgrade glede na Olynika, ok, mogoče tudi Bjelica kaj pokaže. Rondo za Sweet Loua pa ne vem če je kakšen upgrade, res pa se rabli playa.

Evo sem dejansko pogledal tekmo MIA - POR... dejansko se je še dobro držal MIA, glede na to, da so bili poškodovani 4 igralci, med njimi tudi Dragič in Butler, manjkali so še 4 igralci, ki so bili tradani, s tem da seveda Oladipo in Bjelica še nista igrala. V začetni postavi MIA sta tako bila celo Trevor Ariza in Gabe Vincent... v rotaciji MIA pa je bilo tako samo 9 igralcev, med katerimi so tudi igralci, kot so Vincent, Achiuwa, Iguodala, Strus,... pri POR je manjkal samo Jusuf Nurkić, ki pa bo igral še na današnji B2B tekmi, ko bo POR igral proti izpraznjenem Orlandu.

Zanimivo je, da je MIA obrambno ena boljših ekip v ligi in je včeraj igrala slabo obrambo, kjer se seveda pozna tudi mala rotacija... so pa zato odigrali napadalno eno boljših tekem sezone, pri čemer je bil odličen Herro in kar se letos redko zgodi, zelo soliden tudi Kendrick Nunn, Adebayo je bil odličen, v napadu je naredil svoje, od tega je najmanj 6-7 odlično zabil, vse od alley-upov, put-backov, posterjev, ni da ni,... dober je seveda tudi iz pol-razdalje, kar je seveda nadgradil v zadnjem letu, dobro izvaja proste mete, najbolj pa je veselje gledat te blokade, sploh tista, ko je žogo v zraku prijel, ko večina seveda samo blokira.

V prvem polčasu so naravnost odlično ustavili Lillarda, se je pa na drugi strani odprlo CJ McCollumu, ki je že v prvi četrtini dal 21 točk, ja hitro se je po poškodbi vrnil v odlično formo. V drugem polčasu pa ravno obratno, CJ McCollum ustavljen in se je rahlo odprlo Lillardu, ki je na koncu tudi odločil tekmo s tremi prostimi meti, ko ga je pri zadnjem metu na tekmi za tri točke fauliral Ariza, za nekdaj odličnega defenderja in tako izkušenega igralca, morda poteza, ki si je ne bi smel privoščit. Torej na kratko, MIA je imel celo s tako ozko rotacijo gladko priložnost za zmago in škoda da je ni pobral, kar bi seveda sedlo tudi Dallasu. Kriminalno slabo pa je MIA zapiral raketo, mislim, da je samo Kanter imel 8 napadalnih skokov!

Kompleten MIA bo z Oladipom zelo neugodna ekipa, upajmo, da se ujame v sistem tudi Bjelica, ki v zadnjem obdobju vendarle ni bil v neki blazni formi.

---

Zanimivo, da se je PHI še relativno precej mučil s temi povsem osiromašenimi Lakersi.

Zvezdica27 ::

lp,

meni se zdi vrhunsko, da so (namesto Olynika) dobili Oladipa, ki je All-NBA igralec (in še obrambni car ob tem, da dosega točke). Sicer ga v detajle ne poznam, samo tole bo za MIA samo še plus. Bjelica pa je sam še bonus, mičkn je po statih padel, sam ... upajmo da bo.

Rondo v LAC bo sam še smetanca na torti, ko bosta v PO LAL vs LAC igrala, meni je tip zelo spodoben play.

D
««
39 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914167703 (46382) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759206746 (104055) Samael

Več podobnih tem