Forum » Šport » NBA sezona 2020-2021
NBA sezona 2020-2021
Temo vidijo: vsi
Kurzweil ::
BREAKING: Shawn Bradley has announced he was recently struck from behind by a car while riding his bicycle near his home in St. George, Utah and suffered a traumatic spinal cord injury that left him paralyzed.
BREAKING: The Oklahoma City Thunder have traded Trevor Ariza to the Miami Heat for Meyers Leonard and a 2027 second-round pick.
... bo moral zdej Meyers Leonard igrat Call of Duty na drugem serverju... v Miami pa najbolj tradan igralec v zgodovini lige NBA, in sicer Trevor Ariza. Če vidim v tem kaj dobrega, razen dejstva, da so ga očitno "nagnali" po tistem o čemer smo že govorili oz. je vse skupaj dobilo svoj epilog v tem tradu, pa MIA pridobi drugo leto pri salary capu Miami 11M$... Ariza ima samo 1yr contract, kar seveda pomeni, da mu konec sezone poteče, Leonard pa še drugo sezono.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Dodano: Meyers Leonard pa naj sploh ne bi odigral nobene tekme za OKH, ampak je bojda že skoraj finiširan deal z eno drugi ekipo, katere del deala je... do konca prestopnega roka še 7 dni... let us see...
Smurf ::
Danes vrhunska igra Lukata, sta pa obe strani igrali kot, da je playoff. Npr. Luka: 43min, PG: 41 min, Kawhi: 37min
Tole me je tudi nasmejalo (Lukatovo flirtanje s sodnico xD): https://streamable.com/ybh3te
Tole me je tudi nasmejalo (Lukatovo flirtanje s sodnico xD): https://streamable.com/ybh3te
judoka ::
Ce se prav spomnim sta PG in Kawhi igrala PO minute tudi na prejsnji tekmi. Ocitno so se prilagodili.
Drugace pa dobra obramba, tudi slabsi suterski dan KP-ja in Brunsona ni bil ovira.
Drugace pa dobra obramba, tudi slabsi suterski dan KP-ja in Brunsona ni bil ovira.
bambam20 ::
Pogledal sem zgolj povzetek na yt-bu in občutek je res takšen, da so na pbeh straneh zaigrali precej zavzeto v obrambi.
Zvezdica27 ::
ja, kaki "derbiji" so OK tekme. Jaz sem pol pogledal Knicks-Nets celo in je bila fina, napeta tekma, na koncu se je en tip hotel stepsti z Netsi po nečem, kar je sam zajebal v akciji za podaljšek. PO moment. Irving je car, mamicu mu, kako je dober... tudi Harden je popolnoma zaživel v NY, torej v Brooklynu.
Zdaj ne vem ali so imeli že prej derbi ko so bli še New Jersey, sam zdaj ko je to NYC derbi, je blo to kar oreng (četudi obramba še ni bila top, je pa bila popolnoma spodobna. Spike je bil tam in je že norel. Če bi bila tu polna dvorana... uf.
zz
Zdaj ne vem ali so imeli že prej derbi ko so bli še New Jersey, sam zdaj ko je to NYC derbi, je blo to kar oreng (četudi obramba še ni bila top, je pa bila popolnoma spodobna. Spike je bil tam in je že norel. Če bi bila tu polna dvorana... uf.
zz
arnecan1 ::
Danes vrhunska igra Lukata, sta pa obe strani igrali kot, da je playoff. Npr. Luka: 43min, PG: 41 min, Kawhi: 37min
Še en video.
IL_DIAVOLO ::
Ja lukci, babe vejo kdaj nakladas :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Vlatko "Nikola Jokić" Čančar:
https://streamable.com/z1dd9q
Uuuuu. Tole je pa res huda no look podaja. Vsaka mu čast. Tega pa nisem pričakoval od čančarja, ki deluje načeloma zelo trdo.
Na današnji dan, 19. marca 1995 je pred 26-imi leti zgolj z dvema besedama I M Back napovedal vrnitev Michael Jordan, ki je povzročil masovno histerijo in zasvojenost svetovnih razsežnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Ni blo časa nič spremljat zadnje dni... vidim, da je DAL izgubil tekmo s POR, upam, da dobijo vsaj drugo, ker so dejansko eni od direktnih tekmecev na zahodu, če ima DAL namen sanjat o čem več kot play-inu, ali kot postavljena ekipa, ali 9-10. izzivalec... CJ McCollum pa vidim, da jim je dal po vrnitvi kar instantly pit tinte.
Gledam pa, da odkar je v ATL prišel Nate McMillan, so slednji še brez poraza, torej v seriji 8-0.
Gledam pa, da odkar je v ATL prišel Nate McMillan, so slednji še brez poraza, torej v seriji 8-0.
u, ja, lepo si ga je zvil, kot se je držal si je več kot samo gleženj polomil, to je ful bolj zapleteno, ampak nič kar en mesec, dva meseca ne bi poravila. Saj je odkorakal ven sam. Sam da ni kaka kost, za PO bo kot nov.
zz
zz
Do konca trade deadlina še samo 4 dni, pa se praktično ni zgodilo še nič... zna biti, da nas čaka huge blast novic enkrat sredi tedna...
Sicer pa po super humanem času, igrata od 18:00 MIA in IND, če je kdo spregledal... tudi na Arena Sport...
Sicer pa po super humanem času, igrata od 18:00 MIA in IND, če je kdo spregledal... tudi na Arena Sport...
hunter01 ::
LeBron James Diagnosed With High Ankle Sprain, Out Indefinitely
Torej vsaj 1 mesec brez Jamesa in Davisa?
Sedaj v enem mesecu kar nekaj težkih za njih - Phoenix, Philadelphia, Mulwaukee, Miami,Brooklyn, 2x Utah, Clippers, Boston. Če se jima še malo poškodbi zavlečeta lahko še na 2x Dallas računamo.
Uff - tole bo pa zanimivo kje bodo na lestvici pristali, kaj bo ekipa izvlekla v času njune odsotnosti.
eric_cartman ::
Luka.
Pohvala tudi JRichu, ki se vse bolj kaže kot #2 player.
Ostalo že znano (nekonsistenčni igralci).
Pohvala tudi JRichu, ki se vse bolj kaže kot #2 player.
Ostalo že znano (nekonsistenčni igralci).
Žal nisem mogel gledat te tekme, ampak očitno je bil v svojem svetu Luka... trojke 8/9... v samo treh četrtinah... verjetno, če bi igral še zadnjo, bi spet padel kakšen rekord, ampak je seveda vsekakor prav, da se ga da počivat takoj, ko je mogoče. Nisem gledal tekme, a je bil DAL v obrambi tudi tako dober? Ker zadnjih 6 tekem je bil Lillard nenormalno dober, ob povratku je dobro zaigral tudi CJ McCallum, zdej pa oba skupaj zgolj 31 točk. Sem zelo vesel zmage, ko pa vidiš to razliko pa ne da mira tista prva tekma, ki bi bila zlata vredna, če bi jo DAL tudi dobil...
----
LaMelo Ball is expected to miss the rest of the season with a fractured right wrist, a source told Adrian Wojnarowski.
----
LaMelo Ball is expected to miss the rest of the season with a fractured right wrist, a source told Adrian Wojnarowski.
heh... jaz sem pogledal samo highlightse in nisem navdušen - LD77 je driblal, soliral, trica. Ali pa prodor, zaletavanje, brez obrambe, koš. V highlightish samo 2x poda. Ekipa pri miru, teće noben, vse kar delajo je, da mu ven povlečejo igralce (obrambi pa je tud vseeeno in sam gledajo), žoga ne kroži... Ne vem, ko bo PO bo tole žalost.
@Kurzweil Portland ni imel svojega dneva (nic jim ni slo notri), hkrati pa je Dallasu (z Lukatom na celo) precej slo notri.
@Zvezdica27 Haha, Luka je metal 13/18 (se mi zdi) od tega trojke 8/9 v 30minutah in ti nisi navdusen :). O. K.
@Zvezdica27 Haha, Luka je metal 13/18 (se mi zdi) od tega trojke 8/9 v 30minutah in ti nisi navdusen :). O. K.
Smurf: bova videla v PO. Jaz na splošno izjemno cenim igro, v vseh športih. In kako LD77 meče ali pik da me v bistvu niti ne zanima, saj igre nisem videl (opozarjam, pogledal le highlightse), zgolj velike sposobnosti posameznika.
zz
zz
Tole sem ukradel iz FB strani Košarka NBA Slovenija, gre pa namreč za statistiko Luke Dončiča po mesecih:
- december (4 tekme): 23,8 točk (43% met, 9,5% za 3), 5,8 skokov, 6,3 podaje
- januar (15 tekem): 28,3 točke (47,5% met, 33% za 3), 10,1 skoka, 10,3 podaje
- februar (12 tekem): 30,3 točke (48,6% met, 43,5% za 3) 7,1 skoka, 8,3 podaje
- marec (7 tekem): 31,1 točka (52,3% met, 43,2% za 3) 8,4 skokov, 10,1 podaja
------
...ko smo že ravno pri statistiki, takole je izgledala slednja pri Lillardu preteklih 6 tekem, torej brez te današnje:
------
Razpored Dallasa; Razpored je napisan po ameriško, torej domačin na prvem mestu, isto velja tudi za datume. Torej Dallas čaka precej lažji razpored v naslednjih dobrih 2 tednih, med njimi pa tudi dvakrat B2B tekme
24. marec: Dallas - Minesotta
26. marec: Indiana - Dallas
27. marec: Dallas - New Orleans
29. marec: Dallas - Oklahoma
31. marec: Dallas - Boston
02. april: Dallas - New York
03. april: Dallas - Washington
05. april: Utah - Dallas
07. april: Dallas - Houston
08. april: Milwaukee - Dallas
...
------
Imam nek občutek, da je Drummond blizu Dallasa, kar pa seveda ne pomeni, da si ga tudi blazno želim.
- december (4 tekme): 23,8 točk (43% met, 9,5% za 3), 5,8 skokov, 6,3 podaje
- januar (15 tekem): 28,3 točke (47,5% met, 33% za 3), 10,1 skoka, 10,3 podaje
- februar (12 tekem): 30,3 točke (48,6% met, 43,5% za 3) 7,1 skoka, 8,3 podaje
- marec (7 tekem): 31,1 točka (52,3% met, 43,2% za 3) 8,4 skokov, 10,1 podaja
------
...ko smo že ravno pri statistiki, takole je izgledala slednja pri Lillardu preteklih 6 tekem, torej brez te današnje:
"Damian Lillard is averaging 37.2 PPG on 51 FG%, 43 3P%, 96 FT% shooting splits over the last 6 games."
------
Razpored Dallasa; Razpored je napisan po ameriško, torej domačin na prvem mestu, isto velja tudi za datume. Torej Dallas čaka precej lažji razpored v naslednjih dobrih 2 tednih, med njimi pa tudi dvakrat B2B tekme
24. marec: Dallas - Minesotta
26. marec: Indiana - Dallas
27. marec: Dallas - New Orleans
29. marec: Dallas - Oklahoma
31. marec: Dallas - Boston
02. april: Dallas - New York
03. april: Dallas - Washington
05. april: Utah - Dallas
07. april: Dallas - Houston
08. april: Milwaukee - Dallas
...
------
Imam nek občutek, da je Drummond blizu Dallasa, kar pa seveda ne pomeni, da si ga tudi blazno želim.
GupeM ::
Zvezdica27 je izjavil:
Smurf: bova videla v PO. Jaz na splošno izjemno cenim igro, v vseh športih. In kako LD77 meče ali pik da me v bistvu niti ne zanima, saj igre nisem videl (opozarjam, pogledal le highlightse), zgolj velike sposobnosti posameznika.
zz
Ne vidim kako bo igra v PO vplivala na oceno igre danes.
RoccoC ::
Še naprej nabija folk (no vsaj Zvezdica, serie A navdušenec) kako Luka dosega točke samo zato, ker ni obrambe pred PO. Na lanskoletni PO so seveda že pozabili.
Jah, glede SerieA sem že skeptičen, ker so v vseh evropskjih ligah vsi izpadli. Tega res nisem pričakoval. Zdaj pa ne vem ali je liga prelahka (po moje ni) ali pretežka in so vsi utrujeni, ker morajo na polno proti Veroni, Sassuolu igrati, recimo, vedno (to trdi kolega, športni novinar). Pol ti pa Benevento Juve sesuje ;)
Vseeno mi je, kaj si misite, dol mi visi za teh 37 pik, kot za LD77, kot Dončiću za vas/nas, saj je plačan težke milijone za to. Jaz si želim dober basket - to bom dobil šele v PO - ker uživam v taktiki, psihologiji posameznikov in ekipe, boju... tega tu ni in tud če spustijo Gamepass še za 50% ga pač ne kupim.
In gotovo sem za drese zagonil več keša kot marsikdo tu, torej je moj "soprispevek" ligi dovoljšen, da lahko pametujem kakor hočem. Dobr od Dončiča še nimam, sam ga niti zanalašč ne bom mel, rajš mam fakin Macuro iz reprezentance.
Eno so točke posameznika, ampak ligo in tekme zmaguje ekipa. There is no I in TEAM.
Meni pač manjka, recimo na eurobasketu, ko je gogi omagal, ko je jebeni blažič šel tiste proste mete na koncu izvajat in se je režal kot otrok ko je šetal metat. Takoj sem vedel, da bo zadel in bomo zmagali. Tega pri Dallas ni, niti pri drugih ekipah. Se pa vidi, kje to je. Jaz imam svoje favorite, sam kaj, ko pol lige nisem niti videl (recimo Memphis, itak so out itd.). In recimo ne bom navijal za Lakerse, nikdar. Dallas, ja, bom, samo tkole...
LD77 bo svoje naredil preko ekipe v PO - bo pa tkole nekoč prišel nekam, ko bo res contender. Počakajmo še teh 20 tekem, da se približno vidijo pari in bomo lahko pametni.
Ampak ja - SerieA je fakin noro zanimiva. NBA je show, zaenkrat, pa komi čakam ta PO. Letos bo noro.
zz
Vseeno mi je, kaj si misite, dol mi visi za teh 37 pik, kot za LD77, kot Dončiću za vas/nas, saj je plačan težke milijone za to. Jaz si želim dober basket - to bom dobil šele v PO - ker uživam v taktiki, psihologiji posameznikov in ekipe, boju... tega tu ni in tud če spustijo Gamepass še za 50% ga pač ne kupim.
In gotovo sem za drese zagonil več keša kot marsikdo tu, torej je moj "soprispevek" ligi dovoljšen, da lahko pametujem kakor hočem. Dobr od Dončiča še nimam, sam ga niti zanalašč ne bom mel, rajš mam fakin Macuro iz reprezentance.
Eno so točke posameznika, ampak ligo in tekme zmaguje ekipa. There is no I in TEAM.
Meni pač manjka, recimo na eurobasketu, ko je gogi omagal, ko je jebeni blažič šel tiste proste mete na koncu izvajat in se je režal kot otrok ko je šetal metat. Takoj sem vedel, da bo zadel in bomo zmagali. Tega pri Dallas ni, niti pri drugih ekipah. Se pa vidi, kje to je. Jaz imam svoje favorite, sam kaj, ko pol lige nisem niti videl (recimo Memphis, itak so out itd.). In recimo ne bom navijal za Lakerse, nikdar. Dallas, ja, bom, samo tkole...
LD77 bo svoje naredil preko ekipe v PO - bo pa tkole nekoč prišel nekam, ko bo res contender. Počakajmo še teh 20 tekem, da se približno vidijo pari in bomo lahko pametni.
Ampak ja - SerieA je fakin noro zanimiva. NBA je show, zaenkrat, pa komi čakam ta PO. Letos bo noro.
zz
Nedasemiveč ::
Zvezdica27 "heh... jaz sem pogledal samo highlightse in nisem navdušen"
Tip je lastnoročno premagal ekipo, s katero trenutno Dallas bije neposredni boj, da se izogne play-inu ti pa nisi navdušen . Ja na današanji tekmi pokazal bistveno več kot samo metanje trojk in ne razumem, kako lahko potem komentiraš, če tekme sploh nisi gledal? Tip je postal Lillarda in igral na centru več kot KP, zadeval trojke v serijah, podajal preko pol igrišča samemu DoDotu, ko je imel na sebi TRI igralce itd.
Kurzweil "Imam nek občutek, da je Drummond blizu Dallasa, kar pa seveda ne pomeni, da si ga tudi blazno želim."
Saj verjetno si ga nihče ravno ne želi, ampak, če je opcija, da se na ta način znebi pogodbe Powella v paketu Johnsona + denimo Terry je to kar kul deal in za Mavse in za Cavse, ki si lahko privoščijo "požreti" pogodbo Dwighta. Andre ima itak pogodbo samo do konca sezone in bil verjetno samo rent in vseeno menim, da je Drummond boljši igralec od obeh omenjenih.
Tip je lastnoročno premagal ekipo, s katero trenutno Dallas bije neposredni boj, da se izogne play-inu ti pa nisi navdušen . Ja na današanji tekmi pokazal bistveno več kot samo metanje trojk in ne razumem, kako lahko potem komentiraš, če tekme sploh nisi gledal? Tip je postal Lillarda in igral na centru več kot KP, zadeval trojke v serijah, podajal preko pol igrišča samemu DoDotu, ko je imel na sebi TRI igralce itd.
Kurzweil "Imam nek občutek, da je Drummond blizu Dallasa, kar pa seveda ne pomeni, da si ga tudi blazno želim."
Saj verjetno si ga nihče ravno ne želi, ampak, če je opcija, da se na ta način znebi pogodbe Powella v paketu Johnsona + denimo Terry je to kar kul deal in za Mavse in za Cavse, ki si lahko privoščijo "požreti" pogodbo Dwighta. Andre ima itak pogodbo samo do konca sezone in bil verjetno samo rent in vseeno menim, da je Drummond boljši igralec od obeh omenjenih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
Mato989 ::
Mene samo zanima ali bo Dallas prvak, ker na koncu to šteje... ti triple doubli itd so nepomembni na dolgi rok tako kot Westbrookovi in Hardnovi...
Bomo videli kako bo Dallas rušil ekipe v PO!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Mene samo zanima ali bo Dallas prvak, ker na koncu to šteje... ti triple doubli itd so nepomembni na dolgi rok tako kot Westbrookovi in Hardnovi...
No to ni čisto res... Boljši kot je Luka kot posameznik, lažje bo rekrutiral ostale top igralce, da bo potem tudi ekipa boljša in konkurenčna za naslov. V tretjem letu ni za pričakovati, da bodo na kolenih do njega hodili Kawhi, Giannis itd. ampak že kmalu se lahko to spremeni.
Zgodovina sprememb…
Nedasemiveč je izjavil:
No to ni čisto res... Boljši kot je Luka kot posameznik, lažje bo rekrutiral ostale top igralce, da bo potem tudi ekipa boljša in konkurenčna za naslov. V tretjem letu ni za pričakovati, da bodo na kolenih do njega hodili Kawhi, Giannis itd. ampak že kmalu se lahko to spremeni.
Lahko pa se ne... =) Vsi pa vemo da ena dobra igra ne pomeni nič kaj dosti... bo potrebno bit gospod konstanten vsaj nekaj let da se bo to spremenilo...
Nedasemiveč je izjavil:
Lahko pa se ne... =) Vsi pa vemo da ena dobra igra ne pomeni nič kaj dosti... bo potrebno bit gospod konstanten vsaj nekaj let da se bo to spremenilo...
Ena dobra igra ja. Nastej par igralcev ki so bili do 22 leta tako konstantni in ucinkoviti kot ld.
Go..
Nedasemiveč je izjavil:
Ena dobra igra ja. Nastej par igralcev ki so bili do 22 leta tako konstantni in ucinkoviti kot ld.
Go..
Ok torej bova videla če bo Dončič večji in boljši od Lebrona, Jordana ipd... jaz pravim da ne, ti pa praviš da ja... glede na to kako konstanten je me zanima zakaj LBJ ne klečeplazi da bi igral z njim, ali pa Leanard, Curry, ipd... zakaj se NOBEN ne tepe da bi šel v Dallas, če je že 3 leta Dončič tak vrhunec
Nedasemiveč je izjavil:
Jaz ne vem ali se delaš neumnega ali pa zadnje tri leta ne spremljaš lige NBA?
Ena dobra tekma? Wtf model no...
Rookie season: 21/6/8, met iz igre 43%, met za 3 33%. Statistično gledano eden najboljših rookijev v ZGODOVINI lige (če gledamo moderno različico NBA)
2nd season: 29/9/9, met iz igre 46%, met za 3 32% + dokazal v končnici, da ne bo klonil pod pritiskom kot so napovedovali "strokovnjaki"
3rd season: 29/9/8, met iz igre 48%, met za 3 37%
Na zadnjih 30 tekmah Luka meče za 3 40% (!!!). Model napreduje iz sezone v sezono in vleče Dallas v končnico. Brez njega bi bili verjetno ravno tam nekje v družbi Minnesote in Houstona. Predvidevam, da trollaš?
Ko si že omenil Lebrona... pa saj tudi on v tretji sezoni ni bil sposoben nikogar rekrutirati lol, niti ni še imel te "leadership" sposobnosti. Pa ko že tako opevaš Lebrona. Imel je slabšo statistiko proti Luki v vseh prvih treh sezonah razen povprečje točk je imel na koncu višje za 2 točki - pa še tu ima Luka še kar nekaj tekem, da to nadoknadi.
Zgodovina sprememb…
Nedasemiveč je izjavil:
Go..
Ok torej bova videla če bo Dončič večji in boljši od Lebrona, Jordana ipd... jaz pravim da ne, ti pa praviš da ja... glede na to kako konstanten je me zanima zakaj LBJ ne klečeplazi da bi igral z njim, ali pa Leanard, Curry, ipd... zakaj se NOBEN ne tepe da bi šel v Dallas, če je že 3 leta Dončič tak vrhunec
Teb marsikaj ni jasno in tudi funkcionalna pismenost ti šepa tko da..podoben problem kot nekdo na prejsnjih straneh ki je trdil da tu govorimo da bo Dallas prvak. Ti bom rekel isto, citiraj nekoga ki je rekel
da bo boljsi od 2 goat-ov al pa stfu.
Samael ::
Vsi pa vemo da ena dobra igra ne pomeni nič kaj dosti... bo potrebno bit gospod konstanten vsaj nekaj let da se bo to spremenilo...
Go..
Eh, škoda besed.
Komentiramo dogajanje iz tekme v tekmo, potem pa uletijo tile padalci z neko pavšalno irelevantno oceno, samih tekem pa ne gledajo.
"bo potrebno bit gospod konstanten vsaj nekaj let da se bo to spremenilo" - pravi gospodič.
A da ja?
Do prihoda Luke je Dallas zadnja leta praktično životaril, daleč, daleč stran od končnice.
11 mesto, 13 mesto, 14 mesto ... zdaj pa preko noči playoff team s povsem, res povsem drugačno mentaliteto, ambicijami in načrti za prihodnost. Preobrat, o katerem se še leta 2018–19 ni upal sanjati najbolj die hard Dallas Mavericks fan. In vse to je prinesel en mulc.
Mogoče ... mogoče če bi eni dva ali trije, ki povsem naključno občasno vskočite v to temo s svojimi slaboumnimi škodoželjnimi bedarijami, dejansko gledali kakšno tekmo, ne bi klatili takšnih neumnosti, kaj meniš, Mato?
Samael != Samuel
Vsi pa vemo da ena dobra igra ne pomeni nič kaj dosti... bo potrebno bit gospod konstanten vsaj nekaj let da se bo to spremenilo...
Go..
Eh, škoda besed.
Komentiramo dogajanje iz tekme v tekmo, potem pa uletijo tile padalci z neko pavšalno irelevantno oceno, samih tekem pa ne gledajo.
"bo potrebno bit gospod konstanten vsaj nekaj let da se bo to spremenilo" - pravi gospodič.
A da ja?
Do prihoda Luke je Dallas zadnja leta praktično životaril, daleč, daleč stran od končnice.
11 mesto, 13 mesto, 14 mesto ... zdaj pa preko noči playoff team s povsem, res povsem drugačno mentaliteto, ambicijami in načrti za prihodnost. Preobrat, o katerem se še leta 2018–19 ni upal sanjati najbolj die hard Dallas Mavericks fan. In vse to je prinesel en mulc.
Mogoče ... mogoče če bi eni dva ali trije, ki povsem naključno občasno vskočite v to temo s svojimi slaboumnimi škodoželjnimi bedarijami, dejansko gledali kakšno tekmo, ne bi klatili takšnih neumnosti, kaj meniš, Mato?
Da ne omenimo še tega dejstva, da je en 19 letni mulc iz Reala prišel v ligo NBA in že v prvi sezoni Dallas naredil konkurenčnega za končnico v zahodni konferenci! Če bi takrat denimo namesto za Porzingisa trajdali za koga, ki bi lahko takoj prispeval svoj delež bi jim morda celo uspela uvrstitev playoff (logično je vodstvo strmelo k bolj dolgoročnemu pristopu).
Zgodovina sprememb…
Tako je, vse imate prav, jaz pa bom počakal da vidim kako daleč bo Dallas prišel... Lani so mi tukaj eni zatrdili da drugo leto pa RAZTURAJO, in zdaj je drugo leto, samo da ne bo spet potem drugo leto =)
Samael ::
Tako je, vse imate prav, jaz pa bom počakal da vidim kako daleč bo Dallas prišel...
Kako boš pa "čakal"? Si boš kakšno tekmo tudi ogledal ... ali?
Samael != Samuel
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 167710 (46389) | bambam20 |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 206749 (104058) | Samael |