» »

NBA sezona 2020-2021

NBA sezona 2020-2021

Temo vidijo: vsi
««
9 / 81
»»

Pep3Laugh ::

verjetno se bodo morali rešiti KP-ja in res pripeljat solidnega igralca, ampak če se KP še enkrat poškoduje vprašanje kaj lahko dobijo za njega... Ampak tudi potem nimajo veliko globine.
Me zanima kaj bo naredil dončić ko mu ta rookie pogodba poteče, ali je zvesti tip ali pa bo šel po prstane.

suhi ::

Hja, tole je blo kar boleče za gledat, razlika v rezultatu sicer nekje v pričakovanem rangu, bolj pa boli to, kako so Lakersi s pol moči in kupom eksperimentiranja z rotacijami prišli do prelahke zmage. LeBron ne vem, če je sploh kaj zašvical. KP pod košem bi sicer naredil razliko, ampak če si že v osnovi tako odvisen od enega igralca, ki je za povrh še nagnjen k poškodbam, se ti na dolgi rok nič kaj dobrega ne piše.

bambam20 ::

Zelo verjetno bo potrebno počakat, da se vrne Porzingis. Potem bomo pa verjetno poslušali, da mora tudi on pridet v formo in bo za nami polovica sezone.

suhi je izjavil:

LeBron ne vem, če je sploh kaj zašvical.

Lebron je kar dobro švical in sopel za zrakom. Ta na začetku tekme je bil konkretno zašvican.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

aborko ::

Luka je parkrat kr ok prijel Lebrona, ki mu ni preostalo druga, kot nek fadeaway s polrazdalje oz 3pt. Seveda je tudi te ponavadi zadel, ampak kaj več ne moreš naredit proti njemu, tako da je to win za Luko. Tudi sicer je Lakersom kr dosti šlo not, sploh za 3pt (skoraj 50%, kar ni realno, so imeli kar šuterski dan), pa tudi sodniki so naredili par opaznih napak, sodili izgubljena žoga za Luko od noge (ampak ne njegove!), pa 1x niso priznali koša - blokada po tem, ko se je žoga že dotaknila table. Seveda niso sodniki glavni krivci, skok je bil katastrofa, ogromne luknje v obrambi, dosti je še rezerve...

Horas ::

dejstvo je tudi da si je LBJ na prvi tekmi zvil gleženj in že igral normalno...
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Nedasemiveč ::

Uhh tole je bilo pa kar težko gledat danes ponoči. Glede na prejšnjo predstavo Luke proti Phoenixu, verjetno realisti danes nismo pričakovali zmage nad prvaki. V prvi petorki imajo dva kandidata za MVP, tudi Schroeder je v teh dveh tekmah pokazal, da bo res prava dodana vrednost. Potem pa še 50% met za tri točke in porazen skok Dallasa.

Dončić sploh ni odigral slabe tekme. Poizkušal je s prodori, ko je lahko, razigraval soigralce ki so grešili zicerje. Imel je nekaj slabih podaj ni pa silil metov iz razdalje. Daleč od odlične tekme seveda, ampak odigral je za razred bolje od ostalih v ekipi.

Ne razumem vodstva zakaj tudi v tem prestopnem roku niso pripeljali enega big-a (pa to ja iščejo že dve leti po odhodu Jordana). Kot je napisal IL DIAVOLO pa manjka še en konkreten play (enako iščejo že dve leti). V ekipi imajo en kup mediocre igralcev kot so Powell, precenjeni Finney-Smith, Cauley-Stein, Kleber,...

Saj DFS in Kleber sta čisto solidna igralca, dobra obramba in znata zadeti za tri, vendar se mi zdi, da bi se z enim izmed teh dveh pač morali raziti in v paketu s Powellom pripeljati centra. Tale ekipa bi bila brez Dončiča in KP-ja katastrofalna.

Zgodovina sprememb…

Samael ::

Po mojem sem bil tisti, ki najeda s konkretnim playem jaz :)

Nedasemiveč je izjavil:

Ne razumem vodstva zakaj tudi v tem prestopnem roku niso pripeljali enega big-a (pa to ja iščejo že dve leti po odhodu Jordana).

Verjetno zato, ker ekipa v pretekli sezoni ni imela niti najmanjšega problema s skoki, Porzingis je kolikor je igral naredil svoje, poiskali so pa več ali manj po(ne)srečene backupe tipa Boban, WCS ... namesto krepko preplačali nekoga kot je Drummond (ki več ali manj ekipi prinese zgolj skok, kjer ponavljam, doslej ekipa ni imela težav), ki bi se jim za naslednjih x let usedel na proračun, ki je hkrati predrag za biti backup, hkrati pa ne more biti sočasno na igrišču s KPjem, ker bi jih igralci s perimetra ubili.
Odbite niso bile nikoli težava te ekipe, tako da preplačati elite rebounderja enostavno ni bilo smiselno. Konkreten center jim je manjkal to zadnjo igro, ko so skakali res obupno, ne pa tudi celo lansko sezono, ko so skakali odlično.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

IL_DIAVOLO ::

Brez doncica se lahko zasidrajo na dnu lestvice in ostanejo tam naslednjih 20 let.

Bojim pa se, da je persona doncica prevec lojalna in umirjena, da bi dejansko razmišljal o prestopu v klub, ki je konkurenčen.

S pravim power forwardom in centrom bi nas dragulj imel 20 asistenc in se enkrat toliko pik vsako tekmo. Seveda se je zelo mlad, ampak upam da se kaj premakne.

Nisem pa optimist glede na situacijo s Porzingisom. Ambicij mu ne primanjkuje, upam da tudi ne cohones.

nerro32 ::

Hjao, po slabem uvodu v sezono spet vse zajel veter depresije, Dončića bi poslali drugam, menjali pol ekipe itd. :) Malo zadihajte, počakajte še par krogov, stvar se bo prej ali slej obrnila, vsi lahko zaigrajo bolje.

Daleč od odlične tekme seveda, ampak odigral je za razred bolje od ostalih v ekipi.

Itak je Luka nivo nad vsemi drugimi, saj se to od enega glavnih MVP kandidatov tudi pričakuje. Pa tudi on še mora pokazati tisto pravo kvaliteto letos.

Dallas je letos star dizel, malo rabijo, da se ogrejejo :)

Saj to vemo, saj je vedno isto - podobno, kot "nepremagljivi so, tole zna biti drugo mesto v skupini" evforija po dveh, treh zaporednih zmagah :)
Samael != Samuel

judoka ::

Samael je izjavil:

Saj to vemo, saj je vedno isto - podobno, kot "nepremagljivi so, tole zna biti drugo mesto v skupini" evforija po dveh, treh zaporednih zmagah :)

In obratno pretirano jamranje po 2 porazih....

Horas ::

nč ni preitrano do je realno stanje. to ni ekipa za playoff. dejstvo.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Horas je izjavil:

Dobro, da se vrača Porzingis. Potem pa bodo ekipa za playoff. Upam.

Vem da je trenutna moda met iz razdalje, ampak tako kot je dallas bogi na 4 in 5, pa ni nobena ekipa. Če cuban misli, da bo dončič dvignil take rupe na višji nivo, se mi iskreno kar malo smili, da je tako zaslepljen. Pozicije 1,4 in 5 so najbolj pomembne in dallas ima tukaj samo dončiča in občasno porzingisa. Namesto da bi tema dvema dodali najmanj zamenjavo porzingisu + center, kupujejo neke brezveznike brez dodane vrednosti. Če se poškoduje vedno obremenjeni dončič ali porzingis, ki tako in tako ni sposoben igrati več 20 minut na tekmo, pa je zadeva takšna kot pač je. Lahko igraš z rupami, ampak ne na tako pomembnih pozicijah. Kakšna prevetritev na trenerskem položaju tudi ni aktualna za senilnega cubana. On bi še najraje poslal dirka v igro.

Bogo, bogo!

Ganon ::

Cuban in prevetritve, heh. Poleg Dončića je iz obupa postavil steklenega, konkretno preplačanega Porzingisa in zdaj misli, da je to-to. Ostale ekipe si izmenjujejo najboljše igralce, pasivni Dallas pa iz ozadja opazuje dogajanje. Se mi zdi, da nihče niti nima prave želje, da bi zaigral tam, kljub Luki. Dallas je ekipa brez duše, deluje zelo umetno.

Kurzweil ::

Kolk sem si včeraj obetal par zanimivih tekem, na koncu ni bila nobena ravno nevem koliko zanimiva...

Dejstvo je, da je PHO letos odličen glede na pretekla leta, o LAL tako ni treba ne vem koliko razlagat in tudi jutri proti LAC ni nekaj za pričakovat... pomembno bo, da bodo potem začeli zmagovat, ko pridejo lažji nasprotniki, ne bi pa jaz delal nobene drame, toliko, da se zližejo ta mesec s par zmagami, potem pa da vidimo, če bo mogoče po nekem čudežu šlo s Porzingisom, kakšno serijo tekem, da ne bo poškodbe in da bo neka forma.

Ja trenutno je DAL brutalno limitiran. Vsi se navesijo na Luko, Setha ni več, Porzingis poškodovan, THJ in tudi Richardson nista v neki šuterski formi, tako, da se ne odpira tisti prostor, kot ga Luka seveda rabi oz. rabi vsaj še 2 igralca, da lahko fino podaja in da potem tisti dejansko zadevajo, sedaj če daš 100% fokus na Luko, je DAL mrtev... potem sledi preblisk ali dva kakšnega igralca in to je to... to ni dovolj za resne ekipe. Včeraj je Luka podal velikokrat odprtim igralcem na trojko, pa so po pravilu grešili... potem je tu seveda tudi dejstvo, da Powell in Kleber izpadeta smešno proti proper centrom, WCS se mi že ves čas zdi, da ni nič posebnega, in me je strah, da bo tako ostalo, ne vem pa, zakaj ne igra Marjanovič... je pa res, da ne bo imela vsaka ekipa Aytona oz. Davisa... meni se zdi, da je DAL praktično isti kot lani, kar so izgubili v napadu, so verjetno dobili v obrambi z Richardsonom in Johnsonom... rookieja pa še nista dobila prave priložnosti, upam, da bo nekdo zelo presenetil in da bosta Luka in Porzingis bolj zdrava kot lani, seveda predvsem Porzingis, to je edino upanje.

Ne bi pa še delal drame tako zgodaj... rabi pa tudi Luka kakšno tekmo, da malce zadiha in da se mu tudi strelsko odpre. Se pa vidi, da je postal Dončič pravi superstar, sedaj pa res vsako tekmo dobi svoj flajšter ali dva, za nameček pa kot sem prej rekel, nima pravega supporta, da bi se kdo razigral, da bi se obramba obrnila tudi kam drugam, zaradi tega tudi kakšna podaja manj seveda...

Je pa grozljivo slišat dejstvo, ki ga praktično zadnje čase slišimo vsako tekmo, da Porzingis še nobene sezone v karieri ni končal nepoškodovan... redko sem pesimist, ampak po vsem kar se je do sedaj dogajalo s Porzingisom, si res ne znam predstavljati čudeža, da bu Porzingis kdaj dejansko odigral eno proper/celo sezono... bolj možen se mi zdi kakšen scenarij Yao Ming... konec kariere pri kakšnih 32 letih...

Danes pa tier 2 tekme :D ...znajo bit pa bolj zanimive, kot te včeraj...

Današnji razpored:

SOB., 26.12.22:55
Memphis-Atlanta

NED., 27.12.00:55
Charlotte-Oklahoma City

Detroit-Cleveland

Washington-Orlando

NED., 27.12.01:25
New York-Philadelphia

NED., 27.12.01:55
Chicago-Indiana

NED., 27.12.02:25
San Antonio-Toronto

NED., 27.12.02:55
Utah-Minnesota

NED., 27.12.03:55
Portland-Houston

NED., 27.12.03:55
Sacramento-Phoenix

DAILY INJURY UPDATES:

Atlanta at Memphis:
ATL - Clint Capela (Achilles) will not play.
ATL - Danilo Gallinari (foot) questionable.
ATL - Rajon Rondo (personal) will play tonight.
ATL - Onyeka Okongwu (toe) will not play.
ATL - Kris Dunn (knee) will not play.
ATL - Tony Snell (foot) will not play.
ATL - Brandon Goodwin (elbow) questionable.
MEM - Jaren Jackson Jr. (knee) will not play.
MEM - Justise Winslow (hip) will not play.
MEM - Xavier Tillman (knee) doubtful.
MEM - De'Anthony Melton (NWT) will not play.

Oklahoma City at Charlotte:
OKC - Trevor Ariza (personal) will not play.
OKC - Ty Jerome (ankle) will not play.
OKC - Theo Maledon (personal) will not play.
CHA - Cody Zeller (hand) will not play.
CHA - Grant Riller (knee) will not play.

Cleveland at Detroit:
CLE - Kevin Porter Jr. (personal) will not play.
CLE - Kevin Love (calf) expected to play.
CLE - Dylan Windler (hand) will not play.
CLE - Dante Exum (hip) questionable.
CLE - Matthew Dellavedova (back) will not play.
DET - Deividas Sirvydis (protocol) questionable.

Orlando at Washington:
ORL - Jonathan Isaac (knee) out for season.
ORL - Al-Farouq Aminu (knee) will not play.
ORL - James Ennis (hamstring) doubtful.
WSH - Rui Hachimura (eye) will not play.

Philadelphia at New York:
NYK - Obi Toppin (calf) doubtful.
NYK - Immanuel Quickley (hip) doubtful.
NYK - Austin Rivers (groin) unlikely to play.
NYK - Omari Spellman (knee) will not play.

Indiana at Chicago:
IND - Jeremy Lamb (knee) will not play.
IND - Goga Bitadze (knee) will not play.
CHI - Thaddeus Young (leg) will not play.

Toronto at San Antonio:
TOR - Jalen Harris (undisclosed) questionable.
TOR - Patrick McCaw (knee) will not play.
SAS - Derrick White (toe) will not play.
SAS - Quinndary Weatherspoon (knee) will not play.

Minnesota at Utah:
MIN - Jaylen Nowell (calf) questionable.
UTA - Derrick Favors (knee) probable.

Houston at Portland:
HOU - John Wall (protocol) will not play.
HOU - DeMarcus Cousins (protocol) will not play.
HOU - Eric Gordon (protocol) will not play.
HOU - Ben McLemore (protocol) will not play.
HOU - KJ Martin (protocol) will not play.
HOU - Chris Clemons (Achilles) out for season.
POR - Nassir Little (undisclosed) will not play.
POR - Zach Collins (ankle) will not play.

Phoenix at Sacramento:
PHO - Dario Saric (quad) will not play.
PHO - Abdel Nader (concussion) will not play.
SAC - Jabari Parker (back) probable.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Ganon je izjavil:

Cuban in prevetritve, heh. Poleg Dončića je iz obupa postavil steklenega, konkretno preplačanega Porzingisa in zdaj misli, da je to-to.

Najbrž si ne misli, da je to to. To temo smo predelali že v mislim da 2019/20 temi.

Kaj pa naj bi storil? Dallas ni bila nikoli privlačna FA destinacija, že v samem Texasu sta dve potencialno privlačnejši ekipi. Petnajst let so se trudili, da bi zagotovili ustrezen support Nowitzkemu, ni šlo, leta so pa tekla. Še neki Danny Green ne želi v Dallas, kaj šele kakšen konkreten superstar.
Če se ti pokaže priložnost da v Dallas pripelješ igralca KP-jevega kova, pač to storiš. Tveganju navkljub. Ker alternativa ni, da bo pa že kakšen boljši prišel, ampak precej bolj verjetno, da bodo leta spet tekla, Luka pa kakršnega koli supporta zapravil v Dallasu najboljša leta. Seveda je imeti KP-ja tvegano. Misliš, da tega ne razumejo? Cuban je tu tvegal. Ampak razumeti moraš, da je vse boljše, kot da čakaš, upaš, planiraš, leta ta tečejo, brez da bo sploh poskusil.
Za KP-ja, THJ-ja in Burka, so se rešili DSJ, iztekajoči se pogodbi DeAndrea in Matthewsa ter dva crappy first roud picka. Tu je Dallas v vsakem pogledu v trejdu zmagal.

Jaz iskreno upam, da bodo z salary capom, ki so si ga prišparali za potencialni prihod Giannisa, dobili kašnega drugega mlajšega zvednika, skozi spravili kakšen super trade, ampak veš kaj? Prav nič ni garantirano. Dallas je shithole, kjer razne nizkega davka ni ene privlačne stvari, kamor bi človek lahko šel, ko ima pa na voljo destinacije tipa Miami.
Samael != Samuel

Horas je izjavil:

Ne razumes pomena besede dejstvo.

e pa res, da ne bo imela vsaka ekipa Aytona oz. Davisa

Tole je kljucno + ne bo dosti tekem ko bodo za 3 metali 24% kot proti Phoenix-u in ne bo dosti tekem ko bodo nasprotniki metali za 3 48% kot vceraj Lakersi, ceprav vceraj jih je pokopal porazen skok.

Jaz še vedno menim, da bodo v playoffu med 4 in 6 mestom, ampak če takole tekoče skurcamo kakšno tekmo, pa spet drugo, ko bodo prišle, navdušeno pohvalimo, ni nič narobe :)
Opazili smo nekaj pomenkljivosti, ene večje, druge manjše, ampak vseeno mislim, da bodo generalno gledano skozi sezono igrali bolje. Ekipa ni kaj bistveno spremenjena napram lanskemu letu, izgubili so nekaj malega na napadu, pa dodali nekaj več na obrambi, ki je bila rak in rana te ekipe, tako da generalno gledano, če kaj ne bo šlo hudo narobe, bi morali biti letos vseeno nekoliko boljša ekipa.
Samael != Samuel

Kurzweil je izjavil:

Je pa grozljivo slišat dejstvo, ki ga praktično zadnje čase slišimo vsako tekmo, da Porzingis še nobene sezone v karieri ni končal nepoškodovan... redko sem pesimist, ampak po vsem kar se je do sedaj dogajalo s Porzingisom, si res ne znam predstavljati čudeža, da bu Porzingis kdaj dejansko odigral eno proper/celo sezono... bolj možen se mi zdi kakšen scenarij Yao Ming... konec kariere pri kakšnih 32 letih...

Vse, kar se je do sedaj dogajalo s KPjem je bilo zgolj tisto nesrečno ahilovo tetivo, ki se lahko zgodi vsakomur, vse ostalo skozi kariero pa so bile občasne, krajše, minorne poškodbe, ki v nobenem primeru ne odstopajo od kakšnega povprečja.

Mogoče sem že omenil, ampak, ko toliko omenjamo ves čas poškodovanega KPja, kot največji problem, zakaj Dallas ne igra bolje, v sezoni 2019-20 je KP odigral 57 tekem, Dončič pa 61. Ni neka blazna razlika. Kdo bi si misli, a?
Pri Knicksih je KP z izjemo leta, ko si je poškodoval tetivo imel zgolj minorne odsotnosti, ter odigral 72 in 66 tekem.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Samael je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

Mogoče sem že omenil, ampak, ko toliko omenjamo ves čas poškodovanega KPja, kot največji problem, zakaj Dallas ne igra bolje, v sezoni 2019-20 je KP odigral 57 tekem, Dončič pa 61. Ni neka blazna razlika. Kdo bi si misli, a?
Pri Knicksih je KP z izjemo leta, ko si je poškodoval tetivo imel zgolj minorne odsotnosti, ter odigral 72 in 66 tekem.

Jop, res je! To sem tudi že omenil, ali na koncu prejšnjega topica, ali nekje v tem topicu... je pa precejšen problem to, kar sem omenil kakšen komentar prej, da Porzingis tekom sezone še nekako igra, potem pa bolj kot se bližajo pomembne tekme, manj igra, ko je pa sam konec, pa slednjega še v svoji NBA karieri ni dočakal. Je pa res, da je lani Dončič imel več poškodb, tudi na račun nasprotnikov, ki so ga spotikali in podobno. Sem pa zato tudi v zadnjem komentarju omenil, da bo odvisno tudi od Dončiča in ne samo od Porzingisa, če bi oba odigrala celotno sezono, to bi bila daleč največja dodana vrednost.

Jaz bi bil z 4. mestom po rednem delu že zelo zadovoljen, ravno toliko da imajo home court advantage.

Badwolff ::

Preveč Lukacentrično gledate na NBA.

Nimam pojma kaj želiš povedati. Pač Luka je, kar se NBA-ja zadnji dve leti tiče, v našem središču zanimanja, o tem radi debatiramo in ne vem, kaj bi bilo s tem narobe.
To ne pomeni, da ne spremljamo tudi kakšne druge tekme, je pa res, da pozna nočna ura in služba zjutraj dovolita zgolj toliko in toliko ogledov, tu pa vemo, v korist katerih ekip oz. tekem bo narejena selekcija. Res ni noben big deal ;-)
Samael != Samuel

sheeshkar ::

Dejstvo je tudi, da imajo zelo težak začetek sezone. Sunsi so v "mehurčku" bili neporaženi, v tistem trenutku dejansko bili boljši od kar nekaj siceršnjih "playoff" ekip ter so sedaj še okrepljeni, medtem, ko je Dallas v gosteh igral brez svoje edine druge zvezde. Ta poraz ni noben šok. Druga tekma je proti aktualnim prvakom v gosteh, prav tako brez Porzingisa. Tudi to povsem normalen rezultat. A lahko napovem še en "šok"? Najverjetneje bodo izgubili tudi naslednjo tekmo proti Clippersom v gosteh.

Pomembno je, da se Porzingis čim prej vrne in da takrat dobijo neko konkretno serijo tekem, ki bi jih tudi sicer morali dobiti. Prve tri tekme (še posebej brez Porzingisa) niso imele takšnih pričakovanj in proti Sunsom so bili še relativno blizu zmage.

Na Areni pravkar prenos Atlanta-Memphis.

Tole zna biti zelo lepa tekma za gledat.

Not so much

Zaenkrat vse tekme, ki sem si jih ogledal v prenosu bolj boge. Se vidi, da je tale cuden ritem in termin zacetka sezone marsikoga zmedel.

Smurf ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Nic presenetljivega. Ekipa z nastudirano in enodimenzionalno igro nima kaj praskat proti prvakom. Tudi druge ekipe so postale boljse.

Ni bila fora s tem, da so nastudirali Mavericke, ampak v tem, da imajo Lakers zelo dobre visoke igralce. Po drugi strani so Mavericki brez Porzingisa na teh pozicijah podpovprecni. Zaradi tega so totalno izgubili bitko s skoki, kar je vodilo v poraz.

Problem je, ker dallas nima centra in ne power forwarda, ki bi pobiral zoge. Glavni skakalci so pa krila in doncic, ampak to ti bolj malo pomaga.

Bojim se, da imajo nerešljiv problem.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Problem je, ker dallas nima centra in ne power forwarda, ki bi pobiral zoge. Glavni skakalci so pa krila in doncic, ampak to ti bolj malo pomaga.

Bojim se, da imajo nerešljiv problem.

Ti nič ne veš. V današnji košarki ne potrebuješ centrov, samo trojke mečeš in zmagaš. To vso vedo. ;)

Zaenkrat kaže, da se je med kandidati za naslov premalo oz. skoraj nič omenjal Trae Young... glede na trenutno statistiko... pa pustimo, da je "glavni na vasi" in ni del nekega sistema, kjer bi bil contender za naslov...

Atlanta se je močno okrepila, potegnili so vrsto zelo dobrih potez. Že lani so dodali centra Capelo, draftali še enega potencialno super bigmana, dodali Galota, ki paše v vsako ekipo ter še Bogdana, ki se še ni ujel. Zaenkrat so še neznanka, če pa se dobro ujamejo imajo kvaliteto in širino da pridejo daleč. Trae pa ni ravno daleč od Lukata po učinku, v bistvu ju je ločila predvsem uspešnost njunih ekip.

Je vceraj komentator povedal dovolj o sami obrambi atlante in traeju. Taka ekipa ne more prit daleč. Tudi memphis ne.

Se dallas ni tako slab.

Zgodovina sprememb…

Ne poslušaj tok komentatorje ;).
Atlanta je dodala veliko obrambnih igralcev. Capela, Reddish, Hunter bi lahko bili odlični obrambni igralci, Rondo in Dunn prav tako. Okongwu morda še najboljši, če se razvije, Galo in Bogi sta nekje povprečna, Collins je bolj tko tko. Trae je nekje na ravni Lillarda, Currija, Doncica. Kako se bo letos razvila obramba Atlante zaenkrat še ne vemo, sploh ker jih kar nekaj manjka zaenkrat. Bi pa znal biti napad blizu vrha lige.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Duhec ::

Danes pa že ob 21:30 tekma Clippers:Mavericks
http://blackbird.si/

@Badwolff, ima Atlanta letos fino ekipo ja, ravno študiram kdo je vse bil takrat v Atlanti, ki je bila sam vrh lige, iz glave se spomnem Teagua, Horforda, Scotta, Korverja, Schroder, Antič, Elton Brand, DeMarre Carroll, Milsap, Sefolosha,... mislim, da je bil tisto sezona 2014/2015.

Danes pa superprijazen termin za DAL, prva tekma, kot že rečeno s strani Duheca ob 21:30 oz. lahko mirno rečemo 21:45. Ne se preveč jezit, če bo danes rezultat za DAL slab, bom presenečen glede na trenutno stanje, da bo izenačeno, je pa seveda v NBA vse mogoče, kakšen dober dan, sploh če se razigra še kakšen igralec, tu vsaj ne bo takih problemov s centrom oz. visokim igralcem, kot sta Ayton in Davis... Zubca in Ibako bi moral shendlat. Ne vem zakaj, ampak dejansko se trenutno bolj bojim Georga, kot Leonarda... Beverly pa verjtno na Luko...

Mato989 ::

Kurzweil je izjavil:

@Badwolff, ima Atlanta letos fino ekipo ja, ravno študiram kdo je vse bil takrat v Atlanti, ki je bila sam vrh lige, iz glave se spomnem Teagua, Horforda, Scotta, Korverja, Schroder, Antič, Elton Brand, DeMarre Carroll, Milsap, Sefolosha,... mislim, da je bil tisto sezona 2014/2015.

Danes pa superprijazen termin za DAL, prva tekma, kot že rečeno s strani Duheca ob 21:30 oz. lahko mirno rečemo 21:45. Ne se preveč jezit, če bo danes rezultat za DAL slab, bom presenečen glede na trenutno stanje, da bo izenačeno, je pa seveda v NBA vse mogoče, kakšen dober dan, sploh če se razigra še kakšen igralec, tu vsaj ne bo takih problemov s centrom oz. visokim igralcem, kot sta Ayton in Davis... Zubca in Ibako bi moral shendlat. Ne vem zakaj, ampak dejansko se trenutno bolj bojim Georga, kot Leonarda... Beverly pa verjtno na Luko...

A nista bla v Atlanti tudi Mutombo pa Jason Terry neki časa?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

jonystar ::

@Kurzweil, Joe Johnson ti manjka in če prav spomnim tudi Josh Smith.

jonystar je izjavil:

@Kurzweil, Joe Johnson ti manjka in če prav spomnim tudi Josh Smith.

On je bil 3 leta prej... sta bila pa potem še John in Ivan Johnson, zdej sem pametn, ko sem pogledal :)

jonystar ::

Točno, imaš prav. Pismo spomnem se kokt bi bilo včerej, ko so se z Bostonom, ki si glih pripeljaji Garnett-a in Allan-a dajali v playoffu, če me spomin ne vara je bila to serija, ki se je igralo 7 tekem.

Mato989 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

A nista bla v Atlanti tudi Mutombo pa Jason Terry neki časa?

Govorim o tem zadnjem obdobju, ko je bila Atlanta nazadnje resna ekipa...

Zdejle pa mi je malce nerodno... tolk ko vržem časa "stran" za NBA... pa šele zdejle vidim, da je Mike D'Antoni assistant coach of Nasha v Brooklynu, torej od glavnega trenerja, do asistenta trenerskemu novincu... ne vem kak tega nisem prej zasledil 8-O

Fina bo danes tale tekma DAL - LAL... mislim čas, ko absolutno ni drugega za delat... upam, da bodo danes v neki strašni dnevni formi, da bo tekma zanimiva...

Prehitro Traea Younga uvrščate med kandidate za karkoli. Tip je včeraj proti Memphisu sicer res dosegel 36 točk, vendar od tega skoraj polovico s pomočjo prostih metov. Flopa pa še huje kot Harden, prav išče te kontakte in sodniki dvomim, da bodo to tolerirali v nedogled. Včeraj proti Memphisu res ni bil nič posebnega. Slabo je metal trojke, zgrešil kar nekaj floaterjev. Ima pa dober vision in smisel za podaje in to bi ga znalo reševati v karieri, da se ne bo zanašal zgolj na met.

Primerjave z Dončićem, Lillardom in Curryem pa tudi niso primerne. Njegova ekipa je lani zmagala 20 tekem, če se ne motim. Tudi strelsko ni bil tako zelo dober, glede na to, da so vse prilagagajali njemu. S tako indijansko košarko kot jo igra Atlanta pa bodo težko prišli dlje od 1.st round exita. Da slabe obrambe Younga sploh ne omenjam...

Jure27 ::

prosil bi za kak link za stream-amje, strems xyz več ne dela, hvala!

Ganon ::

Jure27 je izjavil:

prosil bi za kak link za stream-amje, strems xyz več ne dela, hvala!

Je dobil (boljšo) zamenjavo.

https://nbabite.com/

Nedasemiveč je izjavil:

Prehitro Traea Younga uvrščate med kandidate za karkoli. Tip je včeraj proti Memphisu sicer res dosegel 36 točk, vendar od tega skoraj polovico s pomočjo prostih metov. Flopa pa še huje kot Harden, prav išče te kontakte in sodniki dvomim, da bodo to tolerirali v nedogled. Včeraj proti Memphisu res ni bil nič posebnega. Slabo je metal trojke, zgrešil kar nekaj floaterjev. Ima pa dober vision in smisel za podaje in to bi ga znalo reševati v karieri, da se ne bo zanašal zgolj na met.

Primerjave z Dončićem, Lillardom in Curryem pa tudi niso primerne. Njegova ekipa je lani zmagala 20 tekem, če se ne motim. Tudi strelsko ni bil tako zelo dober, glede na to, da so vse prilagagajali njemu. S tako indijansko košarko kot jo igra Atlanta pa bodo težko prišli dlje od 1.st round exita. Da slabe obrambe Younga sploh ne omenjam...

Nisem nek fan Younga in se sicer strinjam,... ampak tip ima povsem odprte roke, zato pa sem napisal tako, da je tip "glavni na vasi" in bo kot takšen seveda nabijal statistiko... drugo pa bi bilo, če bi tip padel v nek sistem oz. v katerega od contenderjev za naslov, ki ima še kakšna 2 superstarja, recimo Lakerse... tip je dober asistent, ko se mu utrga pri metu, pa je mali Curry... glede prostih metov pa si lahko prepričan, da bo tako vedno, navsezadnje tudi Luka ogromno izsiljuje te proste mete, jaz mislim, da mu v bodoče, v kolikor bo eden od večjih superstarjev v ligi, ne bodo tega nič manj tolerirali, prej obratno. Kot rečeno, govorim o suhoparni statistiki, ne o tem, da je Young dejansko nek top kandidat za MVP... bo pa letos brez dvoma v samem vrhu lige kar se podaj in točk tiče, pa če nam je všeč, ali ne... jaz pa bi rekel, da če se Atlanti poklopi, da ne ravno nabaše MIL/BKN že v prvem krogu, torej da je na mestih 6+, je mogoče še kaj več, ekipa res ni slaba...

Ob teh obtožbah Traeja lahko mirno rečem tisto o kettle in pot. Luka ima zelo naklonjeno piskanje, lani sta imela isto fta. Strelsko je precej pred Lukatom, verjetno tudi v pregledu nad igro in razigravanju. Lani je bil 4.strelec in 2.asistent lige se mi zdi. Podrejeno vse njemu? Misliš kot v Dallasu Lukatu? Razlika lani je bila predvsem v tem, da je imel Trae okrog sebe 4 rookieje, par še igralcev na rookie pogodbi, en kup GLeague level igralcev. Letos so spremenili pristop. Zaenkrat zgleda kar ok.

Če igralec, ki da 37 pik, 9 asistenc in je +12, ne zgleda nič posebnega, je pa tud dobr najbrž. Se pa strinjam, da je kak faul res neumen, ampak to ni nič drugače pri večini zvezdnikov.

Duhec ::

Tole pa je začetek !!! :D
http://blackbird.si/
««
9 / 81
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Šport
914169321 (48000) bambam20
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759208455 (105764) Samael

Več podobnih tem