Forum » Programska oprema » Instantno rezanje videov ter dodajanje naslovov
Instantno rezanje videov ter dodajanje naslovov
flameir ::
Pozna kdo kak program / windows plugin, ki bi omogočal instantno rezanje videov? Sem že precej delal v Premieru, vendar imam veliko materiala, kjer je potrebno samo porezat malo špice in konca ter spredaj dodat napis (napis je opcijski, v kolikor ni hitre rešitve, je veliko bolj važno rezanje).
Če video vržem in porežem v Premieru, mi ga exporta 30 min, za kar pa nimam časa.
Hvala.
Če video vržem in porežem v Premieru, mi ga exporta 30 min, za kar pa nimam časa.
Hvala.
- spremenil: flameir ()
Zodiac ::
Avidemux je dober za hitro rezanje. Ima tudi možnost batch scripte, da lahko ureja več datotek. Lahko dodajaš podnapise, vendar nima možnosti dodajanja ostalih napisov itd.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zodiac ()
DjJuvan ::
Adobe Media Encoder podpora vse to. Lahko režeš začetke in konce in lahko dodajaš poljuben osnoven tekst čez video.
billclinton ::
Lahko poskusite uporabiti camtasia 9, zelo priročno je hitro izrezati video. wuxiaworld
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Zodiac ()
vnfduib123 ::
and on they went, till the activity was pretty done, and the footwear stood equipped to be used upon the desk. this become long before dawn; and then they bustled away as short as lightning.Vehicle
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: chort ()
afne_guncam ::
Tudi jaz se pridružujem predlogu za Adobe Media Encoder. Ko pogruntaš, kako kaj deluje, je za batch stvari kar priročen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe After Effects problemOddelek: Programska oprema | 813 (552) | eric_cartman |
» | Free DVD rip s CUDOOddelek: Programska oprema | 2143 (1366) | m0LN4r |
» | Programi za urejanje videaOddelek: Programska oprema | 3711 (2821) | noraguta |
» | Full hd video - čim manjša datotekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1016) | m0LN4r |
» | [Adobe Premiere Pro] - kompresiranjeOddelek: Zvok in slika | 2114 (1835) | Volk| |