» »

Instantno rezanje videov ter dodajanje naslovov

Instantno rezanje videov ter dodajanje naslovov

flameir ::

Pozna kdo kak program / windows plugin, ki bi omogočal instantno rezanje videov? Sem že precej delal v Premieru, vendar imam veliko materiala, kjer je potrebno samo porezat malo špice in konca ter spredaj dodat napis (napis je opcijski, v kolikor ni hitre rešitve, je veliko bolj važno rezanje).

Če video vržem in porežem v Premieru, mi ga exporta 30 min, za kar pa nimam časa.

Hvala.
  • spremenil: flameir ()

Zodiac ::

Avidemux je dober za hitro rezanje. Ima tudi možnost batch scripte, da lahko ureja več datotek. Lahko dodajaš podnapise, vendar nima možnosti dodajanja ostalih napisov itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zodiac ()

DjJuvan ::

Adobe Media Encoder podpora vse to. Lahko režeš začetke in konce in lahko dodajaš poljuben osnoven tekst čez video.

flameir ::

Avidemux je točno to, kar rabim. Najlepša hvala!

billclinton ::

Lahko poskusite uporabiti camtasia 9, zelo priročno je hitro izrezati video. wuxiaworld

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Zodiac ()

vnfduib123 ::

and on they went, till the activity was pretty done, and the footwear stood equipped to be used upon the desk. this become long before dawn; and then they bustled away as short as lightning.Vehicle

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: chort ()

afne_guncam ::

Tudi jaz se pridružujem predlogu za Adobe Media Encoder. Ko pogruntaš, kako kaj deluje, je za batch stvari kar priročen.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Adobe After Effects problem

Oddelek: Programska oprema
9813 (552) eric_cartman
»

Free DVD rip s CUDO

Oddelek: Programska oprema
172143 (1366) m0LN4r
»