Forum » Loža » Sodisce razveljavilo nekatere korona ukrepe
Sodisce razveljavilo nekatere korona ukrepe
HappyPills ::
Btw če bi teoretiki posvetili 1/5 časa ki ga nemenite teorijam, še drugim zadevam bi tudi vi imeli poln račun ter poln hladilnik. A očitno tega niste navajeni, ker vam stalno, že leta, preti nevarnost in ste vsi doma v krču.
Si predstavljate vostoka, da svojo energijo usmeri v produktivnost? Pa to bi bil novi Bill Gates.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HappyPills ()
Urbano#Desno ::
Kvatebrigic je izjavil:
Novi ukrepi prihajajo. Še malo, pa se boste lahko lovili samo še od kopalnice do kuhinje in nazaj. Ker niste bili dovolj pridni!!
A mozak ne zna povezat da se ukrepi stopnjujejo ker se trenutnih ni upoštevalo oziroma se jih ne upošteva? Bolj kot bodo rigorozni in z manj izjemami lažje se jih bo nadziralo. #ŽiviljenjeMedButalci
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Urbano#Desno ()
PacificBlue ::
:3
gozdar1 ::
Urbano#Desno je izjavil:
Kvatebrigic je izjavil:
Novi ukrepi prihajajo. Še malo, pa se boste lahko lovili samo še od kopalnice do kuhinje in nazaj. Ker niste bili dovolj pridni!!
A mozak ne zna povezat da se ukrepi stopnjujejo ker se trenutnih ni upoštevalo oziroma se jih ne upošteva? Bolj kot bodo rigorozni in z manj izjemami lažje se jih bo nadziralo. #ŽiviljenjeMedButalci
"Vanjski neprijatelj vreba", dejansko zvenite kot v tistih časih, tudi komunizem je v teoriji super.
zmaugy ::
Urbano#Desno je izjavil:
Kvatebrigic je izjavil:
"Vanjski neprijatelj vreba", dejansko zvenite kot v tistih časih, tudi komunizem je v teoriji super.
Samo da tisti, ki so proti ukrepom, molijo pod Kidričevim kipom v Ljubljani.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
gozdar1 ::
Urbano#Desno je izjavil:
Kvatebrigic je izjavil:
Samo da tisti, ki so proti ukrepom, molijo pod Kidričevim kipom v Ljubljani.
Dvomim, veliki večini se fučka za dnevno politiko.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Dejmo bolj kot ne na levo obrnjenji glavni slovenski mediji, zakaj ne date kisika Dobovšku in Dobri Državi? Ja, si mislim, tip je dovolj zategnjen, da bi tudi raznim navezam v RTV Slo stopil na prstke...
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Machete ::
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
max00slo ::
Ja, vse to je res Vostok, je pa virus tudi dosti bolj nalezljiv od gripe, kar obremenitev zravstvenega sistema poveča exponencialno, čez vzdržno raven. To je vse.
Cak, to mi ne gre v glavo. FUL NALEZLJIV? Če bi bilo temu tako, bi bilo okuženih OGROMNO posledično tudi BOLANIH več? Ane? Kaj pa primer, ki ga vsi omenjate - POJDI V DSO. Halo? DSO okužbe ful, zakaj pa ne cel dso? Pa zdaj zopet aerosoli? Če moramo nosit maske zunaj zaradi prenosa po zraku - zakaj se ne potem cela stavba okuži temveč zgolj nekateri? KOMPLIKACIJE? Zakaj starostniki večinoma preživijo BP? Pa to govorim o tistih ki so v DSO - over 70-75 of age... Bluzite vsi skupaj. Enkrat bomo popizdli vsi pa po pizdarija...
Nevem kdo in kako bo to vse plačal, ampak nekdo bo. Goli otok bo premajhen.
Vseeno cherry pickat neke ekstremne pripetjaje, izpade in izjave tudi ni konstruktivno. Ne za rdeče ne za rumene.
Lej, če en pacient v stranki izjavi, da je treba “z bajoneti kapitaliste potisnit v morje” in ni posledic (kljub ogorčenju v javnosti), je to očitno OK za taglavne v stranki.
Če en stalno grize levo in desno in tudi po novinarjih, čeprav ima veliko bolj pametnega dela in je še zmeraj šef stranke, je to pač značilnost stranke.
In če se veljaki ene stranke klanjajo Kidričevemu spomeniku, kot da smo v fakin Severni Koreji in potem ena iz fotke zamenja drugega na fotki v funkciji predsednice stranke - kaj bolj jasnega še rabiš?
To je isto kot če na forumu nekdo vseskozi prostaško žali sogovornike in poziva k nasilju in zoper njega ni ukrepov. To govori o stališču šefov foruma bolj glasno, kot če sami razlagajo svoja stališča.
neumnosti.
Fritz ::
https://twitter.com/StijnTallir/status/...
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein
digitalcek ::
HappyPills je izjavil:
Pač november bo kisel to že govorim od septembra. Pač take it easy. December bo bolj vesel.
Stavim, da NE bo.
Stavim, da bo v nekaterih velikih evropskih mestih (demonstracije proti ukrepom) prišlo na ulice 100.000 - 300.000 ljudi.
Stavim, da bodo takrat tam mnogi policisti odvrgli opremo in tekli domov zaščiti žene in otroke.
250.000 demonstrantov proti 15.000 policistom...
Skoraj stavim, da se zna v decembru kot posledica vseha tega "korona" s.ranja zgoditi še kakšna "Islandija". To celo upam...
Skoraj stavim, da bodo v decembru v Beogradu protiukrepne ptoteste izrabili za še en poskus, da za vse večne čase "skinejo" Vučića. Posledično je torej v Srbiji možna celo državljanska vojna.
Kar brišite, ampak vedite, da izbris ne bo POPOLNOMA NIČ vplival, da se znajo napovedani dogodki dejansko zgoditi...
P.S: Nisem baba Vanga, sem dec. Ampak v nemalo primerih so se moje napovedi že uresničile.
Sicer upam, da sem napoved za december - sfalil.
Kliki na linke pa vam NE BODO pomagali čisto nič.
Zakaj? Ker še niste slišali, kaj je intuicija... In je tudi ne želite priznati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: digitalcek ()
digitalcek je izjavil:
HappyPills je izjavil:
Pač november bo kisel to že govorim od septembra. Pač take it easy. December bo bolj vesel.
Stavim, da NE bo.
Stavim, da bo v nekaterih velikih evropskih mestih (demonstracije proti ukrepom) prišlo na ulice 100.000 - 300.000 ljudi.
Stavim, da bodo takrat tam mnogi policisti odvrgli opremo in tekli domov zaščiti žene in otroke.
Skoraj stavim, da se zna v decembru kot posledica vseha tega "korona" s.ranja zgoditi še kakšna "Islandija". To celo upam...
Skoraj stavim, da bodo v decembru v Beogradu protiukrepne ptoteste izrabili za še en poskus, da za vse večne čase "skinejo" Vučića. Posledično je torej v Srbiji možna celo državljanska vojna.
Kar brišite, ampak vedite, da izbris ne bo POPOLNOMA NIČ vplival, da se znajo napovedani dogodki dejansko zgoditi...
P.S: Nisem baba Vanga, sem dec. Ampak v nemalo primerih so se moje napovedi že uresničile.
Sicer upam, da sem napoved za december - sfalil.
Kliki na linke pa vam NE BODO pomagali čisto nič.
Zakaj? Ker še niste slišali, kaj je intuicija... In je tudi ne želite priznati.
Zdaj sam vprašanje. Kaj staviš?
Šokantno! v USA vsak mesec umre toliko ljudi kot usa in vseh zaveznih vojakov skupaj v vietnamski vojni. Rabimo nekaj narest na tem.
Šokantno - mi smo po številu novih primerov veliko slabši od ZDA.
neumnosti.
PacificBlue ::
Šokantno! v USA vsak mesec umre toliko ljudi kot usa in vseh zaveznih vojakov skupaj v vietnamski vojni. Rabimo nekaj narest na tem.
Mhm, sokantno da v Sloveniji letos zdravijo za 1/3 manj rakavih bolnikov. To je cca 5000 ljudi, katerim se bo bolezen poslabsala, metastaze razsirile in bodo sli po hitrem a bolecem postopku na oni svet.
Teh ni nikjer v covid evidencah. Kaj sele pljucnih bolnikov, ljudi z dusevnimi tezavami itd.
Ne, vazna je sedaj bitka s korono pa cetudi do zadnjega prezivelega. Kajti vemo, kako zelo nevarna je korona za zdravega cloveka.
:3
PacificBlue je izjavil:
Mhm, sokantno da v Sloveniji letos zdravijo za 1/3 manj rakavih bolnikov. To je cca 5000 ljudi, katerim se bo bolezen poslabsala, metastaze razsirile in bodo sli po hitrem a bolecem postopku na oni svet.
Teh ni nikjer v covid evidencah. Kaj sele pljucnih bolnikov, ljudi z dusevnimi tezavami itd.
Ne, vazna je sedaj bitka s korono pa cetudi do zadnjega prezivelega. Kajti vemo, kako zelo nevarna je korona za zdravega cloveka.
Izbrali smo fronto, ker se lahko borimo samo na eni. Sej veš kaj se je Dolfiju naredilo k je želel streljat tako na vzhodu in zahodu hkrati.
digitalcek je izjavil:
HappyPills je izjavil:
Stavim, da NE bo.
Uff še en granitna kocka revolucionar.
Nič od tega se ne bo zgodilo ker
-večina ljudi v korona krizi ne bo bistveno prizadetih
-razumejo da s tem ne rešiš ničesar
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Urbano#Desno ()
mojter ::
razumejo da s tem ne rešiš ničesar
To velja predvsem za zapiranja v imenu boja proti virusu.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Fritz ()
HappyPills je izjavil:
Zdaj sam vprašanje. Kaj staviš?
Stavim pravzaprav ne, škoda denarja, če stavo izgubim.
Bolje predvidevam, da se bo zgodilo kar nekaj od tistega, kar sem predvideval.
Mimogrede, vam tuji linki res ne dopučajo kakšno lastno predvidevanje?
Vam morebitna selitev narodov domov za 14 dni (Turki, Grki, Bosanci, Albanci, itd.) od 20. decembra pa do 3. januarja, ne generira nobenih predvidevanj, kaj zna biti epidemiološko konec januarja v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji?
kopriwa ::
PacificBlue je izjavil:
Žalostno, a to je in bo problem celotnega zdravstvenega sistema in politike le-tega. Obstajal je že pred letošnjo pandemijo, šele sedanja situacija je problem preobremenjenosti, finančne podhranjenosti ter razdvojenosti javnega in privatnega zdravstva le potencirala. Vprašanje na mestu pa je, kaj se bo glede tega storilo, ko se vsaj približno vrnemo v normalno življenje.
Vprašanje na mestu pa je, kaj se bo glede tega storilo, ko se vsaj približno vrnemo v normalno življenje.
Čisto nič, še slabše bo kot je bilo do sedaj.
Urbano#Desno je izjavil:
Me ima, da pri notarju deponirava vsak po 1000 evrov...
O sociologiji pa očitno nimaš pojma, saj se ne zmoreš niti vprašati, kaj pomerni 2000+ let navad, običajev. In kaj poemni 25+ let praznovanja veselega decebra. In kaj pomeni v srednji Evropi Božič in (verjetno prepovedano) praznovanje le tega...
Da o pravoslavnem Božiču ne govorim.
Vsi pač NE BODO zadovoljni z malo boljšim novoletnim programom na TV...
Ti pač boš, a delaš katastrofalno napako, ker čisto vse ljudi sodiš po sebi...
Ker misliš, da s lastno pasivnostjo in razmišljanjem "bo že nekako" rešiš čisto vse morebitne probleme...
digitalcek je izjavil:
Vam morebitna selitev narodov domov za 14 dni (Turki, Grki, Bosanci, Albanci, itd.) od 20. decembra pa do 3. januarja, ne generira nobenih predvidevanj, kaj zna biti epidemiološko konec januarja v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji?
A gredo domov praznovat novo leto?
Vajenc ::
PacificBlue je izjavil:
Večina ljudi res preboli covid19 z milimi znaki, vendar se ta širi hitreje kot večina poznanih pizdarij in dnevni prirast v bolnici sprejetih obolelih, ki nimajo milih simptomov je danes 69 ljudi. Glede na graf bi jih bilo ob tem tempu naslednji teden več kot 120... Ob nič ukrepih bi obstajala možnost, da decembra ne bi mogli sprejeti nobenega pacienta več, ne s covidom ne s čim drugim, morda bolj nevarnim. Ni nujno, da bi bilo tako, ampak grafi kažejo v takšno smer in odločevalci si ne upajo sprejeti odgovornosti za kaj takega. Pa verjamem, da nisem prvi, ki ti je to povedal.
Woody Allen
digitalcek je izjavil:
Urbano#Desno je izjavil:
Me ima, da pri notarju deponirava vsak po 1000 evrov...
O sociologiji pa očitno nimaš pojma, saj se ne zmoreš niti vprašati, kaj pomerni 2000+ let navad, običajev. In kaj poemni 25+ let praznovanja veselega decebra. In kaj pomeni v srednji Evropi Božič in (verjetno prepovedano) praznovanje le tega...
Da o pravoslavnem Božiču ne govorim.
Vsi pač NE BODO zadovoljni z malo boljšim novoletnim programom na TV...
Ti pač boš, a delaš katastrofalno napako, ker čisto vse ljudi sodiš po sebi...
Ker misliš, da s lastno pasivnostjo in razmišljanjem "bo že nekako" rešiš čisto vse morebitne probleme...
Morda res delam napako samo se mi zdi da so ljudje bolj prizadeti ker ni več (oziroma so zelo zmanjšana) budget potovanj ko si šel naprimer za vikend v London kot pa to da eno leto ne bo kičastih božičnih sejmov in popivanja na ulici za silvestra. Sem pa ziher da če vse sesujejo na protestih bo božič še bolj kisel.
Ob nič ukrepih bi obstajala možnost, da decembra ne bi mogli sprejeti nobenega pacienta več, ne s covidom ne s čim drugim, morda bolj nevarnim.
A odgovornost za škodo od ukrepov so pripravljeni prevzet?
Ob nič ukrepih bi obstajala možnost, da decembra ne bi mogli sprejeti nobenega pacienta več, ne s covidom ne s čim drugim, morda bolj nevarnim.
Očitno da.
Woody Allen
Slopek ::
Očitno da.
Nekaj je prevzeti, drugo je to trpeti...tisti, ki o tem odločajo, imajo z mano in z mojo realnostjo toliko skupnega, kot jaz s kmetom iz zimbabveja...
Evo boste lahko iz prve vrste opazovali kako to zgleda. Are you woke yet?
Nekaj je prevzeti, drugo je to trpeti...tisti, ki o tem odločajo, imajo z mano in z mojo realnostjo toliko skupnega, kot jaz s kmetom iz zimbabveja...
Eni bolj drugi manj. Politiki, zdravniki in ostali, ki pri tem sodelujejo imajo tudi družine, sorodstvo, prijatelje in znance, če ne drugega morajo osebno odgovarjati njim. Trenutna sestava je naredila ogromno zdrsov, ampak delajo pa in to v smeri, da bi bilo prizadeto manj ljudi in gospodarstva. Če bi pred 14 dni uvedli 10 dnevno splošno karanteno, bi danes lahko že vse odprli, tako so odlašali z raznimi nesmiselnimi policijskimi urami... in danes je že skoraj prepozno, da bi imeli pred novim letom vse odprto in funkcionalno. Trpimo vsi. Eni bolj drugi manj, tako je žal vedno in povsod.
Woody Allen
Woody Allen
Lol jst sm začetek oktobra obnovil zaloge ter napisal kle da bo lockdown s 1.11.
jureflux
:: 9. okt 2020, 08:42
Zmer bolj mam feeling da bodo že za krompirjeve omejili precej. Tak da zna do takrat bit že rdeča in place. Zdej sicer letos je ta (ne)sreča, da 31 in 1 padeta na vikend tak da bo vseeno manj ljudi koristlo to. Verjetno bodo pa to potem rdečo držali in po potrebi stopnjevali do konca novoletnih praznikov.
Za prešerna dan pa bomo lahko spet s kupico v oštarij nazdravl.
jureflux
:: 9. okt 2020, 08:19
Btw včeraj 362. Rdeči paket bo dostavljen 25.10 med 16-18 uro, hvala za razumevanje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: HappyPills ()
HappyPills je izjavil:
.........
Zaenkrat precej bolje napoveduješ prihodnost kot votstok pa čeprav ima on insider info ki ga ne sme deliti z nami.
Urbano#Desno je izjavil:
digitalcek je izjavil:
A gredo domov praznovat novo leto?
Ne, domov gredo na obisk in prinesejo kakšna darila. In gredo TUDI ZATO, ker so od 20-ega do 2. januarja kolektivni dopusti.
Gredo se ljubčkat, objemat, pit šnops iz ENE steklenice, dokler ta ni prazna, nato pa praznijo drugo. In tretjo...
Kot rečeno, pojma nimaš.
Če bi pred 14 dni uvedli 10 dnevno splošno karanteno, bi danes lahko že vse odprli
Ah daj no, a dejansko verjameš v te pravljice? Če bi pred 14 dnemi vse zaprli bi bilo zdaj in v bližnji prihodnosti vse zaprto. Marca smo vse zaprli za 14 dni in se je teh 14 dni zavleklo do junija. Pa smo imeli ko smo zaprli veliko manj okuženih kot 14 dni nazaj. In od tistega zapiranja ni bilo koristi kot je od tega ne bo.
HappyPills je izjavil:
kako ni bilo koristi? Celo poletje si pil pive pa se veselil in rajal. Tak hitro pozabljaš? Preveč sasnu?
To so počeli tudi Švedi ki niso bili zaprti.
HappyPills je izjavil:
kako ni bilo koristi? Celo poletje si pil pive pa se veselil in rajal. Tak hitro pozabljaš? Preveč sasnu?
Ja samo so bili bolj kot ne zaprti znotraj švedske (so jim drugi omejevali prihod k njim z obvezno karanteno ob prihodu), kar je verjetno tudi glavni razlog da so nekaj tednov za nami kar se tiče drugega vala (ni bilo vnosov).
HappyPills je izjavil:
Švedov je 5x več na 100x večjem prostoru in v primerjavi z nami nimajo praktično nobenega tranzita. Poleg tega imajo slabo družabno življenje in skandinavsko privzgojeno oliko. Za nameček imajo skupino odločevalcev, katerim zaupajo.
Woody Allen
Švedov je 5x več na 100x večjem prostoru
Stockholm ima primerljivo gosto prebivalcev kot vsako evropsko mesto.
Za nameček imajo skupino odločevalcev, katerim zaupajo.
To je bistvena razlika.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mojter ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Covid-19 cepljenje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 30814 (26613) | BigWhale |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30260 (28363) | |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 122206 (95216) | BigWhale |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57957 (53062) | vostok_1 |