Forum » Loža » Balkanski Nostradamus pravilno napovedal lockdown zarad umetno ustvarjenega virusa
Balkanski Nostradamus pravilno napovedal lockdown zarad umetno ustvarjenega virusa
olegq ::
Balkanski nostradamus je pravilno napovedal, da se bo zgodil lockdown. To je povedal ze 8. oktobra. Povedal je, da je covid 19 virus umetno ustvarjen.
- zaklenil: bluefish ()
re je tezko tako stvar napovedati za 10 dni vnaprej
Ok najd mi enega samega, ki je napovedal kdaj bo lockdown, policijska ura pa koliko casa bo trajal
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: olegq ()
HappyPills ::
Jaz sem to napovedal v eni od tem. Nevem prebrskaj moje zapise. To sem napovedal že sredi septembra.
In očitno bom kar do dneva natančen haha.
HappyPills je izjavil:
Jaz sem to napovedal v eni od tem. Nevem prebrskaj moje zapise. To sem napovedal že sredi septembra.
Lepo. Si skoraj kot balkanski nostradamus, samo da se vidva razlikujeta po tem, da on misli, da je covid 19 umetno narejen in izpuscen septembra 2019.
HappyPills ::
Ja kar se mene tiče je dost vseeno ali je umeten ali ni. V vsakem primeru je nevaren in se je treba držat ukrepov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napoved COVID dogajanja za 3 tedne (4.5-24.5) (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 23128 (13386) | WizzardOfOZ |
⊘ | Statistika in COVID-19 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Loža | 122383 (95393) | BigWhale |
⊘ | Nekdo je slisal uradno osebo, ki govori o nacrtih za lockdown preden so se zgodili (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11609 (9648) | vostok_1 |
» | Odpovedni rok pri najemu stanovanjaOddelek: Loža | 8942 (6396) | St235 |
⊘ | Nostradamus: 20. maj potres v ItalijiOddelek: Loža | 5301 (4535) | Ziga Dolhar |