Forum » Na cesti » Celoletne gume
Celoletne gume

Magic1 ::
Zdej imamo pa že vsi vikende v planinah in moramo pozimi res v snegu gor rint... Če ti to res sede, potem imaš verige, za normalno vožnjo jih ne rabiš. Smučam od vedno in nisem rabil dat verig nikoli gor v življenju(prvih deset let sem jih celo vlačil v prtlažniku).
Magic

gruntfürmich ::
ti nimaš vikenda na morju in v planinah? kakšen slovenec pa si?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Gregor P ::
Verige (pozimi) so kot prva pomoč; upaš, da je ne boš rabil (ne ti, ne kdo tretji).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

vinkop ::
lani novembra nataknil continental allseasoncontact 2 pa da vidimo kako bo to zimo z njimi. v teh desetih mesecih nimam nikakršnih pripomb nad njimi. Kolikor sem imel kočljivih situacij ali pa mokra, suha, mrzla ali vroča površina, nisem imel težav z oprijemom ali zaviranjem. Ne vem kako bi se gume obnesle pri ljudeh, ki radi pritiskajo po plinu, drugače pa jih priporočam vsakemu.

Oktan ::
lani novembra nataknil continental allseasoncontact 2 pa da vidimo kako bo to zimo z njimi. v teh desetih mesecih nimam nikakršnih pripomb nad njimi. Kolikor sem imel kočljivih situacij ali pa mokra, suha, mrzla ali vroča površina, nisem imel težav z oprijemom ali zaviranjem. Ne vem kako bi se gume obnesle pri ljudeh, ki radi pritiskajo po plinu, drugače pa jih priporočam vsakemu.
Hvala za info iz prve roke

Alec999 ::
Hankook Kinergy 4S2 H750
4 sezone, 40.000 prevoženih km, profil spredaj 5,5mm, zadaj 6,5mm
Pred zimo jih bom menjal. Drugače sem bil z njimi zadovoljen.
4 sezone, 40.000 prevoženih km, profil spredaj 5,5mm, zadaj 6,5mm
Pred zimo jih bom menjal. Drugače sem bil z njimi zadovoljen.

nekoman ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zimske gume fuc po manj kot 30k (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12389 (8180) | stara mama |
» | S katerimi gumami se vozite z avtom pozimi (zimske, celoletne, letne)? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 7578 (5826) | Zimonem |
» | Katere gume priporočate celoletne ali zimske in letne posebej? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11798 (9984) | ZveeZ |
» | Kombinacija celoletnih in zimskih gumOddelek: Na cesti | 5695 (3874) | LeQuack |
» | Zimske vs. poletne gume (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 40163 (35060) | GenZNPC |