Forum » Pomoč in nasveti » Problem z baterijo na matični
Problem z baterijo na matični
dvihtelic ::
Pozdravljeni.
Sodelavec ima problem s compom in sicer če je baterija na plati se ne zažene, v kolikor odstranim baterijo se zažene comp in ja sem kupil novo baterijo in je problem enak. Ima kdo kako idejo ali je plata šla po gobe?
Sodelavec ima problem s compom in sicer če je baterija na plati se ne zažene, v kolikor odstranim baterijo se zažene comp in ja sem kupil novo baterijo in je problem enak. Ima kdo kako idejo ali je plata šla po gobe?
janezvalva ::
ne razumem. baterija za bios?
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
filip007 ::
Mogoče so kontakti zarjaveli, pa se povzroča kratek stik, samo dvomim.
Trevor Philips Industries
dvihtelic ::
baterija za bios tako je. Sem že poskusil vse, tudi pregledal plato če je kaj oksidirala ali napihnjeni kondenzatorji...plata je gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3
hojnikb ::
naredi si custom bios, kjer je default nastavitev, da normalno boota tudi ce je kaksna napaka. Bios nastavitve in ura se ti bo sicer vsak boot pobrisala, ampak bos vsaj imel delujoco in bootable plato brez prekinitev.
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2470 (1717) | btzajla |
» | Nova matična ne dela : laptopOddelek: Strojna oprema | 904 (725) | #000000 |
» | Kaj sem pokvaril?Oddelek: Navijanje | 2183 (1882) | podbevna |
» | alarm pri vklopu računalnika !???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1557) | pezo |
» | Big problem z računalnikom... !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1096) | Brane2 |