Forum » Pomoč in nasveti » Iz....v PDF
Iz....v PDF
balluf ::
Pozdravljeni.
Rabil bi narediti en dokument (v PDF) iz več različnih že obstoječih dokumentov, ki so (powerpoint,world,PDF...)
Obstaja kakšna rešitev, program....?
Hvala.
Rabil bi narediti en dokument (v PDF) iz več različnih že obstoječih dokumentov, ki so (powerpoint,world,PDF...)
Obstaja kakšna rešitev, program....?
Hvala.
bobby ::
Cutepdf
Namestis potem pa izvedes tiskanje ampak izberes Cutepdf in shraniš.
En velik plus cutepdf-a je, da vsaj priblizno pravilno sestavi pdf in pri potencialnemu kasnejsem tiskanju nimas problemov.
Namestis potem pa izvedes tiskanje ampak izberes Cutepdf in shraniš.
En velik plus cutepdf-a je, da vsaj priblizno pravilno sestavi pdf in pri potencialnemu kasnejsem tiskanju nimas problemov.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
buttcrack ::
iz vseh teh lahko shraniš v pdf potem pa inštalirej pdfsam in delađ s pdfji kar ti je volja.
iz vseh teh lahko shraniš v pdf potem pa inštalirej pdfsam in delaš s pdfji kar ti je volja.
iz vseh teh lahko shraniš v pdf potem pa inštalirej pdfsam in delaš s pdfji kar ti je volja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buttcrack ()
mtech7 ::
kako v corel draw odpreti 100 stranski pdf dokument, da ostane vsaka stran na svojem listu?
SeMiNeSanja ::
kako v corel draw odpreti 100 stranski pdf dokument, da ostane vsaka stran na svojem listu?
In zakaj vraga bi v CorelDraw odpiral pfd DOKUMENT s 100 stranmi?
Saj ni urejevalnik besedil....
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
- četudi na prvi pogled ni prepoznavno kot tako.
(Zdaj me pa obtožite prikritega oglaševanja, če morete!)
mtech7 ::
Zato ker 1) imam licenčni corel in ne bi nabavljal drugih programov,
2) dobavitelj nima slik, da pa dovoljenje za uporabo in odprt pdf z artikli.
mimogrede
Gre v corelu, odpreš pdf in označiš, da obdrži konfiguracijo layerjev in strani.. (pri import opciji zmeče vse na eno stran)
mimogrede
Gre v corelu, odpreš pdf in označiš, da obdrži konfiguracijo layerjev in strani.. (pri import opciji zmeče vse na eno stran)
b3D_950 ::
probaj z affinity publisher, naj bi bila 10 day trial verzija zastonj
https://affin.co/publishertrial
https://affin.co/publishertrial
Zdaj ko je mir, jemo samo krompir.
SeMiNeSanja ::
Zato ker 1) imam licenčni corel in ne bi nabavljal drugih programov,
mimogrede
Vprašanje smiselnosti uporabe CorelDraw na opisan način (uvoz 100+ strani)- ne glede na to, ali imaš ali nimaš licenčnega.
Prvo, kar bi me zanimalo v takem primeru, bi bilo vprašanje, ali so slike v pdf datoteki fotografije (pixel grafika) ali vektorska grafika.
Corel Draw je program za vektorsko grafiko, zato ni prav veliko smisla, da bi z njim obdeloval fotografije.
Paket vključuje tudi PhotoPaint, ki pa je namenjen obdelavi slik.
Vendar bi v tem primeru bil poskusil copy&paste posamezne fotografije iz pdf-a, ne pa da bi uvozil celo datoteko....
Vsekakor, tudi če se gre za vektorsko grafiko (postscript?), bi jaz pdf prej razbil na posamezne strani, da bi uvažal le tisto stran, katero potrebuješ oz. obdeluješ.
Če uvoziš 100+ strani, se nebi čudil, če zadeva na koncu krešira ali pa postane hudo počasna, neodzivna.
Pričujoče sporočilo je (lahko) oglasno sporočilo
harvey ::
Če uvoziš 100+ strani, se nebi čudil, če zadeva na koncu krešira ali pa postane hudo počasna, neodzivna.
Ja in ne, je pa to večkrat pot v pogubo...navadno so še velike težave s pisavami, če to uvoziš kot curves se datoteka se zelo napihne in je res lahko na meji obvladljivega.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CorelDraw publish to PDFOddelek: Programska oprema | 1444 (1253) | harvey |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2127 (1800) | harvey |
» | Photoshop - tiskarna!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3982 (3683) | lonz |
» | RAČUNALNIK RoLAN EXTREME CORE 2 DUO E6600 2,4 GHz/2GB/320GB/DVD-RW/8800GTS 320MB???Oddelek: Kaj kupiti | 2160 (1790) | opeter |
» | Grafična priprava za tiskOddelek: Pomoč in nasveti | 4416 (3989) | Matev |