» »

posebna baterija z "pini" Li-ion 14500 3,7V 2.96 ...800

posebna baterija z "pini" Li-ion 14500 3,7V 2.96 ...800

alexribic ::

kje kupiti tako baterijo za električno zobno ščetko?

https://www.amazon.de/-/en/Battery-suit...

mora pa imeti te "pine", oz. te žičke da jo lahko zalotam.

nikjer v Slo je ne najdem... v tujini pa je ne pošiljajo v SLovenijo....

kloko ::

Greš v Delko s staro baterijo v žepu in ti naredijo novo po tvojih željah.

L.p., Kloko

mihagr ::

Nadaljevanje - v Delko kupiš ustrezno baterijo, če si iz Ljubljane.
Drugače pa iščeš drugo baterijo, ki ustreza fizični velikosti in kapaciteti, vzameš brusni papir pobrusiš na + in na - polu in gor zalotaš dve žički. Seveda uporabiš cin s pasto.
lp

Opkow ::

Nikon.nl ima te baterije in ti po naročilu tudi zašvasajo kontakte gor.
Isto Delko.

alexribic ::

super, a v Delko ti tudi zalotajo te žičke? malo me skrbi, če bi znal jaz tako lepo zasvasat :)
hvala

bluefish ::

Lahko tudi sam ;)

kloko ::

alexribic je izjavil:

Delko ti tudi zalotajo te žičke?

Delko ne lota, oni varijo žičke na baterije.

L.p., Kloko

bigsmally ::

Na ebaju/aliju dobiš že baterije ta pravih dimenzij za te električne zobne ščetke.
Samo jaz bi resno odsvetoval menjavanje baterije, zobna krtačka je sedaj stara 3, 4, 5... let? Sam sem menjal baterijo na 5 let stari zobni krtački, najprej s poceni kitajsko, nato z drago "original" ker sem mislil da je bila kitajska slaba. Se je izkazalo da je moralo biti kaj narobe z vezjem za štrom na krtački.

Daš 40€ za novo el. krtačko. Dela isto dobro kot tista stara za 100+, samo nima 90 brezveznih programov.

Erik39 ::

alexribic je izjavil:

kje kupiti tako baterijo za električno zobno ščetko?

https://www.amazon.de/-/en/Battery-suit...

mora pa imeti te "pine", oz. te žičke da jo lahko zalotam.

nikjer v Slo je ne najdem... v tujini pa je ne pošiljajo v SLovenijo....

Tako kot je Mihagr napisal, vzemi katerokoli li-ion baterijo(lahko tudi kupiš z Ebay ali Aliexpress) ki paše v tisti prostor v ščetki, zalotaj gor dve žički in to je to.

bigsmally je izjavil:

Na ebaju/aliju dobiš že baterije ta pravih dimenzij za te električne zobne ščetke.
Samo jaz bi resno odsvetoval menjavanje baterije, zobna krtačka je sedaj stara 3, 4, 5... let? Sam sem menjal baterijo na 5 let stari zobni krtački, najprej s poceni kitajsko, nato z drago "original" ker sem mislil da je bila kitajska slaba. Se je izkazalo da je moralo biti kaj narobe z vezjem za štrom na krtački.

Daš 40EUR za novo el. krtačko. Dela isto dobro kot tista stara za 100+, samo nima 90 brezveznih programov.

Zaradi takih uporabnikov in takšnih nesmislov,ki jih govorijo, pa imamo gore smeti! Če je stvar možno za majhen denar popraviti, pol se jo popravi, ne pa kupuje novo, ker s tem nič ne profitiraš, samo dodatne smeti povzročaš.

alexribic je izjavil:

super, a v Delko ti tudi zalotajo te žičke? malo me skrbi, če bi znal jaz tako lepo zasvasat :)
hvala

Loh ti jst zaspajkam za en pir haha. Če si v lj seveda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Erik39 ()

bigsmally ::

Erik39 je izjavil:

bigsmally je izjavil:

Daš 40EUR za novo el. krtačko. Dela isto dobro kot tista stara za 100+, samo nima 90 brezveznih programov.

Zaradi takih uporabnikov in takšnih nesmislov,ki jih govorijo, pa imamo gore smeti! Če je stvar možno za majhen denar popraviti, pol se jo popravi, ne pa kupuje novo, ker s tem nič ne profitiraš, samo dodatne smeti povzročaš.

Glede na to da dvomin da se voziš z volovsko vprego te raje ne bi jemal kaj resno.

Zobne krtačke so na nivoju pralnega stroja, lahko šparaš in vsak mesec kaj popravljaš, ali pa kupiš novo in imaš par let mira.

Erik39 ::

Glede na

to da dvomin da se voziš z volovsko vprego te raje ne bi jemal kaj resno.

To lahko reče samo nekdo ki mu logika ne dela. Če nekdo dela 10X škodljivih stvari za okolje, nekdo pa samo 1X škodljivih stvari za okolje, potem ne velja izjava ki jo ti poskušaš implicirati: zato ker povzročaš 1X škodljivih stvari za okolje nisi naredil nič. Vsaka stvar šteje. In nekaj je bolje kot nič. Sploh če je to nekaj relativno zelo veliko.

Zobne krtačke so na nivoju pralnega stroja, lahko šparaš in vsak mesec kaj popravljaš, ali pa kupiš novo in imaš par let mira.

Ni res. Pri zobrni krtački zamenjaš baterijo in jo brez problema še leta in leta uporabljaš. Zakaj to ne bi naredišl ČE PA LAHKO in s tem prišparaš denar, varuješ okolje in HKRATI tvoja uporabniška izkušnja ni nič slabša?

Kot sem povedal:

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Erik39 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Električna zobna ščetka (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
655126828 (2369) Magic1
»

Nega zob (strani: 1 2 3 4 5 )

21666192 (38592) Andro457
»

Kupujem elektronsko zobno ščetko - prosim za pomoč? (strani: 1 2 )

5418961 (9576) flameir
»

Ionex zobna ščetka

478626 (6378) BC3
»

Ustna higiena

93166 (2978) SkIDiver

Več podobnih tem