Forum » Pomoč in nasveti » nadlezni pop up-i
nadlezni pop up-i
Heisenberg ::
orej obiskal sem eno stran, zdraven se je odprla se ena reklamna in instalirala na moj sistem razne ikone na desktop in nato se spremenila home page in dodala strani v favorites.... to sem zbrisal in OK
samo problem pa je sedaj ko odprem katerokoli stran (tudi mobisux ali slotech) mi odpre se en pop-up okno glede na izbrano tematiko strani..... npr pri mobisuxu mi odpre stran o GSMih......
kako se znebiti tega ??? v registru pod run ni nic..... se kje lahko pogledam ?
hvala
samo problem pa je sedaj ko odprem katerokoli stran (tudi mobisux ali slotech) mi odpre se en pop-up okno glede na izbrano tematiko strani..... npr pri mobisuxu mi odpre stran o GSMih......
kako se znebiti tega ??? v registru pod run ni nic..... se kje lahko pogledam ?
hvala
R0K ::
Kot je reku boštjan naloži si addware pa ga požen, da ti zbriše smetje, ki se ti nalaga prek sajtov pa zram kirih 'free' progijev.
Pa kak pop-up stopper si nalož, alpa uporabljal Mozillo, Opero kjer lohk izklopš prikaz pop-upov.
Pa kak pop-up stopper si nalož, alpa uporabljal Mozillo, Opero kjer lohk izklopš prikaz pop-upov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | popup windowOddelek: Programiranje | 1415 (1081) | Sfinx93 |
» | Tečen pop-up IE/EOddelek: Informacijska varnost | 1096 (981) | R33D3M33R |
» | Velikost okna brskalnikaOddelek: Izdelava spletišč | 1078 (947) | y00r3 |
» | Kako določiti v katerem oknu se določena stran odpre?Oddelek: Izdelava spletišč | 1059 (1020) | MyotisSI |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5755 (5755) | MrStein |