Forum » Izdelava spletišč » Kako določiti v katerem oknu se določena stran odpre?
Kako določiti v katerem oknu se določena stran odpre?
MyotisSI ::
Zdravo!
Delam eno klasično internetno stran, pri kateri se na kliku na pomanjšano fotko odpre novo okence s povečano fotko in določenimi podatki. Med temi podatki je link na novo interno stran sajta. In tu imam težave. Kako naj Dreamweaver-ju MX pokažem, naj mi to majhno okence pusti pri miru in naj link odpre v večjem oknu, brez da odpira še eno okno.
Pomoč dobrodošla
Delam eno klasično internetno stran, pri kateri se na kliku na pomanjšano fotko odpre novo okence s povečano fotko in določenimi podatki. Med temi podatki je link na novo interno stran sajta. In tu imam težave. Kako naj Dreamweaver-ju MX pokažem, naj mi to majhno okence pusti pri miru in naj link odpre v večjem oknu, brez da odpira še eno okno.
Pomoč dobrodošla
Ničesar ne želim dokazati, želim pokazati
(Federico Fellini)
(Federico Fellini)
Ne dela. Še vedno se mi odpre tretje okno in to sem tak al tak že probal. Pop-up okence je izdelano s pomočjo behaviour>open browser window načina. Ko se naloži stran111 je na nje link, ki ga klikneš in se odpre pop-up okence s sliko in linkom na stran 222. Ko klikneš link v pop-up okencu, bi rad, da se stran 222 naloži kar v oknu strani 111 in da pop-up ostane.
Namesto tega se mi odpre še tretje okno s stranjo 222.
To sem še enkrat napisal da bo mogoče bolj jasno v čem imam težave.
Ali moram kje dodati imena vsaki strani, akli kaj podobnega??
Namesto tega se mi odpre še tretje okno s stranjo 222.
To sem še enkrat napisal da bo mogoče bolj jasno v čem imam težave.
Ali moram kje dodati imena vsaki strani, akli kaj podobnega??
(Federico Fellini)
(Federico Fellini)
Ziga Dolhar ::
Namesto "_blank" vpišeš povsod isto ime okna. Lahko si ga izmisliš.
https://dolhar.si/
Dela na pol. Ko kliknem link v pop-up okencu se mi stran 222 še vedno naloži v tretjem oknu in ne v oknu 111. Ko pa potem okno 111 ugasnem, dela vse normalno. Lahko linkam kakorkoli odpiram popupe in klikam na linke in se vsi lepo odpirajo v velikem oknu.
Nekje je neka napaka, ki mi ni jasna
Nekje je neka napaka, ki mi ni jasna
(Federico Fellini)
(Federico Fellini)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | popup windowOddelek: Programiranje | 1415 (1081) | Sfinx93 |
» | Velikost okna brskalnikaOddelek: Izdelava spletišč | 1078 (947) | y00r3 |
» | Samo Konqueror prestal varnostni test (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5755 (5755) | MrStein |
» | odpre se okno kot pop-upOddelek: Izdelava spletišč | 1319 (1215) | Senzacionale |
» | popup vprasanjeOddelek: Izdelava spletišč | 959 (818) | sopex |