Forum » Pomoč in nasveti » Čudno "zmrzovanje" računalnika
Čudno "zmrzovanje" računalnika
denisek123 ::
Pozdravljeni
Pri enem računalniku HP EliteDesk imam čuden problem. Računalnik deluje normalno brez kakršnihkoli problemov le ko želim v nadzorni plošči preveriti omrežje ali omrežne kartice tam zašteka in sploh ne odpre teh menijev. OS je Win10 Pro. Kaj bi to lahko bilo?
Pri enem računalniku HP EliteDesk imam čuden problem. Računalnik deluje normalno brez kakršnihkoli problemov le ko želim v nadzorni plošči preveriti omrežje ali omrežne kartice tam zašteka in sploh ne odpre teh menijev. OS je Win10 Pro. Kaj bi to lahko bilo?
Intel Core i3 3217u/GeForce 720M/WIN 10
MIHAc27 ::
Zlo čudno, res.
Moj nasvet.. v iskalniku odtipkaj cmd in zaženi kot administrator. Potem pa najprej zaženi komando: sfc /scannow
Ko konča restartej PC. Probaj če je bolje...
Če ni ponovno zaženi cmd pa probaj še: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Če ne pomaga niti to, bi jaz nadgradil windows verzijo (če ni že 2004).
Moj nasvet.. v iskalniku odtipkaj cmd in zaženi kot administrator. Potem pa najprej zaženi komando: sfc /scannow
Ko konča restartej PC. Probaj če je bolje...
Če ni ponovno zaženi cmd pa probaj še: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Če ne pomaga niti to, bi jaz nadgradil windows verzijo (če ni že 2004).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft .NET (.NET Framework)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2672 (1650) | dash_wallace |
» | Windows se ne boota če ne "Disable driver signature enforcement"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1953 (1753) | solatko |
» | Internetne težaveOddelek: Programska oprema | 2349 (2171) | mihagr |
» | Sfc javi napako - kako jo odpraviti?Oddelek: Operacijski sistemi | 879 (756) | k4vz0024 |
» | Težave ob namestitvi in odpiranju določenih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1519 (1423) | Duhec |