Forum » Operacijski sistemi » XP + firewall
XP + firewall
Matty ::
Imam en cuden problem...
Zelim izkljuciti firewall v WinXP, pa ga ne morem, saj mi zablokira program...
Grem v network connections, oznacim kartico oz. internet povezavo, ter kliknem na desni gumb, ter properties (ali pa change settings tam na desni)... Nato zablokira, in ne se ne pojavi novo okence...
V racunalniku imam v dve mrezni, in pri nobeni ne morem zamenjati network settings na ta nacin (tudi ce poskusim samo z eno v racunalniku, oz. ce jo dam na drug PCI slot)... Obstaja se kaksna moznost (shortcut), da mi bi pognalo ta network settings...
je ze kdo imel podoben problem?
Zelim izkljuciti firewall v WinXP, pa ga ne morem, saj mi zablokira program...
Grem v network connections, oznacim kartico oz. internet povezavo, ter kliknem na desni gumb, ter properties (ali pa change settings tam na desni)... Nato zablokira, in ne se ne pojavi novo okence...
V racunalniku imam v dve mrezni, in pri nobeni ne morem zamenjati network settings na ta nacin (tudi ce poskusim samo z eno v racunalniku, oz. ce jo dam na drug PCI slot)... Obstaja se kaksna moznost (shortcut), da mi bi pognalo ta network settings...
je ze kdo imel podoben problem?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP fotokopirni stroj-povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 883 (658) | Daniel |
» | xbox wireless tezaveOddelek: Konzole | 1200 (1096) | Dino23 |
» | Proxy naj bo aktiven zgolj za izbrane web straniOddelek: Omrežja in internet | 1215 (831) | mare4444 |
» | Nastavitev interneta (dom podiplomcev)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1460 (1171) | kilobajt |
» | mreža treh računalnikovOddelek: Omrežja in internet | 808 (808) | jan01 |