Forum » Zvok in slika » jamo e550 ali JPW ml710
jamo e550 ali JPW ml710
phoenix(tm) ::
LP
Imam cist konkretno vprasanje.Kateri zvočniki so bolj kvalitetni, glede na to da bi bili priklopljeni kot sprednja v suround sistemu na jamaho htr-5630.jpw-je mi je posodu kolega, pa se mi zdijo kr fajn.Trenutno sam stereo poslusam ker nimam se celga sistema.
Tko zanima me keri zvočiki kvalitetnejši?
Imam cist konkretno vprasanje.Kateri zvočniki so bolj kvalitetni, glede na to da bi bili priklopljeni kot sprednja v suround sistemu na jamaho htr-5630.jpw-je mi je posodu kolega, pa se mi zdijo kr fajn.Trenutno sam stereo poslusam ker nimam se celga sistema.
Tko zanima me keri zvočiki kvalitetnejši?
phoenix(tm) ::
OK.zgleda da nuben nima konkretnih izkušenj s tema dvema modeloma.Po me pa zanima kera firma zvočnikov je bl kvalitetna...jamo al jpw?
glinik ::
Močno sem prepričan da Jamo, saj za JPW nisem kaj dosti slišal.Če ne, ima vsaj Jamo referenčne zvočnike, ki so znani povsem svetu npr. (ORIEL-al nekak tak) In to baje kar dobro dela.Kaj pa JPW, ne duha ne sluha ... ???
Pa kaj se tu menimo, peli si domov ene in druge in jih lepo v miru sprobal.To še je najbolše (govorim iz lastnih izkušenj)
Lp
Pa kaj se tu menimo, peli si domov ene in druge in jih lepo v miru sprobal.To še je najbolše (govorim iz lastnih izkušenj)
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
Trancedeejay ::
Kupi raje E800,so boljsi zvocniki - stojala si pa lahko sam naredis. Ce pa hoces imeti raje samostojece za malo denarja - potem pa kvaliteta trpi.Meni verjemi - delam za firmo ki uvaza Jamo,raje kot E550 vzemi E800,mi bos hvalezen,itak je potem se popust,ce te zanima me kontaktiraj na: trancedeejay@hotmail.com
Have a nice Day
Matt
Have a nice Day
Matt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup zvočnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17078 (13212) | 2f4u |
» | Pomoc,nakup notesnika do 800eur!Oddelek: Kaj kupiti | 2823 (2297) | Racunalnik |
» | Zvočniki za HiFi sistem - kateri?Oddelek: Zvok in slika | 4175 (3851) | gregy |
» | surround za cca. 100k SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7152 (6004) | problem |
» | Vaši DVD/home cinema sistemiOddelek: Sedem umetnosti | 2451 (2160) | Luigi |