Forum » Programska oprema » Snemanje zvoka
Snemanje zvoka
bananahobby ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če ve kdo, ki se ukvarja z akustiko za kakšen v redu program za snemanje zvoka. Potreboval bi 10,000 posnetkov fiksne dolžine (3000 ms) in bi rad, da se nastavi dolžina snemanja torej, da se po 3s snemanje avtomatsko ustavi in po možnosti avtomatsko shrani posnetek, tako da že lahko pričneš z naslednjim snemanjem.
V glavnem cilj je, da bi to čim hitreje posnel :)
Zanima me, če ve kdo, ki se ukvarja z akustiko za kakšen v redu program za snemanje zvoka. Potreboval bi 10,000 posnetkov fiksne dolžine (3000 ms) in bi rad, da se nastavi dolžina snemanja torej, da se po 3s snemanje avtomatsko ustavi in po možnosti avtomatsko shrani posnetek, tako da že lahko pričneš z naslednjim snemanjem.
V glavnem cilj je, da bi to čim hitreje posnel :)
The Spartans do not ask how many but where they are...
TheBlueOne ::
Praviloma imas v vseh programih posebej posnetek in dolzino exporta. Kompilira se samo kar imas v export okvirju.
Jaz uporabljam Cubase, licenca pride ce recimo kupis vhod za zvocnike od Steinberga. Audaciti pa je menda najbolj znan brezplacen software.
Da bi se avtomaticno shranejvali v neko izvozeno datoteko (mp3, waw itn.) ne poznam, se nisem kje zasledil, da ne bi bilo treba dati imen datotek.
Jaz uporabljam Cubase, licenca pride ce recimo kupis vhod za zvocnike od Steinberga. Audaciti pa je menda najbolj znan brezplacen software.
Da bi se avtomaticno shranejvali v neko izvozeno datoteko (mp3, waw itn.) ne poznam, se nisem kje zasledil, da ne bi bilo treba dati imen datotek.
Ok, hvala za info. Bom probal še z pythonom posnet pa nastavit dolžino snemanja pa kr for loop zanko.
TheBlueOne ::
Audacity je open source, tako da ce si ultimogeek lahko kaj predelas. Za 10.000 se ti morda se izpalca.
Ce pa delas sample pa prej poglej kaj je na voljo. Imas zadeve prav zato, od hardwara do softwara.
Ce pa delas sample pa prej poglej kaj je na voljo. Imas zadeve prav zato, od hardwara do softwara.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TheBlueOne ()
Nisem ultimogeek, nebom nič predelaval. Ni cajta. Posnetke rabim za en AI projekt samo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velika čistka na Instagramu zdesetkala sledilceOddelek: Novice / Ostale najave | 12180 (8413) | zee |
» | Prihaja Galaxy S4 Zoom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16094 (12982) | bdoxx |
» | Fotoaparat vs. kamera?Oddelek: Zvok in slika | 6518 (5901) | schurda |
» | Vagex.. Spletna stran kjer lahko zaslužite denar ali..Oddelek: Omrežja in internet | 1371 (1055) | zuz3k |
» | VHS na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1362 (1261) | krebs11 |