Forum » Pomoč in nasveti » Siol box
Siol box
Taura ::
Zdravo,
med kramo nekje sem našel Siol box (Netgem N8200) pa me zanima, če je zadeva za karkoli uporabna. Nisem naročnik na telekomu, niti nisem naročen na TV preko bilokaterega drugega ponudnika. Zanima me, če se lahko s tem boxom karkoli naredi, da bi lahko sprejemal oz. lovil kake tv programe? Se ga da kakorkoli preprogramirati, da bi mi lovilo kakšno free internet tv?
med kramo nekje sem našel Siol box (Netgem N8200) pa me zanima, če je zadeva za karkoli uporabna. Nisem naročnik na telekomu, niti nisem naročen na TV preko bilokaterega drugega ponudnika. Zanima me, če se lahko s tem boxom karkoli naredi, da bi lahko sprejemal oz. lovil kake tv programe? Se ga da kakorkoli preprogramirati, da bi mi lovilo kakšno free internet tv?
Vuli ::
pa kaj še. razen DVB-C, DVB-T in DVB-T2
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Predvidevam, da ima ta zadeva naložen nek OS s katerim se zažene ta interface za spreminjanje programov itd. Je mogoče, da se nevem npr. naloži nekaj drugega gor (android sistem ali karkoli?). Je sploh za karkoli uporabljen ta Netbox ali ga lahko gladko vržem v smeti? :)
verjetno youtube, na kak costum pa pozabi, razen če si res kak stručko, ki se mu da s tem zajebavat. na bolho ga dej, ga bo že kupu kdo.
Bom se še mal igral po netu, da vidim če najdem kje kak tutorial in če bi mogoče delovalo z androind sistemom (in potencialno s kako EON aplikacijo)
good luck. kako source kodo bi blo fajn dobit.
MadMax ::
Poslušaj kar ti pravi Vuli, dodaj par eur in kupi android box, če že vztrajaš na mazohizmu.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVB-T sprejemnik + antenaOddelek: Kaj kupiti | 3044 (1973) | aky |
» | "Navadna" televizijaOddelek: Loža | 8773 (7458) | starfotr |
» | Varianta hotel TV (z Raspberry PI?)Oddelek: Zvok in slika | 2771 (1855) | lenart0 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58233 (34945) | Alexius Heristalski |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26053 (22621) | icek |