Forum » Pomoč in nasveti » Prenos licence Windows in Office
Prenos licence Windows in Office
clapopera ::
Pozdravljeni
V manjšem podjetju imajo 2 računalnika z nameščenimi orignal Windows 10 in Office home and business 2013. Ker bodo kupili 2 nova računalnika me zanima ali je možen prenos licenc na ta nova računalnika in če je, kako se to izvede? Stara računalnika bodo dali v odpis.
V primeru, da ni možno, me še zanima ali je nakup licence windows in office na forscope.si primeren za podjetje?
Hvala za odgovore.
V manjšem podjetju imajo 2 računalnika z nameščenimi orignal Windows 10 in Office home and business 2013. Ker bodo kupili 2 nova računalnika me zanima ali je možen prenos licenc na ta nova računalnika in če je, kako se to izvede? Stara računalnika bodo dali v odpis.
V primeru, da ni možno, me še zanima ali je nakup licence windows in office na forscope.si primeren za podjetje?
Hvala za odgovore.
darkolord ::
Office samo odinstaliraš na starem računalniku in instaliraš na novemu.
Za Windows narediš enako, če je Retail licenca. Če je licenca kupljena skupaj z računalnikom, moraš kupiti novo.
Za Windows narediš enako, če je Retail licenca. Če je licenca kupljena skupaj z računalnikom, moraš kupiti novo.
ngc2392 ::
ker ni ravno velike razlike med to stranjo in recimo enaa, potem raje na enaa (vsaj znana firma). lahko pa da je vse ok, a osebno ne bio kupil tam. če že, raje na kakih drugih, ki pa so seveda cenejše. a so legalne.
United We Stand, Divided We Fall
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Office 2007 Home & Student SLO medijOddelek: Programska oprema | 4696 (3955) | Han |
» | Münchenski mestni svetniki ne znajo uporabljati Linuxa (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 76644 (67286) | Ghost7 |
» | Je mozen prenos licence? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15448 (13782) | grizl |
» | MJU objavilo pogodbo z Microsoftom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 31852 (28532) | BigWhale |
» | original ali pirat?Oddelek: Operacijski sistemi | 2573 (1531) | MTm2H37rqt7B |